Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η εκτόξευση του Ελληνικού Δορυφόρου [ VIDEO ]

«To όνειρο έγινε πραγματικότητα», με αυτά τα λόγια ο Δρ Περικλής Παπαδόπουλος φανερά συγκινημένος στάθηκε στην σημερινή ιστορική στιγμή για τη χώρα μας, μια στιγμή που μας κάνει όλους υπερήφανος.

Ο πρώτος ......

ελληνικός δορυφόρος ο Λ-SAT που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από Έλληνες είναι στο διάστημα διαμέσου του διαστημοπλοίου Cygnus και της αποστολής ORB2 που στέφθηκε με επιτυχία, με την εκτόξευση του πυραύλου Antares από το κέντρο της NASA στη Βιρτζίνια. Το διαστημόπλοιο θα «κουμπώσει» στον διεθνή διαστημικό σταθμό μεθαύριο έχει ήδη μπει σε τροχιά και στα τέλη του μήνα πρόκειται να ενεργοποιηθεί ο Λ-SAT.

Μια κορυφαία στιγμή για την χώρα μας που απέδειξε πολλά, το Greek Minds at work – Ελληνικά μυαλά σε δράση που συνεργάστηκαν από διάφορα σημεία και με την καθοδήγηση του κορυφαίου Μεσσήνιου Επιστήμονα Καθηγητή Αεροδιαστημικής Δρ Περικλή Παπαδόπουλου, ανοίγει νέους δρόμους για τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους, μπράβο σας και σας ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους.

Την κορυφαία αυτή στιγμή είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε αποκλειστική μετάδοση από την τηλεόραση BEST, τόσο περιφερειακά όσο σε όλον τον κόσμο μέσω της εκπομπής μας στην πλατφόρμα του OTE TV.