Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωσαν για τις δράσεις και τις εξελίξεις τους τρίτεκνους Μεσσηνίας.

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη ότι σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο REX η μηνιαία μας συνάντηση στην όποια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κορομηλά Χρηστό έγινε πλήρη ενημέρωση για τη δράση μας καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν......

με τους όρους καταβολής καθώς και για τα κριτήρια για τους δικαιούχους των πολυτεκνικών επιδομάτων για το 2014 αλλά και τον σχεδιασμό που αφορά επίσκεψη σε κυβερνητικά στελέχη για την προώθηση του αιτήματος μας για πλήρη εξομοίωση των Τριτέκνων με τους Πολύτεκνους.

Στην εκδήλωση επίσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα πρόγραμμα παροχών υγείας που επιτρέπει στα μέλη μας σε προνομιακές τιμές να έχουν πρόσβαση σε γιατρούς της πόλης μας όλων των ειδικοτήτων.
Θα θέλαμε τέλος να ενημερώσουμε πως στο φετινό καρναβάλι στην Καλαμάτα και στην Μεσσήνη θα συμμετέχουμε με το γκρουπ «Τρίτεκνοι στον Αέρα» . Με τη νέα μας στολή(Rock) και με … Rock διάθεση προσδοκούμε να περάσουμε καλά εμείς και τα παιδιά μας που θα συμμετέχουν στην παραπάνω δράση . Η ανταπόκριση των μελών και των φίλων στη νέα στολή που βρίσκετε είδη στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας μας κάνει να πιστεύουμε πως με την διάθεση μας θα γεμίσουμε την κεντρική πλατεία της πόλης μας .