Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε



Αλέξανδρος Αθ. Τζωρτζίνης,
Παιδίατρος, Συντονιστής Διευθυντής
Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
Στη σημερινή εποχή είναι επιτακτική ανάγκη η γενιά μας να συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Είναι πλέον υποχρέωση μας να υπηρετήσουμε το Δήμο μας όχι ......

ως επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά ως δημότες δραστήριοι, που πολιτεύονται με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια για το κοινό μέλλον.
Με το βλέμμα λοιπόν στραμμένο στο μέλλον, αφήνοντας πίσω τους παλιούς μηχανισμούς, διαμορφώνουμε συνθήκες για ίσες ευκαιρίες και ανοίγουμε δρόμους σε όσες και όσους επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στο δύσκολο ,αλλά καθαρό αγώνα μας.
Γιατί η γενιά μας κουράστηκε να συμμετέχει συμβολικά σε κόμματα και παρατάξεις. Γιατί έχουμε αποφασίσει να τελειώσουμε οριστικά με όλα αυτά που λένε ότι μας χωρίζουν, και τα οποία είναι λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν.
Γι’ αυτό και συμμετέχω στη σύγχρονη και δυναμική δημοτική κίνηση «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε» με τον Παναγιώτη Κατσίβελα, που θα φέρει την απαραίτητη τομή στα δημοτικά δρώμενα, όπως το επιβάλλουν οι καιροί και όπως αξίζει στην Τριφυλία μας.
Όλοι εμείς, κι εγώ προσωπικά, οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα ενδιαφέρεται επί της ουσίας για τα προβλήματα του δημότη, της νεολαίας, των ηλικιωμένων ,των ασθενέστερων οικονομικά κοινωνικών ομάδων.
Κοινός μας σκοπός, είναι να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας εφαρμόζοντας έμπρακτα σε όλα τα πεδία δράσης αξίες και αρχές όπως η αλήθεια, η αξιοκρατία , η δημοκρατία, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η διαφάνεια, η αξιοπιστία και η κοινωνική αλληλεγγύη.
Η καλύτερη εποχή για την Τριφυλία μας, δεν θα έρθει από μόνη της… Σας καλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να γίνει το όραμα πραγματικότητα!