Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Φιλιατρά: Για δεύτερη φορά έκλεψαν το Βορρέειον.

Στο.... στόχαστρο έχουν βάλει όπως φαίνεται οι κλέφτες τον Σύλλογο Φιλοποόδων Φιλιατρών "Βορρέειον" καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου του Παρασκευής Παντελάκη, αυτή, είναι η δεύτερη κλοπή μέσα σε μόλις 5 μήνες.

Η κ. Παντελάκη εμφανώς απογοητευμένη ανακοίνωσε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook Λέγοντας:

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων έπεσε για δεύτερη φορά θύμα κλοπής μέσα σε πέντε μήνες!!!!
Τον προηγούμενο Δεκέμβριο κάποιοι είχαν κλέψει το ένα από τα δύο ηχεία της μικροφωνικής εγκατάστασης του Βορρέειου και μία πεταλιέρα - πολιεφέ κιθάρας μάρκας zoom.

Σήμερα, οι ίδιοι προφανώς, μπήκαν στο Βορρέειο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς αφαίρεσαν από το δεύτερο ηχείο το μηχανισμό. Τα ηχεία αυτά είναι παλιάς τεχνολογίας, πολύ μεγάλα και βαριά κι αναρωτιέται κανείς και πως τα έβγαλαν από το κτίριο και σε τι θα τους χρησιμεύσουν. Είναι ιδιαίτερα θλιβερό το γεγονός ότι το θύμα της κλοπής είναι ένας σύλλογος που τόσα χρόνια αγωνίζεται να επιβιώσει για να προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί στην κοινωνία.

Τώρα ανάμεσα σε όλα τα έξοδα πρέπει να βρούμε χρήματα και για την αγορά ή την ενοικίαση ηχητικών. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο κλέφτης είναι κάποιος που γνωρίζει καλά τις συνήθειες του Συλλόγου.

Προσωπικά πολύ θα ήθελα να μάθω το όνομά του….

Για την κλοπή έγινε καταγγελία στην αστυνομία.