Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 15-11-2013 ]

Στο Twitter η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαίκής Ένωσης

Το υπουργείο Εξωτερικών ενεργοποίησε σήμερα τον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Twitter.

Η Ελλάδα αναλαμβάνει τα ηνία των Βρυξελλών την 1η Ιανουαρίου του 2014, μέχρι και τις 20 Ιουνίου του ίδιου έτους.

Από τον συγκεκριμένο .....

Μεσσηνία: Προκήρυξη νέων θέσεων επικουρικών ιατρών

Τρεις νέες θέσεις επικουρικών ιατρών για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Καλαμάτας και μία θέση για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Κυπαρισσίας συμπεριλαμβάνονται στην τελευταία προκήρυξη Επικουρικού Ιατρικού Προσωπικού που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, προβλέπονται:...

Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και η επόμενη μέρα για τη χώρα

του Δημήτρη Α. Δριμή
τ. δημάρχου Αετού

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Σαμαρά. Συγκεκριμένα: «…η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σημερινή αυταρχική αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ, καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης για τις διαρκείς παραβιάσεις της δημοκρατικής νομιμότητας και τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της βάρβαρης οικονομικής πολιτικής».
Να σημειωθεί πως το «μαύρο» στην κρατική ραδιοτηλεόραση ........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

«Χρήσιμες Μάσκες» για Ηγέτες και Μάνατζερ…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ο τίτλος δεν είναι υποτιμητικός!..
Προκύπτει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 και το πρωτοφανές γνώρισμα της πολιτικής μας ιστορίας καθώς τον Πρωθυπουργικό θώκο, ουσιαστικά, μοιράζονται δύο πολιτικοί από δύο Κόμματα που μόνο υπερβολικά ‘ευφάνταστοι’ αναλυτές, θα ισχυρίζονταν ότι ήταν δυνατόν να…συγκατοικήσουν!..
Μιλάμε, βέβαια, για τους κκ Αντώνη ......

Αντζελα Δημητρίου - Γαμώτο σε λίγο ξημερώνει [ VIDEO - ΣΤΙΧΟΙ ]

Μόλις δώθησε στην δημοσιότητα το videoclip της Αντζελας Δημητρίου με τίτλο "Σε λίγο Ξημερώνει (Γαμώτο)" που Γυρίστηκε στα Φιλιατρά.

Στα πλάνα του υπάρχει η πλατεία των Φιλιατρών, ο Πύργος του Αίφελ ο Αγρίλης και το Σπίτι του αγαπημένου της Γιώργου Λεβεντάκη στο Λιμενάρι Φιλιατρών.

Απολαύστε το Video clip

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Νοεμβρίου 2013

Τριφυλία: Εσωκομματικές εκλογές για Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ


Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013
και από ώρα 10:00 έως 19:00
στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας
θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές
για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου 
στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν να ψηφίσουν


Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Επίσκεψη Μπασδάνη στο ΚΑΦΚΑ για ενημέρωση για το ίδρυμα και τα προβλήματα του.

Επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Μπασδάνης προκειμένου να ενημερωθεί για την λειτουργία του Κέντρου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και σε στελεχιακό δυναμικό.

Μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κάμερας και ......

Παναγιώτης Αλευράς: Η προοπτική των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Καναδά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Καναδά, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθαν. Τσαυτάρη, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγ/τας Γ. Χατζηδάκη και προς τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ,σχετικά με την προοπτική των ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ και την επαγρύπνιση για την προστασία τους από τις απομιμήσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:΅

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 18-11-2013 και ώρα 19.30, το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα ημερήσιας Διάταξης......

Π.Ε. Μεσσηνίας: Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι καταρτίστηκε το μητρώο Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) με την 55834/18660/08-08-2013 Απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Έργο των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 13-11-2013 ]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα στην γέφυρα Αλφειού στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, και ειδικότερα από τη χιλομετρική Θέση 190,00 έως και τη χιλιομετρική θέση 192,00 (γέφυρα Αλφειού) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ..........

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή (15-11-2013) έως και τη Δευτέρα (25-11-2013), με εναλλάξ αποκλεισμούς είτε της δεξιάς, είτε της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Οι αποκλεισμοί των λωρίδων θα διαρκέσουν από την Παρασκευή (15-11-2013) ώρα 16.00 έως και τη Δευτέρα (25-11-2013) ώρα 12.00.
Στο παραπάνω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εξυπηρετείται από την εκάστοτε ανοιχτή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

TEΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-3. Μεγάλο διπλό για τους Φιλιατρινούς. Από το ένα τέρμα στο άλλο πέτυχε γκολ ο Αθανασόπουλος!

Σπουδαίο διπλό πέτυχε χθές η Εράνη Φιλιατρών στο τριφυλλιακό ντέρμπι όπου επικράτησε μέσα στους Γαργαλιάνους, του Τέλλου Άγρα με 3-0.

Μια σημαντική νίκη λοιπόν για την ομάδα του κ. Παναγιώτου αφού ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το αξιοσημείωτο βέβαια ήταν το γκολ που πέτυχε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος από το ένα τέρμα στο άλλο.

