Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ντίνα Νικολάκου για Βουδούρη: "Ο κ. Βουδούρης, γνωστός από παλιά, δεν ήρθε για να μείνει, αλλά για να φυγει, όπως έκανε πάντα"

Για γνωστή πολιτική διαδρομή, από την εποχή που ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, διαδρομή που την χαρακτηρίζει η αδιαφορία για τους πολίτες, η θεωρία γενικά για την πολιτική και η άγνοια των προβλημάτων των κατοίκων της Πελοποννήσου έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για την κριτική που αυτός ασκεί στο «Σύστημα Τατούλη».

Ένα «σύστημα» που όμως .....

δεν μπορεί να το γκρεμίσει κανένας αλεξιπτωτιστής και κανένας κομήτης, όπως είναι ο κ. Βουδούρης, γιατί το δήθεν «σύστημα Τατούλη» στηρίζεται μόνο στους πολίτες και δουλεύει για τους πολίτες σε καθημερινή βάση, σημείωσε η κα. Νικολάκου για να συμπληρώσει πως «και τη νέα 5ετία η «Νέα Πελοπόννησος» θα είναι εδώ, ανανεωμένη, με νέες ιδέες, πάλι πρωτοποριακή, καινοτόμα, βάζοντας νέους στόχους που θα υπηρετούν μόνο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων που δεν ήρθαν για να μείνουν αλλά για να φύγουν, όπως το έπραξαν και στο παρελθόν».

Η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ακόμα πως οι πολίτες δεν παρασύρονται πλέον από το «μειλίχιο ύφος» «τις θεωρίες περί πολιτικής» αλλά θέλουν απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα οποία ο κ. Βουδούρης έχει άγνοια και ασκεί κριτική βασιζόμενος σε δελτία τύπου που εκδίδουν άλλοι υποψήφιοι, ενώ δεν τα έχει βρει με το ίδιο το κόμμα που τον στηρίζει και είναι «μπερδεμένος».
Ας μάθουν πρώτα την Πελοπόννησο και τα προβλήματά της και μετά να έρθουν να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών της, κατέληξε η κα. Νικολάκου.