Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Φιλιατρά: Ζευγάρι αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά με... τα παιχνίδια του

Θερμή απ΄όλες τις απόψεις ήταν η χθεσινή νύχτα για ένα ζευγάρι Αθηναίων -όπως αναφέροπυν πληροφορίες- στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.
Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν άρχισαν να ακούγονται διάφοροι δυνατοί ήχοι από σπίτι στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και που σύντομα οι ήχοι αυτοί μετατράπηκαν σε .... βογκητά πάθους!!!

Αιτία ένα ζευγάρι Αθηναίων που .....

περνά τις τελευταίες του μέρες διακοπών στην πόλη μας βρέθηκε στο "τσακίρ κέφι" και με τις ερωτικές του περιπτύξεις αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά με βογκητά, φωνές, και διάφορα "πιπεράτα" λόγια.
Προφανώς το very Hot ζευγάρι παρασυρόμενο από το πάθος που τους ξύπνησε στις διακοπές, δεν υπολόγισε ότι λόγω καλοκαιριού τα παράθυρα είναι ανοικτά και σε ορισμένες περιπτώσεις κατεβασμένα τα ρολά ή κλειστά τα παντζούρια και ανοικτά τα τζάμια, και λόγω και της ησυχίας ακούγονταν.

Το όλο ερωτικό ντελίριο κράτησε περίπου 45 λεπτά αφήνοντας άϋπνους τους γύρω γείτονες και όταν ησύχασαν κάποιος τους γύρω γείτονες φώναξε ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ προκαλώντας έντονους γέλωτες στους υπόλοιπους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.