Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Φιλιατρά: Καθήλωσε τον κόσμο με την παρουσίαση του βιβλίου του ο Φιλιατρινός στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο κατάμεστο από κόσμο pool bar του Ξενοδοχείου ¨Λιμενάρι" στα Φιλιατρά, και με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Λιμεναριού, έγινε την Κυριακή το βράδυ η παρουσίαση του Βιβλίου του Φιλιατρινού Στιχουργού Βασίλη Παπαδόπουλου.

Στην εκδήλωση ....

παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Περιεειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Μπακούρος, πρώην Υπουργοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και πλήθος κόσμου.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Βασίλης Παπαδόπουλος είπε ότι είναι το βιβλίο του ναι μεν άργησε να κυκλοφορήσει, αλλά ήρθε για να μείνει και για να μάθουν οι φίλοι του κάποια πράγματα για εκείνον που δεν τα γνώριζαν.
Για βιογραφικό του ο ίδιος ο Στιχουργός προτίμησε να το κάνει με λίγους στίχους οι οποίοι όμως κρύβουν πολύ μεγάλο νόημα.

Για τον Βασίλη Παπαδόπουλο και το έργο του μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Νίκος Ταβουλάρης, ενω αναφορές στον στιχουργό Βασίλη Παπαδόπουλο έκανα οι ποιητές Κώστας Καπελούζος και Αντώνης Γιαννόπουλος.

Στίχους του Δημιουργού ανέγνωσε ο ηθοποιός και Συγγραέας Βασίλης Κολοβός, ενω ακούστηκαν και γνωστά τραγούδια του στιχουργού.

Ήταν μια εξαίσια βραδιά που δεν άφησε κανένα αδιάφορο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στο τέλος της κανείς δεν ήθελε να φύγει.

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτήν την όμορη βραδιά. Αήνουμε να μιλήσει για εμάς το παρακάτω Video.