Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

SOS: Καταστροφικός ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook! Πως να τον αντιμετωπίσετε

Ένας νέος ιός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook έχει αναστατώσει τους απανταχού φίλους των social media οι οποίοι προειδοποιούν με αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες τους διαδικτυακούς τους φίλους να μην ανοίγουν δικά τους μηνύματα τα οποία καταλήγουν με την αποστολή εικόνας σε μορφή ZIP και DSC.
Όποιος προσβληθεί από τον .....

Στα χέρια του Αλευρά ο 7ος τόμος του Μεσσηνιακού ημερολογίου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκε στο γραφείο του ο συγγραφέας – εκδότης Χρήστος Κ. Ρέππας, προκειμένου να του παραδώσει τον 7ο τόμο της ετήσιας έκδοσης «Μεσσηνιακό Ημερολόγιο», που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο REX.

To Μεσσηνιακό .......

Ποιά χρέη θα σας διαγράψει η Εφορία – Διαβάστε τις προϋποθέσεις

Με εγκύκλιο του ο Χ. Θεοχάρης ξεκαθαρίζει ποιές οφειλές προς το Δημόσιο δεν μπορούν να εισπραχθούν και συνεπώς θα πρέπει να διαγραφούν από την Εφορία.

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων με εγκύκλιο του καθορίζει ποιές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και κάτω από ποιές διαδικασίες πρέπει να χαρακτηριστούν ως ανεπίδεκτες είσπραξης.
Διαβάστε όλες τις προϋποθέσεις.......

Πέτρος Τατούλης «Με το σχεδιασμό μας έχουμε εξασφαλίσει τους πόρους αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες»

«Εξαρχής δήλωσα ότι θα στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και ζήτησα από τον Υπουργό Εσωτερικών, τις 150.000 ευρώ να τις διαθέσει αλλού γιατί το ποσό αυτό σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για να επουλωθούν οι πληγές από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Άργος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απαντώντας σε επερώτηση για τις πρόσφατες πλημμύρες και πρόσθεσε ότι «για να αποκατασταθούν οι ζημιές σε τρία γεφύρια και σε δύο μεγάλα τεχνικά έργα το κόστος ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ........

Από τις 12 Δεκεμβρίου θα διευκολυνθεί η πρόσβαση της εφορίας στις τραπεζικές κινήσεις

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ενεργοποιηθεί από τις φορολογικές αρχές ο «Μεγάλος Αδερφός» για καταθέσεις και δάνεια φυσικών και νομικών προσώπων με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αλλά και του μαύρου χρήματος.

Από τις ......

Αποκλειστική απασχόληση στο ΕΣΥ ή ιδιωτικό ιατρείο για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Επιλογή μεταξύ της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο ΕΣΥ και του ιδιωτικού ιατρείου τους θα έχουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση την οποία προωθεί το υπουργείο Υγείας, μετά από τη συμφωνία την οποία κατέληξε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, με τους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως προκύπτει από το σχέδιο, από τους 5.765 γιατρούς, θα .....

Η απάντηση Κατσίβελα στο Δημοσίευμα του Εθνους

Αμεση ήταν η απάντηση Κατσίβελα στο Δημοσίευμα του Εθνους στο οποίο επισημαίνει ότι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια έχει ζητήσει με έγγραφο της την πρόσληψη ιατρών για την κάλυψη των αναγκών.

Αναλυτοικά η απάντηση κατσίβελα αναφέρει:

Μόνο έκτακτα χειρουργεία στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Μόνο έκτακτα χειρουργεία θα πραγματοποιούνται από την προσεχή Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.
Μόνο έκτακτα χειρουργεία στο νοσοκομείο Καλαμάτας

«Αυτήν τη στιγμή ......

Το ταξίδι του Νίκου Καλογερόπουλου συνεχίζεται και με μύθους του Αισώπου!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Ο Αίσωπος, με τα παραμύθια που κουβαλάει, φτάνει από την επόμενη Κυριακή (15 Δεκεμβρίου) στο Τρενοτεχνείον Κυπαρισσίας, τον πολιτιστικό πολυχώρο 3Φιλλλίας που έχει δημιουργήσει στο παλιό Μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στο Σταθμό ο Τριφύλιος ηθοποιός και τραγουδοποιός, Νίκος Καλογερόπουλος.

Ένα χώρο αυθεντικό,......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Δεκεμβρίου 2013