Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

6η ΥΠΕ: Διαγωνισμός για την δημιουργία αφίσας για την δωρεά Οργάνων και ιστών.

Η 6η ΥΠΕ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της οργανώνει διαγωνισμό αφίσας με θέμα: «Δωρεά Οργάνων και Ιστών». Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου.

Η αφίσα θα πρέπει......

να είναι έγχρωμη και διαστάσεων Α3 ( με χρήση χρωμάτων ή σε Η/Υ). Ειδική πενταμελής επιτροπή θα αξιολογήσει τις προτάσεις (αφίσες). Θα ακολουθήσει έκθεση σε δημόσιο χώρο. Οι δέκα (10) πρώτες αφίσες θα αναρτηθούν σε διάφορα site και οι διαγωνιζόμενοι θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το θέμα των Μεταμοσχεύσεων από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ (ΕΟΜ): www.eom.gr

Ο χρόνος κατάθεσης των αφισών ορίζεται από 24/02/2014 μέχρι 07/04/2014. Η κατάθεση των αφισών θα πρέπει να γίνει ταχυδρομικώς ή με κούριερ με την ένδειξη στο φάκελο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΙΣΑΣ» ή να κατατεθεί στην έδρα της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας, Ταχ. Διεύθυνση Υπάτης 1 & Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 24 Πάτρα Τ.Κ. 26441.