Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Πρώτο κουδούνι σήμερα για την νεα σχολική χρονιά [ Φωτό και Video ]

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα το πρωί για εκατομμύρια μαθητές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Στα φιλιατρά τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός ενώ αμέσως μετά οι μαθητές οδηγήθηκαν στις τάξεις τους όπου πήραν πρόγραμμα και τα καινούρια τους βιβλία.

Τον Αγιασμό που....

έγινε στο Γυμνάσιο και παρευρέθηκαν οι μαθητές του λυκείου και του Γυμνασίου πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας ενω παρόντες ήταν ο δήμαρχος τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος.

Η διευθύντρια του λυκείου Μαρία Μπαρμποπουλου μιλώντας προς τους μαθητές είπε ότι καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής Γιάννης Σμυρνής στον οποίο και αφιέρωσε την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ζήτησε να αξιοποιήσουν οι μαθητές το ολοκαίνουριο σχολείο που μπορεί αν μην εκανε εγκαίνια με κορδέλες αλλα εγκαινιάστηκε με την παρουσία των μαθητών.
Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και είπε .ότι όλοι θα είναι κοντά στα παιδιά.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος είπε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αποδεδειγμένα κοντά στην εκπαίδευση αναλαμβάνοντας ένα λύκειο που είχε τον σκελετό του μόνο και μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια το παρέδωσε πλήρως λειτουργικό στην εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά τόσο στους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς.

Δείτε το σχετικό Video από τον Αγιασμό.



Φιλιατρά: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.......




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Σεπτεμβρίου 2013