Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Βέθηκε και το δευτερο πτώμα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Δυστυχώς οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν καθώς πριν λίγα λεπτά βρέθηκε και το δεύτερο πτώμα του 28χρονου οδηγού του chevrolet Aveo που αναζητούνταν χθες μέχρι την δύση του ηλίου τόσο από ιδιώτες δύτες όσο και από δύτες του λιμενικού χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News με το ......

πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι ώσπου στις 8:00 περίπου εντοπίστηκε από δύτη του Λιμενικού στο μέσον περίπου του Λιμανιού, βυθισμένο το πτώμα του άτυχου 28χρονου από την Ζαχάρω Ηλείας.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης του προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Η ανακοίνωση του λιμενικού για το χθεσινό συμβάν.:

Η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ότι αγνοούντο ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 28 ετών αμφότεροι, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα (οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα).
Άμεσα, στελέχη του Λιμεναρχείου προέβησαν σε έρευνα στην περιοχή του λιμένα. Κατόπιν ανεύρεσης υποδημάτων στον προβλήτα του λιμένα, διενεργήθηκε υποθαλάσσια έρευνα από ιδιώτες δύτες, οι οποίοι εντόπισαν βυθισμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, ιδιοκτησίας του 28χρονου άνδρα. Εντός του οχήματος ανευρέθη η 28χρονη συνοδηγός του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας,
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε.
Τυχόν εξελίξεις πρόκειται να γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.