Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εράνη Φιλιατρών – Εθνικός Μελιγαλά 1-1 «Λασπομαχία στα Φιλιατρά»

“Αλλη μια ισοπαλία για την Εράνη με τον Μελιγαλά αυτή την φορά σε έναν αγώνα δύσκολο εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου λόγω βροχής.
Το ματς είχε ......

πολλές εντάσεις από τα πρώτα εξαιτίας της διαιτησίας του κ.Πλακόγγιανη ο οποίος αδίκησε και τις δύο ομάδες κάνοντας τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους έξω φρενών με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το γήπεδο ο προπονητής του Μελιγαλά επειδή διαμαρτηρήθηκε έντονα για μια φάση σε χέρι.

Πάντως, ο Μελιγαλάς έχει τα πιο πολλά παράπονα και όπως τονίζουν οι άνθρωποι της δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσει έτσι όλο αυτό που διαδραμίστηκε σήμερα στα Φιλιατρά.

Σε ένα γήπεδο που θύμιζε τερέν πατινάζ, οι παίχτες κάταφεραν να παίξουν με τον Κόλλια για την Εράνη να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά και τελικά να σκοράρει στο 30′.

Όλα έδειχναν πως η γηπεδούχος θα ήταν νικήτρια σήμερα αλλά ξεγελάστηκαν όλοι όταν στο 90′ ισοφάρισε τον αγώνα ο Κωνσταντόπουλος.

Συνθέσεις ομάδων

Εράνη Φιλιατρών(Ζάγκος) Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτζής, Αλμπάν, Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Αναστασόπουλος, Μοροσάνου, Βλασσόπουλος, Κιούτακ, Κόλλιας (Κωνσταντόπουλος 89′), Χρόνοπουλος (Νικολόπουλος 78′).

Εθνικός Μελιγαλά(Μαυρέας) Μητσέας, Μαραβέλας (Στρατής 74′), Κανελλόπουλος, Ντούζια, Τσώνης (Κωνσταντόπουλος 54′), Εμανουήλ Οθ (Δίκαιος 25′), Καραπετίαν, Εμανουήλ Ν, Μουρούσιας, Θανόπουλος, Κουτίβας.

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr