Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Α' Τοπική: Απόλλωνας Καλαμάτας - Εράνη Φιλιατρών 1-4. Πέρασε και από την Καλαμάτα και ονειρεύεται άνοδο.

Σαν σίφουνας πέρασε από την Καλαμάτα η Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμάτας με 4-1. H Φιλιατρινή ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος παίρνοντας μια σημαντική νίκη που την κρατά ακόμα ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Καλαμάτας αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να το κρατήσει και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα που τον βάζει για τα καλά στις περιπέτειες.

Στο 10′ ο Ροβολής έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους άλλα η απάντηση ήρθε.....

γρήγορα αφού στο 12′ ο Μπεγλεκτσής έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Μετά ανέλαβε δράση ο Κόλλιας αφού στο 32′ και 37′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Κιουτάκ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Όπως καταλαβαίνει κανείς το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 80′ ο Αντωναίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμιας, με βοηθούς τους Κατσά και Κασκάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καστριτσέας, Κομιώτης (58′ Γεωργουδιός), Γεωργακόπουλος, Κουκέας, Ροβολής, Πολυμενέας, Μάλαμας, Τρικουράκης (43′ Χρηστίδης), Θειακός (39′ Αντωναίος), Ντιόπ, Σαραντόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Αλμπαν, Μιχαλακόπουλος (77′ Νικολόπουλος), Γιάννης, Κιουτάκ (87′ Hoti), Aλεξανδρόπουλος, Κόλλιας, Κώτσος, Χρονόπουλος, Μπεγλεκτσής, Βλασσόπουλος (59′ Ασημακόπουλος).

Από το συνεργαζόμενο Taklin.gr