Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Χαλαζώνι: Έτοιμο το δίκτυο ύδρευσης. Περισσότερο καθαρό νερό στα σπίτια του χωριού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου ύδρευσης ( αντικατάσταση του παλαιού -φθαρμένου δικτύου με νέου) ο πάρεδρος μας Διονύσιος Τσούλος μέσα από την ομάδα μας θέλει - απλά , αγνά και ειλικρινά -να ευχαριστήσει όλους του συγχωριανούς για την μεγάλη τιμή να τον εκλέξουν για άλλη μια φορά δημοτικό αντιπρόσωπο.

Υπόσχεται να δώσει ......

όλες του τις δυνάμεις ώστε το μικρό χωριό μας να είναι ένα ξεχωριστό στολίδι στον ερανιώτικο κάμπο.Προσδοκά την βοήθεια όλων των κατοίκων αφού στόχος είναι το κοινό καλό χωρίς αποκλεισμούς ,απουσίες ή απώλειες,δεν περισσεύει κανείς όταν πρόκειται για τον καλόν αγώνα - την πρόοδο του τόπου μας.

Ανακοινώνει λοιπόν πως το δίκτυο υδρευσης είναι έτοιμο , περισσότερο και καθαρότερο νερό θα τρέχει πλέον στα σπίτια όλου του χωρίου χωρίς τα προβλήματα των καλοκαιρινών μηνών .Το σχολείο χώρος άθλησης και διασκέδασης είναι έτοιμο να δεχτεί τους μικρούς μας φίλους.
Σε συνεργασία με τον σύλλογο έχουν τοποθετηθεί νέα παγκάκια , το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι έτοιμο ενώ και στην πλατεία μας βάφονται και επισκευάζονται όλα τα παγκάκια.

Ο δημοτκός μας εκπροσωπος υπόσχεται σε όλους τους συγχωριανους πως σε αυτή τη θητεία σκοπός του θα είναι η διαπλάτυνση της κεντρικής μας οδού μέχρι τα διπόταμα, η φωταγώγηση της - ώστε να είναι ασφαλής και άνετη η πρόσβαση στο χωριό μας-και τέλος η σύνδεση του Χαλαζωνίου με τη Φαρακλάδα ώστε να έχουμε δημοτική συγκοινωνία τρείς φορές την ημέρα.

Πράγματι η σύνδεση αυτή θα βαζε το χωριό μας στον συγκοινωνιακό δίκτυο και θα έδινε λύση σε πολλά καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων του τόπου μας.

Κλείνοντας αυτή την επικοινωνία εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση .