Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ

1o ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
Α.Π.Σ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
‘H ΕΡΑΝΗ’ 2014
Παρασκευή 1η Αύγουστου
στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου


«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ”, σας προσκαλούν στην είσοδο να επισκεφτείτε το περίπτερο του Αθλητικού Συλλόγου όπου στο Μέρος 1ο αυτής της εκδήλωσης έχοντας στόχο να αναζωογονήσουμε το συναίσθημα του φίλαθλου, να κατανοήσουμε τη σημασία της άθλησης και της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας, να .......

συμμετέχουμε και να δημιουργήσουμε ερασιτεχνικές ομάδες που θα γίνονταν αδιαλείπτως όλο τον χρόνο για τους κατοίκους της πόλης μας!
Θα έχετε την ευκαιρία στις ακόλουθες παρουσιάσεις:

1. Γνωρίζουμε από κοντά τους προπονητές, γυμναστές, αθλητές, ποδοσφαιριστές της Εράνη, αθλητικούς ανταποκριτές τύπου, ραδιοφώνου και διαδικτύου, παλαιούς και νέους, όλους αυτούς που ξεκίνησαν την πορεία τους στα γήπεδα των σχολείων μας, φορώντας την φανέλα της Εράνης Φιλιατρών……….!!!!!!!
Έλατε, να κατανοήσουμε την αξία της προσφοράς τους. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά στο παρελθόν της σημερινής Εράνης, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι στον σύλλογο αυτό υπήρχαν και θα υπάρχουν λαμπροί αθλητές που θα μας κάνουν για πάντα υπερήφανους!
Θα υπογράφουν αναμνηστικά μπλουζάκια της Εράνη από τους παρευρισκόμενους αθλητικούς αντιπροσώπους!

2. Την αμέριστη αγάπη σας για τον ιστορικό Σύλλογο της Εράνη και ενδιαφέρον για τον αθλητισμό εν γένει αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας! θα ενισχύεται η πολυετείς προσπάθεια μας για την επίτευξη του αθλητικού ιδεώδους. Θυμόμαστε και τιμούμε την επιτυχημένη πορεία της Εράνη, τους μεγάλους μας Αθλητές και Αθλήτριες που «γέννησε», τις εμπειρίες, την αθλητική παράδοση του συλλόγου μας που έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη σειρά από θρυλικές στιγμές, πρόσωπα και μεγάλες νίκες πρωταθλητισμού!!!!
Γίνετε μέλος της Εράνη και λάβετε συλλεκτικά δώρα!

3. Έλατε να αναβιώσουμε και να εγκαινιάζουμε μαζί αθλητικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και συναντήσεις, δηλώνοντας συμμετοχή σε αθλητικές δράσεις που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ανάλογο αριθμό ατόμων που ανάλογα με την απήχηση να δημιουργήσουμε ερασιτεχνικές ομάδες και καθιερώσουμε να γίνονταν αδιαλείπτως όλο τον χρόνο!
Κάνουμε το πρώτο κάλεσμα και θα παρουσιάσουμε προγράμματα των αθλητικών τους δράσεων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με ειδικευμένους γυμναστές και υπευθύνους να αναλάβουν εθελοντικά την ομάδα που δημιουργείτε. Πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, πιο εξειδικευμένα μαθήματα φυσικής αγωγής για ενήλικες.
Όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν και μέχρι και την τελευταία στιγμή υπάρχει θέση για όλους! Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, όρεξη για συνεργασία και κάποιος ελεύθερος χρόνος, που πάντοτε ισχυριζόμασταν ότι ποτέ δεν έχουμε. Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, ταχύτητας, ευλυγισίας, αντανακλαστικών, ομαδικότητας, όλων των ηλικιών & ικανοτήτων. Ελάτε να θυμηθούμε τα μαθητικά μας χρόνια, να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε και να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας… με διαιτητές τους παλιούς μας γυμναστές!
Με στόχο και όραμα τη στήριξη του μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και της άθλησης για όλους.
Βρες τι σου αρέσει, διάλεξε έναν από τους παρακάτω τομείς και δήλωσε συμμέτοχη, είναι τόσο απλό.
Έλα κ εσύ στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Εράνης, στη δημιουργία, την διοργάνωση γεγονότων, αθλητικών εκδηλώσεων και στη καθιέρωση δραστηριοτήτων.
Παραθέτουμε πιο κάτω στοιχεία από τις περιγραφές, ιδέες και προτάσεις για να δηλώσετε συμμετοχή και να δημιουργηθεί η ομάδα που σας ενδιαφέρει.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο έντυπο στην http://eranifiliatron.blogspot.gr/
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Εθελοντές
Υπεύθυνος Ομάδας:
Βοηθός Υπεύθυνος Ομάδας:
Αγώνας Δρόμου:
Βόλεϊ Μικτό:
Μπάσκετ Γυναικών:
Μπάσκετ Ανδρών:
Ποδηλασία
Τένις
Έκθεση Αθλητών:
Αθλητικά Παιχνίδια:
Cheerleaders:
Ενόργανη Γυμναστική
Χορός
Aquarobics:
"ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ"
Πάμε για περπάτημα; Γυμναζόμαστε γνωρίζοντας τη αποκαλύπτοντας την ομορφιά και την απλότητα της πανέμορφης φύσης μας.

Τέλος θα προσφερθούν νερό, φρούτα, λαχανικά και διάφορα σνακς ώστε να ενθαρρύνουμε να τα εντάξουμε στη διατροφή τους.


Τίποτα, όμως, δεν είναι εφικτό χωρίς τη δική σας συμμετοχή.
Ας καθιερώσουμε το Αθλητικό Πανηγύρι της Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ’’, σαν έναν από τους νέους θεσμούς μαζί με Σας, την αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας, των φιλάθλων και φίλων της Εράνης , τους παλαίμαχους και νεότερους ποδοσφαιριστές μας, λοιπών συλλόγων της πόλης μας και τέλος την προσπάθεια του νέου Δ. Σ.
Παρ’ όλα αυτά φέρνουμε το έργο μας εις πέρας με προσωπική εργασία, μεράκι, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και την πίστη στην ανάδειξη αποδοτικών επενδύσεων σε όλους τους τομείς του Αθλητικού Συλλόγου μας, επενδύουμε μακροπρόθεσμα στην προσωπική μας συνεισφορά για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη μας και την επίτευξη του αθλητικού ιδεώδους.

Το Αθλητικό Πανηγύρι της Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ’’ γίνεται Θεσμός..

Διοικητικό Συμβούλιο Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ"