Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Φιλιατρά: Σε πλήρη εγκατάλειψη το νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται το νέο γήπεδο Φιλιατρών καθώς τα χορτάρια έχουν πνίξει ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον αγωνιστικό χώρο αλλα και τμήματα του στίβου όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε.

Αφορμή για την ......

μεσημεριανή επίσκεψη στο νέο γήπεδο ήταν η καταγγελία ενός νεαρού Φιλιατρινού πολίτη ο οποίος μας κατήγγειλε ότι τα παιδιά που πρόκειται να δώσουν εξετάσεις για κάποιες σχολές, δεν μπορούν να αθληθούν σωστά, ώστε να μπορέσουν να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι στα αγωνίσματα που πρόκειται να δώσουν εξετάσεις κινδυνεύοντας να τους φάει κάποιο φίδι.


Ο ίδιος ο πολίτης μας είπε ότι επισκέφθηκε την Δημοτική ενότητα Φιλιατρών όπου έθεσε το θέμα με την κατάσταση του γηπέδου και ζήτησε να γίνει παρέμβαση ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες άθλησης τους.


Επισκεφθήκαμε την δημοτική ενότητα Φιλιατρών όπου συνομιλώντας με τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Πούλο του θέσαμε το ζήτημα με την καταγγελία του νεαρού συμπολίτη μας και ο ίδιος μας παρέπεμψε σε υπάλληλο του Δήμου ως "αρμόδια" και λάβαμε την διαβεβαίωση ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα σταλεί εργάτης του Δήμου με χορτοκοπτικό να καθαρίσει το γήπεδο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος κάποιου ατυχήματος.


Η ευθύνη της Δημοτικής αρχής για το μαύρο χάλι που επικρατεί στο άλλοτε στολίδι των Φιλιατρών είναι μεγάλη και θα πρέπει επιτέλους η δημοτική αρχή να σταματήσει την καραμέλα που διαρκώς εδώ και τριάμισι χρόνια αναμασά με την φράση "Ο δήμος δεν έχει λεφτά" και να κοιτάξουν να βρουν χρήματα για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων όπως κάνουν και άλλοι Δήμοι.