Από την άλλη, ο ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Νοεμβρίου 2013


Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

500.000 ευρώ ζήτησε ο Τατούλης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την άμεση αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

Οικονομική ενίσχυση ύψους 500.000 ευρώ ζήτησε με έγγραφό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση που επικρατεί στις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που προξενήθηκαν.

Συγκεκριμένα στην Π.Ε. Μεσσηνίας, ......

Εντολή Τατούλη για επιφυλακή ενόψει έκτακτου δελτίου καιρικών φαινομένων

Εντολή στους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή τα τμήματα πολιτικής προστασίας και οι διευθύνσεις τεχνικών έργων, σε συντονισμό με τους Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων, έδωσε ο........

Α' Τοπική Αποτελέσματα - βαθμολογία 7ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση εξόντωσης των ιδιοκτητών ακινήτων

Μόνο εγκληματίες δεν έχουν ακόμα χαρακτηριστεί οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα από την Εφορία, με κορυφαίο παράδειγμα το φόρο μεταβίβασης ακινήτων όπου έχουμε υπερδιπλάσιο συντελεστή από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

''Σταύρωμα'' των .......

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 8μηνων συμβάσεων

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Δήμο Τριφυλί;ς τα αποτελέσματα για τις 8 μήνες συμβάσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

O φόρος πολυτελείας – Δείτε τι πληρώνετε για αυτοκίνητο ή πισίνα

Ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για αυτοκίνητα πάνω 1.928 κυβικά, τις πισίνες και τα αεροσκάφη.

Όλα δείχνουν ότι για την εξόφληση του φόρου τελικά δεν θα υπάρξουν δόσεις, αλλά θα πρέπει να πληρωθεί όπως και τα τέλη κυκλοφορίας σε εφάπαξ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013.

Στις πισίνες, εξωτερικές και εσωτερικές, ο φόρος υπολογίζεται με ποσοστό 10% επί της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης.

Αναλυτικά......

Το Λογότυπο της ΝΕΡΙΤ.

Tο νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ιντερνετ και Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης

Το βασικό ......

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 12-11-2013 ]

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 2012-2014: Διεκπεραίωση αντί αποτελέσματος

Τα τελευταία χρόνια επιχειρείται μια προσπάθεια να λειτουργήσουν κάποιοι φορείς του κράτους με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ορθώς κατά την άποψή μου, λάθος για κάποιους άλλους.
Επιχειρείται δηλαδή, ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Νοεμβρίου 2013Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Η προκήρυξη για 5μηνα σε φορείς του Δημοσίου μέσω ΟΑΕΔ 2013 [ Συνημμένο ]

Ξεκινά από αύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 η υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη 28.000 περίπου (27.946) ανέργων σε δήμους και περιφέρειες της χώρας για χρονικό διάστημα 5 μηνών.

Ειδικότερα, ......

Περιφέρειες, Δήμοι..Ευχαριστημένη ή δυσαρεστημένη η κοινωνία;

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Περιφέρειες και Δήμοι είναι οι δομές του Κράτους που κυρίαρχα επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών, ανάλογα με τις επιδόσεις τους και την αποτελεσματικότητά τους.

Μετά τη βιαστική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, άλλαξαν πολλά στην αυτοδιοίκηση στην πατρίδα μας.
Νέες αρμοδιότητες προστέθηκαν στην αυτοδιοίκηση, άλλες αφαιρέθηκαν, έτερες διαφοροποιήθηκαν.

Το συμπέρασμα μετά τις αλλαγές, .....

Φιλιατρά: Ξαναγίναμε Βενετία! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή! [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

UPDATE 13:42

Πνίγηκαν για μία ακόμα φορά τα Φιλιατρά με τα την πρωϊνή νεροποντή, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη και ιδιαίτερα στην πλατεία που νέκρωσε στην κυριολεξία κυκλοφοριακά και για λίγη ώρα τα μόνα οχήματα που μπορούσαν να περάσουν (λόγω ύψους) ήταν τα 4Χ4.
Γύρω από το δημαρχείο η κατάσταση ήταν απερίγραπτη, με τους ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Νοεμβρίου 2013Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Κάλλιο αργά…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τις σκέψεις και εκτιμήσεις μου για τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα της πρότασης μομφής του κ Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ τις φιλοξένησε το blog με τον τίτλο:
«Κάντε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 2013!...»

Στο τριήμερο που πέρασε ακούστηκαν .....

Απόφαση Αλευρά για προαιρετικό άνοιγμα εμπορικών καταστημάτων ακόμα και όλο τον χρόνο!

Με την Φ24/οικ.4467/05-11-2013 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μεσσηνίας, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν.4177/2013 και αφού ελήφθησαν υπόψη οι απόψεις των εμπλεκόμενων φορέων, καθορίστηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων προαιρετικά και άλλες Κυριακές, πέραν των υπό του νόμου προβλεπόμενων, ως εξής: ......

Έρχονται 28.000 προσλήψεις με 5μηνες συμβάσεις ΟΑΕΔ

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ για 28.000 προσλήψεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Πρόκειται για θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες, ΚΕΠ, Δικαστήρια, ασφαλιστικά ταμεία και Μητροπόλεις.

