Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη μέσω των σταθερών μας τηλεφώνων

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς μία... διαδικασία όπου κάποιος – προφανώς πολύ «ευφυής» – έστησε έναν μηχανισμό για να εισπράττει 3 ευρώ ανά λεπτό από χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες καθημερινά; Συνολική διάρκεια κλήσης 10 λεπτά. Κόστος;;; 30 ευρώ.

Τη προσοχή σας σε ενα νέου είδους απάτη, που βρίσκει έδαφος τωρα ......

Το Γενικό Λογιστήριο «αδειάζει» τον Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους άδειασε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τη φορολογία στα καύσιμα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο 11μήνο Ιανουαρίου- Νοεμβρίου, ο ΦΠΑ πετρελαιοειδών μειώθηκε κατά 346 εκατ. ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.

Συγκεκριμένα,......

Νέα δημοσκόπηση δείχνει εκτός Βουλής ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ

Εκπλήξεις προκύπτουν από τη δημοσκόπηση που διενήργησε το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δημοσιεύεται στον τοπικό Τύπο. Σύμφωνα με τα ευρήματα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 14,5% και ακολουθεί η ΝΔ με μόλις 7,3%, ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων καθώς φτάνει στο 36,4%.

Ωστόσο, ......

Κλειστές για το κοινό οι εφορίες 2 και 3 Ιανουαρίου

Την Πέμπτη 2/01/2014 και την Παρασκευή 3/01/2014 οι Δ.Ο.Υ. και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της φορολογικής διοίκησης δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των.....

Ποιοι άνεργοι παίρνουν επίδομα - Ολόκληρη η εγκύκλιος του ΟΑΕΔ

Εντός 2 μηνών από τη λήξη της 12μηνης επιδότησης λόγω ανεργίας - και για πρώτη φορά έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2014 - θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στον ΟΑΕΔ οι μακροχρόνια άνεργοι ηλικίας 20 έως 66 ετών για να λάβουν το ειδικό μηνιαίο επίδομα των 200 ευρώ με τα νέα κριτήρια. Αυτό προκύπτει από την εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ σε εφαρμογή του νόμου 4093/12 και της απόφασης του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Ολόκληρη η εγκύκλιος έχει ως εξής:.........

Δείτε πόσα χρωστάτε στην εφορία με ένα κλικ

Μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερώνεται για το σύνολο των οφειλών του στο δημόσιο, με οργανωμένο τρόπο και έχοντας πλήρη επισκόπηση των χρωστούμενων, δημιούργησαν από κοινού η Γενική Γραμματεία Εσόδων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ειδικότερα, στην συγκεκριμένη σελίδα μπορούμε να πληροφορηθούμε ......

Γιατί η μισή Ελλάδα κάνει cyber sex;

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας αναζητούν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο. Το παραδοσιακό φλερτ παραχώρησε θριαμβευτικά τη θέση του στις ροζ σελίδες, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα private chat rooms. Πλέον ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!

Και για του .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - COME BACK [ + Στίχοι ]

Το δευτερο Video Clip που γύρισε η Αντζελα Δημητρίου στα Φιλιατρά



Οι στίχοι