Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το γλέντι του Παναθηναϊκού και τα συγχαρητήρια των Κυπελλούχων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ


Το γιόρτασε με την ψυχή του ο Παναθηναϊκός μαζί με τον κόσμο του. Και δικαίως, γιατί επέστρεψε στους τίτλους μετά το 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα κουβάρι όλοι οι παίκτες και γύρος του θριάμβου.

Ένα κουβάρι όλοι οι παίκτες, προπονητές, Αλαφούζος, οπαδοί! Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει την κατάκτηση του 18ου Κυπέλλου στην ιστορία του, που αποτελεί την πιο τρανή δικαίωση της φετινής σεζόν για τη δουλειά που γίνεται.

Με την λήξη του 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» έγιναν .....

μια αγκαλιά, μοίραζε ο ένας συγχαρητήρια στον άλλο και δεν έλειψε και το κλασικό… μπουγέλο! Αφού λοιπόν περίμεναν υπομονετικά για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, κι αφού ο κόσμος έκανε το κλασικό «οοοοο», η κούπα σηκώθηκε στα… ουράνια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια όλοι μαζί και με πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους, κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν την γνωστή πανηγυρική φωτογραφία, με τα «μωρά» του Αναστασίου να μην μπορούν να πιστέψουν την επιτυχία τους και τον Αλαφούζο ανάμεσά τους να πανηγυρίζει εξίσου!

Στο τέλος ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου, με τους 22.000 φίλους των Κυπελλούχων να έχουν παραμείνει στις εξέδρες και να αποθεώνουν έναν-έναν τον κάθε πράσινο παίκτη που περνούσε από μπροστά τους με την κούπα στα χέρια και τις μπλούζες με το «Κυπελλούχος Ελλάδας 2014»! Από κοντά και τα μικρά παιδιά που δίπλα στους μπαμπάδες βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν εξίσου με την κούπα!

Xειροκρότημα από τους Κυπελλούχους στον κόσμο του ΠΑΟΚ


Εκτός από τα πανηγύρια μαζί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι παίκτες των «πράσινων» μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου χειροκρότησαν θερμά τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου, χειροκρότησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μετά το φινάλε στο ΟΑΚΑ και τα πρώτα πανηγύρια για την κατάκτηση του τροπαίου, οι παίκτες των «πράσινων» μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου κατευθύνθηκαν προς το «ασπρόμαυρο» μισό του γηπέδου και χειροκρότησαν θερμά τον κόσμο του «δικέφαλου του Βορρά».

Ανάλογη και η απάντηση του κόσμο του ΠΑΟΚ, που απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην όμορφη κίνηση από πλευράς «Τριφυλλιού».

Sport Fm