Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΥΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΙΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε"


Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα , «Tριφυλία Ξεκινάμε».

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επειδή .....

είμαι από τους ανθρώπους που νιώθουν έντονη την αγωνία για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας, τόσο για μας, όσο και για τα παιδιά μας.
Πιστεύω ότι το μέλλον ανήκει στις καλά αυτοδιοικούμενες κοινωνίες και γι΄ αυτό το λόγο ο Δήμος μας χρειάζεται διοίκηση με νέες ιδέες, φαντασία, δράση, αποτελεσματικότητα κι ευέλικτους μηχανισμούς.

Είναι σίγουρο ότι ο τόπος μας, έχοντας ως πλεονεκτήματα , την ιστορία του, τη γεωγραφική του θέση, το φυσικό του πλούτο και τους ανθρώπους του, αξίζει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει νέους δρόμους.
Είναι κοινή παραδοχή, ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη προεκλογική περίοδο για τον τόπο. Τα προβλήματα πολλά. Ο κόσμος βυθισμένος στις δικές του δυσκολίες, στα προσωπικά του τέλματα. Όμως ,είναι αξίωμα για μένα ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν πρέπει να κλονίζεται. Τα παράπονα κι οι απογοητεύσεις, από όπου κι αν προέρχονται, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από δημοκρατικές διαδικασίες, όπως είναι οι εκλογές, γιατί μόνο μέσα από αυτές θα δοθούν προτάσεις και λύσεις για τα όποια προβλήματα και δυσκολίες υπάρχουν.

Τέλος, ας θυμόμαστε ότι είναι χρέος και καθήκον όλων μας να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας, με γνώμονα το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπεια, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Με τιμή, η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Στυλιανού Δέσποινα

Νηπιαγωγός

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Φιλιατρών
Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Τριφυλίας