Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Δήμος Τριφυλίας: Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2014

Είναι η τρίτη χρονιά που η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αναλαμβάνει την οργάνωση των εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα από τις 15 Ιουλίου μέχρι το Σεπτέμβριο περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις που η Κοινωφελής Επιχείρηση συνδιοργανώνει με τους πολιτιστικούς συλλόγους, το θερινό κινηματογράφο αλλά και τις εκδηλώσεις που οι φορείς που τις οργανώνουν ζήτησαν να συμπεριληφθούν προκειμένου να γίνουν γνωστές στο κοινό.

Την ευθύνη της οργάνωσης κάθε εκδήλωσης την έχει ο ....

οργανωτής. Πέρα από αυτή την ανακοίνωση θα τυπωθεί κι ένα φυλλάδιο το οποίο θα περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις από την αρχή του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει ένα έντυπο που θα καταγράφει τις δράσεις που αναπτύσσονται σε όλη την Τριφυλία.

Αν κάποιος σύλλογος θελήσει να περιληφθούν οι δράσεις στο πρόγραμμα, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Επιχείρηση.
Ευχαριστούμε όσους άκοπα μοχθούν για να υπάρχει πολιτιστική δραστηριότητα στην Τριφυλία. Ευχόμαστε σε όλους σας καλό το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
Στο πρόγραμμα που σας δημοσιεύουμε, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ τις εκδηλώσεις σε Φιλιατρά και τα Δημοτικά μας διαμερίσματα, τις έχουμε με χρώματα.
Ανοικτό πορτοκαλί για τα Φιλιατρά και ανοιχτό πράσινο για τα δημοτικά μας διαμερίσματα.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε και άνετα ΕΔΩ