Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Νέο Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την επιλογή τους και μας έδωσαν την εντολή να διαχειριστούμε την καθημερινότητα της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας .

Θέλω να .....

ευχαριστήσω και τους συμπολίτες μας που είχαν μία άλλη τελική επιλογή , και είμαι βέβαιος ότι έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό τους.

Κάναμε ένα πολιτισμένο , έντιμο , καθαρό αγώνα με θέσεις αρχές και προτάσεις και διεκδικήσαμε την θετική ψήφο των πολιτών και δικαιωθήκαμε . Συνομιλήσαμε με την κοινωνία και δημιουργήσαμε σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης .
Αρνηθήκαμε τις εντάσεις και αδιαφορήσαμε στις προκλήσεις που μας έγιναν γιατί η Τριφυλία μας δεν έχει ανάγκη τις ανόητες διχόνοιες και τις άσκοπες αντιπαλότητες .
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για τον θαυμάσιο αγώνα που δώσαμε μαζί και να επιβεβαιώσω ότι αποτελούν το μεγαλύτερο ανθρώπινο κεφάλαιο αυτού του τόπου.
Σήμερα δεν πρέπει να νοιώθει κανείς ηττημένος και πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια συνολική για το τόπο μας, να κάνουμε όλοι μαζί ένα άλμα πάνω από τη φθορά μας .

Παναγιώτης Α. Κατσίβελας
Τριφυλία .Ξεκινάμε