Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μαραθόπολη: Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού τη νύχτα – Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε φουσκωτό σκάφος

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε φουσκωτό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή της Μαραθόπολης (στην θέση Μπάρλα). Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός. Η επιχείρηση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από αστραπιαία επιχείρηση των διωκτικών αρχών.

Λίγο μετά τις .....

11 το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουνίου υπήρξαν αναφορές για έντονη κινητικότητα στην θαλάσσια περιοχή της Μαραθόπολης. Πολλοί κάτοικοι μάλιστα άκουγαν και πυροβολισμούς.

Με άκρα μυστικότητα άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού και βατραχάνθρωποι πραγματοποιήσαν δια θαλάσσης μεγάλη επιχείρηση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για την εξάρθρωση κυκλώματος μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων.

Οι άνδρες του λιμενικού ακινητοποίησαν στην περιοχή «Μπάρλα» το ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στο οποίο μετέβαιναν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός ενώ στη συνέχεια το ρυμούλκησαν στο λιμάνι της Μαραθόπολης.

Οι λιμενικοί, βρήκαν πάνω στο φουσκωτό σκάφος περίπου 100 κούτες με λαθραία τσιγάρα. Ενώ οι συλληφθέντες κρατούνται στη λιμενική αρχή Πύλου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη, οι λιμενικές δυνάμεις εντόπισαν το πλοίο που θεωρείται ότι το φουσκωτό σκάφος είχε φορτώσει το φορτίο με τα λαθραία τσιγάρα.

Μετά το πέρας της επιχείρησης, θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Gargalianoi On Line