Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κατάμεστη η πλατεία Γαργαλιάνων στην προεκλογική ομιλία Κατσίβελα. [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες βράδυ η πλατεία των Γαργαλιάνων για την προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Κατσίβελα και του συθνδυασμού ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε.

Η ομιλία ξεκίνησε με ένα γλυκό φιλί από δυο παιδάκια που πρόσφεραν λουλούδια τον κ. Κατσίβελα ο οποίος συγκινημένος είπε ότι οταν ξεκινάς μια ομιλία με ενα γλυκό φιλί αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα και Ευχαρίστησε για την παρουσία της την Ελληνίδα υποψήφια Ευρωβουλευτή με την ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο κ. Κατσίοβελας....

αφού έκανε ένα απολογισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο Τριφυλίας εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο λαός της Τριφυλίας, θα αναθέσει στον ίδιο και τους υποψηφίους του την εντολή να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε και τις λύσεις που θα δοθούν.
Αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τα οφέλη που έχει ο δήμος από αυτήν την δραστηριότητα, και αναφέρθηκε στους εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Αναφέρθηκε στο κακό οδικό δίκτυο του δήμου και είπε ότι πρέπει να κινηθούν τα νήματα ώστε να γίνει το Γαργαλιάνοι - Ρωμανός να τιαχτελι ο δρόμος Γαργαλιάλνοι - Φιλιατρά.
Απάντησε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σε εκείνους που διασπείρουν ψευδής ειδήσεις για δήθεν κωλύματα εκλογιμότητας λέγοντας ότι οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν την απάντηση.


ο κ. Κατσίβελας δήλωσε υπερήφανος για τους υποψηφίους του και δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι ακόμα και αυτοί που δεν θα εκλεγούν θα αναλάβουν ρόλους καθώς για τον συνδυασμό ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε κανείς δεν περισσεύει.