Η διαδικασία των .....

Πρόστιμο σε όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Η εφορία ετοιμάζει ένα ακόμα χτύπημα προς τους ιδιοκτήτες οχημάτων και αφορά όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους.

Πάνω από 3 εκατ. οχήματα δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο και οι ιδιοκτήτες τους θα κληθούν να πληρώσουν «τσουχτερό» πρόστιμο 400 ευρώ, εκτός και αν σε 10 ημέρες πληρώσουν 50 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόταση που έχει κατατεθεί στο υπουργείο......

A' TOΠΙΚΗ: Την Τετάρτη εμβόλιμη αγωνιστική. Εκτός έδρας Κυπαρισσία, Μελιγαλάς και Πάμισος

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε την Τετάρτη στην Α” Τοπική Κατηγορία. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική όπου Κυπαρισσία, Εθνικός Μελιγαλά και Πάμισος αγωνίζονται εκτός έδρας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αντικαλλικράτης: Επιχείρηση για «σπάσιμο» Λέσβου, Ρόδου, Κέρκυρας, αλλά & Σάμου, Κεφαλλονιάς

Παρά τις αντιδράσεις σε Ρόδο, Κέρκυρα, η ΝΔ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης φαίνεται να επιμένει σε «σπάσιμο» και άλλων δήμων ενόψει του αντικαλλικράτη που, όπως λέει, σκοπεύει να καταθέσει στη Βουλή εντός Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό .....

Το Facebook χάνει τον αντίχειρά του! Αντίο στο «Like»

Δισεκατομμύρια σελίδες πολύ σύντομα θα αλλάξουν αφού θα εξαφανιστεί το πασίγνωστο χεράκι με τον σηκωμένο αντίχειρα που υποδεικνύει το «like» στο facebook.

Το δημοφιλές εικονίδιο θα αντικατασταθεί από ένα πιο.....

Τέλη Κυκλοφορίας 2014. Ανοιξε η εφαρμογή του TaxisNet

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους. Διαθέσιμη αναμένεται να είναι παράλληλα, και η ενημέρωση για το φόρο πολυτελείας, για όσους φορολογούμενους διαθέτουν ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να μπαίνουν στο Taxisnet, όπου θα .......

ΟΑΕΕ: Καθυστέρηση στην αποστολή αποδείξεων πληρωμών

Καθυστέρηση για τις αποδείξεις του πέμπτου διμήνου του 2013 προκάλεσε ένα τεχνικό πρόβλημα, το οποίο-όπως υποστηρίζει το ταμείο-θα αποκατασταθεί σταδιακά.

Σύμφωνα με τον ...

Εκλογές ΟΤΑ: Πάει για Ιανουάριο ο νόμος, μειώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι

Την προαναγγελία την έκανε στην ουσία ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, όταν πριν μερικές ημέρες μιλώντας στη Λάρισα τόνισε ότι οι προωθούμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο θα έχουν αποσαφηνιστεί μέχρι το τέλος του 2013, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει μία συνολικότερη μεταρρύθμιση του εκλογικού συστήματος.

Οι πληροφορίες της aftodioikisi.gr λένε ότι οι αρχικοί σχεδιασμοί του ......

Ανατροπή στις εκλογές ΟΤΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να γίνουν 25 Μαίου και 1 Ιουνίου

Αν κάτι αποδείχθηκε με την κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, αυτό είναι ότι η πόλωση θα κλιμακώνεται διαρκώς. Η σκλήρυνση του διπολισμού θα ενισχύεται όσο πλησιάζουμε στη διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαίου, με κεντρική επιδίωξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσεγγίσει ποσοστό αυτοδυναμίας για να απεμπλακεί από το πρόβλημα της κυβερνησιμότητας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 18 Μαίου......

Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά 153 ψήφοι
Υπέρ 124


Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης. Επί 294 παρόντων, κατά της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν 153 βουλευτές, υπέρ 124, ενώ «παρών» δήλωσαν 17 βουλευτές.

Μεταξύ των «ναι»......

Εράνη Φιλιατρών – Α.Ο Διαβολιτσίου (ΟΛΑ X)

Ισόπαλο έληξε ο σημερινός αγώνας της Εράνης απέναντι στο Διαβολίτσι,ένα παιχνίδι με ευκαιρίες πολλές αλλά χαμένες όλες και από τις δύο ομάδες.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά χαλαρά .Στο 14′ ο Χρόνοπουλος της Εράνης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει έπειτα από μια ωραία σέντρα του Κιούτακ.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο Δασκαλάκης του Διαβολιτσίου ο οποίος δεν υπολόγισε την δύναμη που έβαλε στέλνοντας την μπάλα στο 21′ πάνω από το τέρμα.

Το δεύτερο .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Νοεμβρίου 2013Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 11 Νοεμβρίου έως 17 Νοεμβρίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761 0 32 102

Κιν. 698 17 54 204


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.


Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σαρωτική θα είναι η κακοκαιρία που θα επηρεάσει την χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και κυρίως κατά την διάρκεια της Τρίτης 12 Νοεμβρίου.

Τα πρώτα φαινόμενα θα ........