Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Μπορείτε εσείς οι ίδιοι να .......

WinBank: Απόπειρα υποκλοπής στοιχείων (phishing) ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails (phishing). Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μια σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει προσωπικά στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:
ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο, να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες web banking, mobile banking ή phone banking.

Δείτε παρακάτω δείγμα του email:

Δήμος Τριφυλίας: 23 θέσεις για 8 μήνες αναμένουν υποψηφίους

Ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Τριφυλίας 23 θέσεις για Συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συμβάσεις είναι συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Τριφυλίας, που εδρεύει στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αλλα και αριθμού ατόμων για την κάθε θέση.

Η έναρξη των αιτήσεων για τα 8μηνα, δεν έχει ακόμα οριστεί και ........

Επιστρέφει το χαράτσι για τη Δημόσια Τηλεόραση. Τι συμβαίνει σε άλλ κράτη;

Το τέλος “υπέρ ΕΡΤ” καταργήθηκε μαζί με το λουκέτο στη εταιρεία. Πλέον όμως υπάρχει η Δημόσια Τηλεόραση και όπως είχε προαναγγελθεί το τέλος θα επιστρέψει

Το λεγόμενο ........

Επίσκεψη για τα δίκτυα απαγωγής στο Φιλιατρινό φράγμα...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ πραγματοποιήθηκε στην κατασκευή του έργου για το Φιλιατρινό φράγμα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του αρμόδιου φορέα που είναι η Επιτροπή παρακολούθησης των έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το μεγαλύτερο ........

Έναρξη του Sirina HD στον ΟΤΕ TV [ VIDEO ]

Γεγονός αποτελεί από τις πρώτες πρωϊνές ώρες το κανάλι Sirina HD στην ψηφιακή δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV αλλά και στο Connx Tv.

Το κανάλι του .....

5μηνα ΟΑΕΔ: Τελευταία μέρα σήμερα για τις αιτήσεις

Λήγει σήμερα στις 12 το μεσάνυχτα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα 10.000 θέσεων πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων .......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα εντός της σήραγγας Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χιλιομετρική Θέση 138,100 έως την χιλιομετρική θέση 139,500 (σήραγγα Αρτεμισίου και στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ..........

Πλημμύρισε ο τόπος στην Τριφυλία από τη χθεσινή βροχή…(φωτογραφίες)

Πλημμύρισε ο τόπος στην Τριφυλία από τη χθεσινή βροχή και οι δρόμοι γιναν ποτάμια από τα βουλωμένα φρεάτια προκαλώντας πολλά και σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, τις μετακινήσεις οχημάτων και πεζών καθώς και σε καταστήματα και σπίτια. Τα πιο έντονα προβλήματα προκλήθηκαν στην Κυπαρισσία, την Τερψιθέας, τα Φιλιατρά και το Βουνάκι του Καλού Νερού.
Πολλές ζημιές προκλήθηκαν ......

Δεκάξι μεγάλους δήμους κοιτά ξανά ο αντι-Καλλικράτης

Κουμπωμένοι εμφανίζονται οι δήμαρχοι έναντι του προωθούμενου σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο ανάβει πράσινο φως για αλλαγές στον «Καλλικράτη», και ειδικότερα για τροποποίηση των διοικητικών ορίων κάποιων δήμων.

Με επιφύλαξη έγιναν ......

Η προσευχή του Αντώνη Σαμαρά…

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς βρήκε το χρόνο και παρέμεινε για κάποιο διάστημα στον Πανάγιο Τάφο προσευχόμενος.

Γιατί και για ........

Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Από τις 14 Οκτωβρίου οι αιτήσεις.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2013.

Οι αιτήσεις ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Οκτωβρίου 2013



Η Εφημερίδα "Σημερινή Πελοπόννησος" είναι εβδομαδιαία και κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή.