Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νέος Δήμαρχος Τριφυλίας ο Παναγιώτης Κατσίβελας με 53% [ Video ]

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες βράδυ ο συνδυασμός του νέου πλέον δήμαρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα καθώς επεκάτησε με ποσοστό 53,02% του αντιπάλλου του Στάθη Ανδσρινόπουλου που συγκέντρωσε ποσοστό 46,98%.

Η διαφαινόμενη νίκη του ......

Παναγιώτη Κατσίβελα φάνηκε από τα πρώτα αποτελέσματα που έφταναν στο εκλογικό κέντρο του κ. Κατσίβελα φτιάχνοντας μια πολύ καλή διαφορά η οποία δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να ανατραπεί.
Ο κόσμος που κατέκλεισε το εκλογικό κέντρο του κ. Κατσίβελα ήταν πολύς και στις 11:20 περίπου και εφόσον το αποτέλεσμα δεν ανατρεπόταν με πανηγυρισμούς πήγαν στην οικία του κ. Κατσίβελα και τον συνόδευσαν μέχρι το εκλογικό του κέντρο πνίγοντας τον στην κυριολεξία στις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Κατσίβελας έκανε λόγο για ένα πολύ καθαρό αγώνα που έδωσε ο συνδυασμός του, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε τους συνεργάτες του που τον πλαισίωσαν.
Για την Τριφυλία ξημερώνει μια νέα ημέρα. Σήμεα νίκησε το Τριφυλιακό ήθος και ολοι οι Τριφύλιοι δεν θα πρέπει να νιώθουν χαμένοι καθώς εμείς δεν χωρίζουμε την κοινωνία μας.

Αμέσως μετά ο κ. Κατσίβελας μίλησε στην πλατεία των Γαργαλιάνων όπου επανέλαβε τις ευχαριστίες του προς τους πόλίτες της Τριφυλίας και είπε ότι καναμε καθαρό έντιμο αγώνα.
Πήραμε την έγκριση της κοινωνίας για τις απόψεις μας και το πρόγραμμα μας να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της Τριφυλίας.


Εμείς ευχόμαστε στον Νέο Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην 5ετία της δημαρχοντίας του που έρχεται από 1η Σεπτεμβρίου.

Δειτε το σχετικό Video