Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

"ΝΕΑ...ΜΥΑΛΑ!"

Γράφει ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κυριάκου
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας

Πλησιάζουν οι πιο κρίσιμες, ίσως, εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου οι πολίτες, θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας και για την καθημερινότητα μας, τα επόμενα 5 χρόνια. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και τα προβλήματα, κάτι παραπάνω από σύνθετα.

Τα μεγάλα προβλήματα όμως, απαιτούν και δυνατούς λύτες, ......

αυτό κι εγώ αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό νίκης, στον συνδυασμό ‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας τον κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, γεγονός που από μόνο του αποτελεί εγγύηση εντιμότητας, διαφάνειας αλλά και επιτυχίας.
Ο Δήμος μας, ο Δήμος Τριφυλίας, παρουσιάζει μια ανεξήγητη στασιμότητα, πολλά χρόνια τώρα. Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος σε αυτόν τον τόπο. Σε αντίθεση μάλιστα με άλλους Δήμους της Μεσσηνίας, οι οποίοι, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν καταφέρει να εκσυγχρονιστούν, να αναπτυχθούν και να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών τους.

Θα πρέπει λοιπόν εμείς να εκμεταλλευτούμε τα πολλά συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις απίστευτες ομορφιές μας και τις μεγάλες δυνατότητες αυτού του τόπου, ώστε να τον ξεκολλήσουμε επιτέλους από το παρελθόν και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο, που θα εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και την ευχάριστη καθημερινότητα όλων των Δημοτών. Ένας Δήμος, είναι πετυχημένος, όταν οι πολίτες χαίρονται που ζουν σε αυτόν. Αυτό λοιπόν είναι το μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά, αλλά και για το συνδυασμό μας.

Έχω περάσει όλα τα χρόνια της ζωής μου σε αυτόν τον τόπο και ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα του, τις ανάγκες του, τις ιδιαιτερότητες του, αλλά ξέρω επίσης πολύ καλά και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος. Αυτές λοιπόν εμπιστεύομαι, πάνω σε αυτές βασίζομαι και επιλέγω να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Τριφυλίας, με τον συνδυασμό ‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’. Γιατί είμαι βέβαιος, πως όταν οι σωστοί άνθρωποι, εμπιστευτούν και αρχίσουν να εκμεταλλεύονται, ουσιαστικά αυτές τις δυνατότητες, τότε ο τόπος μας θα γίνει αυτό που πραγματικά όλοι θέλουμε. Ένας τόπος, που όλοι θα χαίρονται να ζουν!
‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ’’