Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ικανοποίηση Σαμπαζιώτη για ενίσχυση της τροχαίας Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Την ικανοποίηση του για την ενίσχυση των τμημάτων τροχαίας Καλαμάτας και Κυπαρισσίας εξέφρασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

Με αφορμή αυτήν την θετική εξέλιξη, ο Βουλευτής συνομίλησε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευαισθησία που έδειξε ο υπουργός για την ικανοποίηση του αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας καθόσον η ενίσχυση και αναβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού μας θα συμβάλει αποτελεσματικά .......

στην αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων κρουσμάτων παραβατικότητας, και στην καλύτερη τροχονομική αστυνόμευση ειδικά τώρα που αναμένουμε στην Μεσσηνία αυξημένη τουριστική κίνηση.

Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης σε δήλωση που έκανε για το θέμα ανέφερε:

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα πως ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νικόλαος Δένδιας ικανοποίησε τα αιτήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, που ήταν και αιτήματα του Μεσσηνιακού λαού, και διέθεσε στο τμήμα τροχαίας Καλαμάτας τρία (3) καινούργια οχήματα και τρις (3) καινούργιες μοτοσικλέτες καθώς επίσης και στο τμήμα τροχαίας Κυπαρισσίας τρία καινούργια (3) οχήματα και τρις (3) καινούργιες μοτοσικλέτες.

Η άμεση βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των τμημάτων και η ενίσχυση τους με τα οχήματα αυτά συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για την καλύτερη δυνατή τροχονομική αστυνόμευση του επαρχιακού και εθνικού δικτύου και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η ενίσχυση των τμημάτων αποδεικνύει έμπρακτα την βούληση της Κυβέρνησης για αποτελεσματική αύξηση του αισθήματος ασφαλείας στην κοινωνία, και την προστασία των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΟ Φιλιατρά News

Κ. Σαμπαζιώτη ασφαλώς και είναι θετική αυτή η εξέλιξη της ενίσχυσης των τμημάτων τροχαίας Καλαμάτας και κυπαρισσίας αλλα θα πρέπει να ενισχυθούν με προσωπικό και τα Αστυνομικά τμήματα. Και αναφερόμαστε στο Αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών όπου οι αστυνομικοί πολλές φορές εργάζονται και πέραν του ωραρίου τους, έχουν καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα σε συλλήψεις κακοποιών αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί παλεύουν μόνοι τους και παλεύουν με ελάχιστα μέσα για να κάνουν απλά την δουλειά τους.
Το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών -αναφερόμαστε στο ΑΤ της περιοχής μας- χρειάζεται να ενισχυθεί με το λιγότερο τρία - τέσσερα άτομα για να μπορέσουν αυτοί οι αστυνομικοί να κάνουν όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά τους και να προσφέρουν καλύτερα τις υπηρεσίες τους.
Γι αυτό το θέμα έχουν σταλεί επανειλημμένως επιστολές προς το Υπουργείο με αίτημα ενίσχυσης των Αστυνομικών τμημάτων του Δήμου Τριφυλίας. έχουν γίνει συσκέψεις, παρεμβάσεις στους υπουργούς Δημόσιας τάξης αλλά και προσωπικά στον Νίκο Δένδια κατα την τελευταία του επίσκεψη στον Δήμο Τριφυλίας τόσο από τον νυν Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, αλλά και παλαιότερα από τον πρώην Δήμαρχο Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα.
Ελπίζουμε να δούμε και μια προσωπική σας παρέμβαση στον Νίκο Δένδια για ενίσχυση του ΑΤ Φιλιατρών με προσωπικό.