Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

O Kαραμανλής προ των πυλών, παίρνει πίσω την χώρα και την ΝΔ από τους Νταβατζήδες!!!!

Γράφει ο Εθνάρχης

Τα ρωσικά κανόνια στον τουρισμό ήρθαν να γκρεμίσουν και το κατασκευασμένο success story της κυβέρνησης η οποία διπλομετρά τους τουρίστες κρουαζιέρας για να μπορεί ο πρόεδρος των ρεντρούμηδων και το δαντελωτό μπούστο της Ολγας Κεφαλογιάννη να πουλάνε στους πολυτραυματίες του ENΦΙΑ το παραμύθι των 20 εκατομμυρίων τουριστών που κατέκλυσαν την χώρα.

Ε, και; Οταν μόνο μια πόλη της Ιταλίας -η Βενετία- προσελκύει τον ίδιο ......

αριθμό τουριστών; Οταν οι τουρίστες στην γειτονική Τουρκία -του Εξπρές του Μεσονυχτίου-ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια;
Μήπως θα ήταν πιο ενδιαφέρον εάν στο τέλος της σεζόν βλέπαμε τα έσοδα στο ταμείο;
Μήπως μπορεί να μας πει η Ολγα, πόσες από τις εγχώριες επιχειρήσεις των ρεντρούμηδων πάνε για κανόνι μια και έχουν ιλιγγιώδη δανεισμό;
Τέλος πάντων καλά θα κάνει η υπουργός να αφήσει την ανόητη προπαγάνδα γιατί αν σκάσουν ακόμη κανα δυο ρώσικα κανόνια δεν θάχει που να κρυφτεί.
Την ίδια στιγμή στη Βουλή η ΝΔ υπέστη πανωλεθρία μια και κατόρθωσε να περάσει το πολυνομοσχέδιο με μόλις 3 ψήφους διαφορά και με την αντικατάσταση την τελευταία στιγμή του βουλευτή της Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της αστυνομίας. Την αντικατάστασή του ζήτησε ο ίδιος.
Ο Σαμαράς καταπίνοντας μία μετά την άλλη τις τροπολογίες-όπως εκείνη για τον επαρχιακό τύπο-που είναι στην σωστή κατεύθυνση και μετά την πανωλεθρία του ΕΝΦΙΑ, έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την τύχη της κυβέρνησής του στα χέρια των νταβατζήδων της διαπλοκής.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πιο σκληρό φιλοσαμαρικό site του διαδικτύου- το Antinews- κάνει πλέον ανοιχτά λόγο για "κυβέρνηση Κόκκαλη" και γράφει άρθρα για τους νταβατζήδες που χαίρονται ενώ ο λαός πεινά.
Ο Σαμαράς είναι ένας ακόμη Ελληνας πρωθυπουργός που έχοντας χάσει την στήριξη του λαού, προσφεύγει στην βοήθεια των νταβατζήδων στους οποίους στο μεταξύ έχει δώσει γη και ύδωρ.
Γιατί το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός;
Πέρα από τις σχέσεις διαπλοκής με όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους κρυφούς πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών που στελεχώνουν την εγχώρια παρέα των νταβατζήδων, ο Σαμαράς επιλέγει να στηριχθεί πάνω τους γιατί μ΄αυτούς ανδρώθηκε πολιτικά.

Oι νταβατζήδες στην ζωή του Σαμαρά είναι διαχρονικοί, όπως η χωρίστρα του καλού παιδιού που χαρακτηρίζει το προσωπικό του lifestyle. O Σαμαράς έχει ξεμείνει στην εποχή των περιοδικών Ρομάντσο και Πάνθεον. Ξέρεις τι είναι να περνάς όλη σου την πολιτική ζωή με κολλητό τον Ψυχάρη (φίλοι από την Πύλο), τον Κόκκαλη, τον Μπόμπολα και τους αχυρανθρώπους τους και αίφνης να πρέπει να τους βγάλεις από την καθημερινότητά σου, επειδή οφείλεις να μετατρέψεις την χώρα σου από Κολομβία των Βαλκανίων σε ένα σύγχρονο κράτος και με δαύτους δεν γίνεται-όσο και να χτυπιέσαι.
Ο Σαμαράς έχει μαζί τους σχέσεις ζωής.
Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται.
Αυτούς και τους αχυρανθρώπους τους-κάτι νεώτερα τσογλάνια που στηρίζουν οι ίδιοι.
Αυτό όμως που δεν θέλει να δει ο Σαμαράς είναι την τύχη όλων των πρωθυπουργών που αφέθηκαν στους νταβατζήδες.
Ο συμμαθητής του ο ΓΑΠ έφυγε νύχτα επειδή στάθηκε κότα λυράτη απέναντί τους-παρά τα όσα υποστηρίζει ο φίλος μου ο Καρχιμάκης.
Τι πάει να πει "οι νταβατζήδες έφαγαν τον ΓΑΠ";
Είναι δυνατόν να είσαι πρωθυπουργός της χώρας και να λες ότι με πολεμάνε οι νταβατζήδες αντί να τους πάρεις έναν έναν κι αφού τους κουρέψεις γουλί να τους κλείσεις στην στενή;
Αν ένας πρωθυπουργός με αρχίδια, κι όχι αρχίδια πρωθυπουργός, έκλεινε φυλακή τους νταβατζήδες- των οποίων μόνο τα σκάνδαλα φοροδιαφυγής στα οποία εμπλέκονται αρκούν να τους κλείσουν μέσα εφτά ζωές, σε περίπτωση που λειτουργεί η Δικαιοσύνη και δεν είναι κωλοχανείο-10 εκατομμύρια Ελληνες θα έκαναν μια βδομάδα υπαίθριο πάρτυ στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την απελευθέρωση της πατρίδας τους από το νταβατζιλίκι.
Με τους νταβατζήδες απείραχτους, η Ελλάδα θα παραμένει Κολομβία των Βαλκανίων και οι πρωθυπουργοί ένας μετά τον άλλον θα εγκαταλείπουν το Μαξίμου μέσα στην ανυποληψία και την χλεύη του λαού.

