Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών: Ξεκίνησε προπονήσεις υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή. [ VIDEO ]

Προπονήσεις υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Μιχάλη Ζάγκου ξεκίνησε σήμερα η Εράνη καθώς ο χρόνος πίεζε μιας και την Κυριακή η Εράνη υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής Μεσσηνίας.
Την παρουσίαση του ......

Τι αλλάζει στην κατάθεση πινακίδων μέσα στο 2014

Αλλάζει εντός του 2014 το σύστημα για τη δήλωση και την άρση ακμινησίας των αυτοκινήτων. Το νέο σύστημα θα δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να κυκλοφορούν το όχημά τους για λιγότερους από δώδεκα μήνες και να επιβαρύνονται όνο για τους μήνες που απομένουν έως το τέλος του έτους.

Για παράδειγμα, ένας .......

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Για νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι του Σαββάτου προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σύμφωνα με έκτακτο δελτίο.

Ειδικότερα, το Σάββατο αναμένονται .....

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Πρόταση για ελεύθερες καταβολές στον ΟΑΕΕ

Επιστολή με πρόταση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση για τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτριος Μανιάτης.

Στην Επιστολή του - πρόταση ο κ. Μανιάτης, ζητά να γίνονται ελεύθερες καταβολές εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών δηλαδή να καταβάλλουν κάθε μήνα όσα μπορούν, έναντι του χρέους.
Και συγκεκριμένα ο .....

ΕΛΓΑ. Καταβολή αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ο ΕΛΓΑ καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.125 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 4,35 εκατ. ευρώ.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ο .....

Δύσκολος και μακρύς ο δρόμος μας!…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Στενοχωρήθηκα με αυτά που διάβασα και άκουσα στο CNBC. Όχι γιατί δεν τα ξέρω αλλά επειδή διαπίστωσα και πάλι ότι άλλα μας λένε τα ξένα ΜΜΕ (που δεν είναι να πάρει η ευχή ΟΛΟΙ εχθροί μας) και άλλα τα δικά μας ΜΜΕ κάποια ως γραφεία Δημοσίων Σχέσεων της Συγκυβέρνησης, άλλα ως ανεκδιήγητα «παπαγαλάκια»

Για όσους μπορούν να .......

Δήμος Τριφυλίας: Πρωτοβουλία για παρουσία μαθητών Γ' Λυκείου σε Δημοτικό σύμβούλιο

Πρόσκληση προς τους Διευθυντές των Λυκείων της Τριφυλίας απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Μπασδάνης προκειμένου να παραστούν σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου μαθητές της Γ' Λυκείου οι οποίοι θα μπορούσαν να θέσουν οι ίδιοι ένα θέμα για να τεθεί σε προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση.

Συγκεκριμένα η Επιστολή Μπσδάνη αναφέρει:

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Νοεμβρίου 2013