Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Καφεπωλών Γαργαλιάνων

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Καφεπωλών Γαργαλιάνων ευχαριστεί την κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή του στην απόλυτα επιτυχημένη λαϊκή βραδιά με τον Ματθαίο Γιαννούλη, διαβάστε παρακάτω το ευχαριστήριο μήνυμα.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την καθημερινή στηρίξη τους. Η συμμετοχή τους καθώς και η μεγάλη οικονομική ενίσχυση και προσφορά όλων των επαγγελματιών (χορηγών της πόλης μας) βοήθησε αποτελεσματικά στη διεξαγωγή της προχθεσινής βραδιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Κέφι , χορός, τραγούδι υπό τον ήχο της φωνής του Ματθαίου Γιαννούλη έδωσαν μια ξεχωριστή παραδοσιακή- καλλιτεχνική ατμόσφαιρα στην πλατεία της πόλης μας. Ενάντια στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι μας, προσπαθούμε ενωμένοι καθε χρόνο να σας προσφέρουμε απλόχερα ότι καλύτερο μπορούμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ, σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς για μία ακόμα φορά θα δώσουμε συγχαρητήρια στον Σύλλογο Καφεπωλών Γαργαλιάνων για την άψογη διοργάνωση της μουσικής βραδιάς.
Όταν οι επαγγελματίες είναι ενωμένοι κοιτώντας το 'εμείς' και όχι το "εγω" μπορούν να κάνουν θαύματα. Το απέδειξαν περίτρανα δύο χρόνια τώρα.
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.