Ο Σαμαράς δεν αποτελεί -δυστυχώς για τον ίδιο-εξαίρεση. Είναι σαρξ εκ της σαρκός τους.
Κι εδώ μπαίνει ένα θεμελιώδες ζήτημα για το κόμμα της ΝΔ πλέον. Οταν ένας βουλευτής σου-ο Δημήτρης Κυριαζίδης- ζητάει να τον αντικαταστήσεις σε ένα τόσο κρίσιμο νομοσχέδιο, έχεις τελειώσει σαν κόμμα.
Η ΝΔ, ότι και να δείχνουν τα gallop, αυτή τη στιγμή είναι στο 12% με τάσεις διάλυσης.
Ο Σαμαράς θα χρεωθεί την διάλυση της ΝΔ, ότι συνέβη και με τον ΓΑΠ στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ.
Η πανωλεθρία έρχεται και προσωπικά θεωρούμε ως μοναδική πράξη ανδρείας του την πρόθεσή του να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια και να πάει σε εκλογές την Ανοιξη του 2015. Τότε είναι που δεν θα βρίσκει την ψήφο του.
Ως την Ανοιξη του 2015, η ΝΔ θα έχει φτάσει στο 6% και ο Σαμαράς θα μείνει στην ιστορία σαν η μεσσήνια ταφόπλακα του ιστορικού κόμματος.
Κι αν κάτι κρατάει όρθια ακόμη αυτή την αστεία κυβέρνηση είναι ο Πεπίτο Τσίπρας και η παρέα του. Πιο πέρα βρέχει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δεκαετίες να φανεί. Ακόμη και ο ΓΑΠ σαν αντιπολίτευση μπροστά στον Τσίπρα έδειχνε σαν τον Τσώρτσιλ. Τα παιδιά εκεί στην Κουμουνδούρου, πέρα από τα διάφορα κολλήματα που τρώνε, είναι χαζά!

Γι αυτό και είναι απολύτως δικαιολογημένες οι ανησυχίες ιστορικών στελεχών του κόμματος της ΝΔ οι οποίοι ένας μετά τον άλλον σπεύδουν να συναντήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ακόμη και στις διακοπές του και τον πιέζουν πλέον ασφυκτικά να πάρει πρωτοβουλίες τόσο για την διάσωση της χώρας, όσο και της παράταξης.
Αυτή την στιγμή πάνω από τα 2/3 των βουλευτών της ΝΔ αλλά και μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων βουλευτών πιέζουν τον πρώην πρωθυπουργό να διαφοροποιηθεί ανοιχτά από την πολιτική Σαμαρά πριν το σκάφος οδηγηθεί στα βράχια.
Ο Καραμανλής δεν είναι Ντόρα για να τον αδειάσει ο Σαμαράς κι αυτό το γνωρίζει ο σημερινός πρωθυπουργός. Οπως επίσης γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ολική επαναφορά του Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο Καραμανλής παρότι διέγνωσε το πρόβλημα της χώρας με την ιστορική πλέον φράση για τους νταβατζήδες στον "Μπαιρακτάρη", πλήρωσε ακριβά την ανυπαρξία στελεχών οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν την επιλογή του να τους αποκεφαλίσει.
Αυτή τη φορά καλείται από την Ιστορία να επιστρέψει έχοντας στο πλευρό του αποφασισμένα και ικανά στελέχη.
Από την επιλογή τού ανθρώπινου δυναμικού θα εξαρτηθεί εάν ο Καραμανλής, ο νεώτερος, διασώζοντας την χώρα του, καταφέρει να επισκιάσει ακόμη κι αυτόν τον θρύλο του ιδρυτή της παράταξης και γενάρχη της ΝΔ...


kourdistoportocali






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.