Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Οι γυναίκες στο Χαλαζόνι Μαγειρεύουν

Ένας άτυπος θεσμός τείνει να καθιερωθεί. Στη πλατεία του Χαλαζονιού όλοι οι συγχωριανοί, οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας θα γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε Χαλαζωνιτισας.
Τα μακριά τραπέζια γεμάτα με κάθε λογής σπιτικά καλούδια θα μας απογειώσουν σε μαγικούς γαστριμαργικούς κόσμους.
Η βραδιά θα.......

είναι αφιερωμένη στις λιχουδιές στο τραγούδι στο χορό και στη διασκέδαση.

Εράνη Φιλιατρών: Αγιασμός και επίσημη πρώτη με Morosanu στο ρόστερ της.

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε η Εράνη χθες το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 18:30 όπου πριν τον Αγιασμό ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Γκόνος μίλησε στους παίκτες -και ιδιαιτέρως στους νέους παίκτες- για τους στόχους της ομάδας αλλά και για το σωματείο.
Ζήτησε πειθαρχία και συνέπεια στο πρόγραμμα προπονήσεων για να μπορέσουν να έχουν απόδοση στα παιχνίδια.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του .......

Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών πατήρ Διονύσιος Καλογερόπουλος όπου ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στην ομάδα μακρυά από τραυματισμούς και να διατηρήσουν ψηλά το επίπεδο που έχει η Εράνη.
Ακολούθησε η καθιερωμένη πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου όπου θα έχει για συνεργάτη τον και βοηθό του τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Αθανασόπουλο.
Στην προπόνηση ελαβε μέρος μαι το νέο απόκτημα της Εράνης ο Silvio Morosanu όπου όπως γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα μας, επέστρεψε στην ομάδα μετα την αγωνιστική χρονιά 2005-2006.
Από εκεί και μετά στα σχέδια της ομάδας δεν είναι η άνοδος στην Γ Εθνική -όχι ότι αν προκύψει δεν θα την δεχτούν- αλλά η δημιουργία μιας βάσης για να γίνει μια καλή ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά στην Εράνη αγωνίζονται παίκτες από τα Φιλιατρά και την γύρω περιοχή. Δεν υπάρχει κανένας εκτός Τριφυλίας και η Ερ'ανη δείχνει να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα δικά της παιδιά.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους:

Βασίλης Αθανασόπουλος (βοηθός προπονητή)
Παναγιώτης Κώτσος,
Νίκος Κόλλιας,
Σπύρος Αντωνόπουλος,
Στέλιος Διαμαντόπουλος,
Θανάσης Γκίνο,
Ακης Μιχαλακόπουλος,
Χρήστος Αλεξανδρόπουλος,
Χαράλαμπος Νικολόπουλος,
Δημήτρης Γαλανόπουλος,
Γιώργος Λινάρδος
Σταύρος Γιάννης

Οι Νέοι

Οι νέοι παίκτες που αποτελούν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είναι οι Στέλιος Μπεγλετζής, Aντρέι Κιούτακ, Ανδρέας Χρονόπουλος, Γκρέτσα Αλμπαν, Γρηγόρης Αναστασόπουλος και ο Σίλβιο Μοροσάνου.

Μεταγραφή απο την νίκη Πλάτης πήραν οι: Σταύρος Τζαβαλάς, Δημήτρης Βασιλόπουλος, Ηλίας Αντωνόπουλος, Σωτήρης Βλασσόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Λεβεντάκης, Χρήστος Παρασκευόπουλος.

εμείς ευχόμαστε στην Εάνη μια καλή αγωνιστική χρονιά και να φέρουν τα παιδιά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Εράνη Φιλιατρών: Επιστροφή στην Εράνη για τοιν Silvio Morosanu

Επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία ηταν η χθεσινή καθώς υπέγραψε με την Εράνη το συμβόλαιο συνεργασία του για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Μια συνεργασία .......

η οποία κλείστηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή καθώς ο Silvio ήταν να αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας και τόσο η επιμονή από την διοίκηση της Εράνης όσο και του αδελφού του Αντρέϊ Κιοούτακ φάνηκαν ικανές να κάμψουν την αντίσταση του 27χρονου.
Αξίζει να πούμε ότι ο Silvio είναι παιδί της Εράνης καθώς εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα και σε αυτήν την ομάδα ανδρώθηκε.
Την περίοδο 2005 - 2006 (για μία αγωνιστική χρονιά) αγωνίστηκε στην Εράνη με την οποία καιπήρε μαζί της πρωτάθλημα,
Έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες Όπως Τέλο Αγρα Γαργαλιάνων, κλπ κλπ ενώ την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ Κυπαρισσίας.

Κληθείς να σχολιάσει την επιστροφή του στην Εράνη, ο Silvio Morosanu είπε ότι νιώθει πολύ μεγάλη χαρά που επέστρεψε στην ομάδα ου ανδρώθηκε και ευχήθηκε η Εράνη να πετύχει όλους τους στόχους της.