Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

42 νέα οχήματα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Αστυνομία

Αντίδοτο στα φαινόμενα παραβατικότητας, τα οποία υποβοηθούνται από την παρούσα κρίση, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, κατά τη ......

διάρκεια της τελετής αγιασμού των 42 οχημάτων που αγοράστηκαν με πόρους του ΠΕΠ Πελοποννήσου.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για την επιτυχή ευόδωση των προσπαθειών μας. Η ευαίσθητη υπηρεσία της τροχαίας απέκτησε αναγκαίες υποδομές προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πολίτες, δημιουργώντας ένα δίχτυ οδικής ασφαλείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διευκολύνει τη συνολική προσπάθεια της Αστυνομίας να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι πέραν της προμήθειας των οχημάτων και του εξοπλισμού, είναι ήδη έτοιμη, με ενταγμένο κωδικό, στην υπάρχουσα, αλλά και στη νέα προγραμματική περίοδο, να συνεχίσει την προσπάθεια υποστήριξης της Αστυνομίας με υποδομές ανά Περιφερειακή Ενότητα στο επίπεδο της απόκτησης ιδιόκτητων κτιρίων για τις ανάγκες τους.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Στρατηγός κ. Ηλίας Γεωργόπουλος από την πλευρά του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την ευαισθησία του σε θέματα ασφάλειας και για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και κατά τη διάρκεια συσκέψεων και στα Περιφερειακά Συμβούλια και χαρακτήρισε την Περιφέρεια Πελοποννήσου «πολύτιμο συμπαραστάτη» ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης. Τόνισε τέλος ο κ. Γεωργόπουλος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς την ίδια θετική κατεύθυνση, ούτως ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο όσον αφορά την προστασία της ζωής των πολιτών.

Η τελετή αγιασμού των οχημάτων τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο στο χώρο του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη.