Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αντίστροφη μέτρηση για την ηγεσία Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ

Το σκηνικό πρόωρων εκλογών που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με… με αναστρέψιμα χαρακτηριστικά, έχει εκ των πραγμάτων και μια παράμετρο “τελικής λύσης” για το ΠΑΣΟΚ, καθώς ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του.

Ο αντιπρόεδρος και ....

Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης, γνωρίζει ότι το πολιτικό μέλλον του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη σημερινή κυβερνητική συνεργασία. Είναι περίπου βέβαιο ότι μετά από μια βαριά εκλογική ήττα, πολύ περισσότερο μάλιστα αν ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει με άνεση στις επόμενες εκλογές… σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα επιδιώξει και θα προχωρήσει σε αλλαγή ηγεσίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρείται “περσόνα νον γκράτα” για ένα μεγάλο μέρος της Κεντροαριστεράς, και η παρουσία του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα καταστήσει περίπου αδιανόητη τη συμμετοχή της Χαριλάου Τρικούπη σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς.

Ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει το προσωπικό πολιτικό μέλλον του. Έχει ωστόσο αξία το αν η αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνει με τους δικούς του όρους, σε συνθήκες “ομαλότητας”, ή… άγαρμπα.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου να καραδοκεί.

Υστερόγραφα

ΣΧΟΛΙΟ
Θα φύγει το ένα μπουμπούκι που ξέσκισε την Ελλάδα στην φορολογία και θα έρθει το άλλο μπουμπούκι ο λεφτά Υπάρχουν. Αυτός που μας έβαλε στο ΔΝΤ.
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.