Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βασικός και στα δύο ματς με την Εθνική U-16 ο Φιλιατρινός Αντώνης Σταθόπουλος

Βασικός και στους δύο αγώνες της Εθνικής U-16 με Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν ήταν ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής Αντώνης Σταθόπουλος.

Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης αγωνίστηκε μάλιστα σε όλον τον αγώνα και ήταν για μια ακόμη φορά από τους διακριθέντες.

Παρακάτω, υπάρχει ρεπορτάζ και από τα δύο μάτς:.....

Ισόπαλη άνευ τερμάτων αναδείχθηκε η Εθνική κάτω των 16 με την αντίστοιχη της Ουκρανίας, στο δεύτερο της αγώνα που διεξήχθη στη Μανίσα στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού τουρνουά Aegean Cup.

Η Εθνική κυριάρχησε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Ο Μούργος στο 29΄ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνιζόταν από το 70ο λεπτό με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Γιαννούτσου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ελλάδα: Ιακωβίδης, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Σταθόπουλος, Μούργος (46΄ Αγιασιώτης, 66΄ Σαχπαζίδης), Κιρτζιαλίδης (41΄ Λημνιός), Γιαννούτσος, Χαρκουτσάκης, Νάτσος, Πίσπας (46΄ Αντωνίου, 73΄ Μπέτσας).

Ισόπαλη χωρίς τέρματα με το Αζερμπαϊτζάν αναδείχθηκε η Εθνική U-16 στον πρώτο αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Aegean Cup», που διοργανώνει η Π.Ο. Τουρκίας.

Η Εθνική ήταν, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ανώτερη του αντιπάλου, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει υπέρ της κάποια από αυτές, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ελλάδα: Ιακωβίδης, Μπέτσας, Βαλμάς (56΄ Γιαννούτσος), Ευαγγέλου, Νικολάου, Αγιασιώτης (60΄ Νάστος), Λημνιός, Σταθόπουλος, Μούργος (56΄ Πίσπας), Κιρτζιαλίδης (46΄ Αντωνίου), Σαχπαζίδης (46΄ Λάμπρου)

Στο άλλο ματς του ομίλου, η διοργανώτρια Τουρκία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουκρανία με σκορ 1-1.

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr