Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ελεύθερη προς μετάδοση η ΝΕΡΙΤ

Από αύριο το απόγευμα της Κυριακής 4η Μαΐου αναμένεται να εκπέμψει σήμα της ΝΕΡΙΤ στη θέση της Δ.Τ. Η ψήφιση της τροπολογίας με την οποία η Δ.Τ σβήνει για να παραχωρήσει τη θέση της στο νέο τηλεοπτικό φορέα ο οποίος αδυνατεί να λειτουργήσει πλήρως, άνοιξε το δρόμο για την πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ.
Αρχικά θα βγει .....

το ένα κανάλι με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, αυτές που διαθέτει η Δ.Τ. Απλώς θα αλλάξουν τα σκηνικά και τα τηλεοπτικά σήματα. Την παραγωγή της νέας εικόνας όπως και τη διαφημιστική προβολή της ΝΕΡΙΤ για τους επόμενους έξι μήνες έχει αναλάβει η BBDO Athens αναλαμβάνοντας το έργο ύψους 60.000 ευρώ.

Η ΝΕΡΙΤ ως γνωστό δεν έχει προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού, οπότε όπως μαθαίνουμε θα υπογραφεί νέα σύμβαση για το προσωπικό της Δ.Τ. Στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την τροπολογία με την οποία η Δ.Τ βαφτίζεται σε ΝΕΡΙΤ, δήλωσε πως η χώρα έχει τηλεοπτικό κανάλι κι αυτό είναι η Δ.Τ.! Η μετατροπή της σε ΝΕΡΙΤ αίρει και τις επιφυλάξεις της EBU.

Digital Tv Info