Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Firefox 26, η καλύτερη διαχείρiση μνήμης που είχε ο Firefox

Αν ο Firefox 24 σας φαίνεται γρήγορος και “ελαφρύς” περιμένετε να δείτε τον Firefox 26. Οι hackers του Mozilla έχουν σημειώσει εκπληκτική πρόοδο στην διαχείριση μνήμης του browser που σύντομα θα είναι ο καλύτερος Firefox ever.

Τα δύο νέα patches.....

Την ερχόμενη εβδομάδα ενεργοποιείται η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ενεργοποιηθεί από το υπουργείο Οικονομικών, η ειδική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης από τους φορολογούμενους.

Πρόκειται για την .......

Αλλαζει η ώρα την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου η ώρα καθώς λήγει το μέτρο της εφαρμογής της Θερινής ώρας και μπαίνουμε πλέον στην χειμερινή.
Αυτό σημαίνει ότι στις 4 τα ξημερώματα γυρνάμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω να δείχνουν 3.

Το μέτρο αυτό,

Υποχρεωτική Απογραφή αιγοπροβάτων

Από τη Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι οι αιγοπροβατοτρόφοι υποχρεούνται να διενεργήσουν τις ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2013 από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και ......

Ενίσχυση αγροτών σε περιοχές natura μέτρου 213

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να συμμετάσχουν στo Mέτρο 213 « Ενισχύσεις αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Νatura 2000 » .

Οι αιτήσεις των ......

Αυτή είναι εξοικονόμηση: Θα γλιτώσουμε 500 εκ. ευρώ από… τους εκτυπωτές

Για το ζήτημα της χρήσης ψηφιακών υπογραφών και την ηλεκτρονική διακίνηση της πληροφορίας, βλέπει επί δύο ημέρες (ξεκινώντας από χθες) η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου τους γενικούς γραμματείς υπουργείων.

Στόχος; Η εξοικονόμηση .....

Φιλιατρά: Ακύρωση συνεστίασης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γεν. Λυκείου Φιλιατρών ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη συνεστίαση για τις 27/10/13 στο κέντρο Δεξαμενή ακυρώνεται, λόγω ανυπέρβλητων εμποδίων & ζητάει συγγνώμη γι αυτό.

Ο σκοπός της συνεστίασης, που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών για το Λύκειο, παραμένει.
Ως εκ τούτου:.......

Στα τέλη Νοεμβρίου το επίδομα θέρμανσης. Πώς και σε ποιους δίνεται.

Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή της προκαταβολής του επιδόματος για πετρέλαιο θέρμανσης στους δικαιούχους, αφού το υπουργείο Οικονομικών προς το παρόν δεν είναι έτοιμο να ανοίξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων.

Το σύστημα του .....

Μεγάλες εκπτώσεις φόρου θα προβλέπονται για όσους κάνουν συναλλαγές με πλαστικό χρήμα

Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα, στο σύστημα συλλογής αποδείξεων, Οι νέες ρυθμίσεις που προωθούνται από το υπουργείο Οικονομικών, αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από την αρχή του 2014.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ........

ΙΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τις βεβαιωμένες οφειλές

Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, παρέχεται η δυνατότητα στους εργοδότες που έχουν πιστοποιηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, της άντλησης μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Πίνακα Χρεών Οφειλέτη με το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών και των αναλογούντων πρόσθετων τελών κατά την ημερομηνία έκδοσης.

Σε πρώτη φάση, η υπηρεσία απευθύνεται στους οφειλέτες-εργοδότες ......

Η κυβέρνηση προειδοποιεί την τρόικα ότι δεν θα δεχθεί άλλα δημοσιονομικά μέτρα

Πυρετός προετοιμασιών επικρατεί στα υπουργεία εν όψει της επιστροφής των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδα. Η κυβέρνηση έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές και κατευθύνσεις, ειδικά στα υπουργεία που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του μνημονίου, προκειμένου να διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και οι διαπραγματεύσεις να μην καθυστερήσουν άλλο.

Μεταξύ των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης του........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ης Οκτωβρίου 2013