Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Φιλιατρά: Μάγεψαν οι "Παραβάτες" σε μια μουσική βραδιά όνειρο. [ VIDEO ]

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία τα μέλη του Φιλιατρινού συγκροτήματος "παραβάτες" έδωσαν χθες βράδυ μια μαγευτική συναυλία που δημιούργησε κέφι και καλή διάθεση σε όσους είχαν την τύχη να την απολαύσουν.

Ο κόσμος ήταν πραγματικά πάρα πολύς σε βαθμό που η ανεύρεση Ελευθερίου καθίσματος σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά της Πλατείας να είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη υπόθεση καθώς πολλά από τα τραπέζια να καταληφθούν από πολύ νωρίς.
Ο Γιάννης Καφκάς με την παρέα του ...........

κράτησαν επι 3,5 ώρες καθηλωμένους τους παρευρισκόμενους οδηγώντας τους σε ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι στις επιτυχίες. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν απ όλους.
Εκεί που πραγματικά συγκίνησε ο Γιάννης Καφκάς είναι όταν είπε από μικροφώνου ότι αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα τραγούδι του "Φούμα φούμα" που τραγουδούσε με τον φίλο του τον Μπάμπη με τον οποίο ξεκίνησαν αυτό το μουσικό γκρουπ. Και εννοούσε τον αδικοχαμένο από την επάρατη νόσο Μπάμπη Σουρέτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χθεσινοβραδινή συναυλία που έδωσαν οι "Παραβάτες" καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χορηγίες των Επαγγελματιών κυρίως της Πλατείας ενώ από τον Δήμο Τριφυλίας δεν έδωσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
Ήταν η μοναδική αξιόλογη εκδήλωση που έγινε στα Φιλιατρά ΟΛΟ το καλοκαίρι και σε αυτήν ο Δήμος ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΩΝ.
Και φέτος η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από την επιχείρηση "Ηχος και Θέαμα" του Θανάση Λάγαρη.

Ωστόσο πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο 500 ευρώ προσφορά της επιχείρησης "Ηχος και Θέαμα" του θανάση Λάγαρη και ο τυχερός λαχνός που κέρδισε το ποσό είναι ο λαχνός με τον αριθμό 2.800.
Μέχρι την στιγμή της λήξης της συναυλίας δεν παρουσιάστηκε ο τυχερός και καλό θα ήταν όσοι πήρατε λαχνό να κάνετε έναν έλεγχο στα νούμερα που έχουν τα χαρτάκια σας.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Φιλιατρινό Συγκρότημα για την μαγευτική νύχτα που απλόχερα μας πρόσφεραν.
Εσείς που δεν καταφέρατε να βρεθείτε χθες στην πλατεία, οι παραβάτες δίνουν ραντεβού για του χρόνου.
Τα μέλη του συγκροτήματος "Παραβάτες" είναι:

Μπουζούκι Γιάννης Καφκάς
Βιολί: Φώτης Παπαϊωάννου
Αρμόνιο: Δήμος Χρονόπουλος
Ντραμς: Παναγιώτης Καφκάς
Κιθάρα: Γιάννης Μπαμπής

Τραγούδι: Γιάννης Καφκάς, Παρασκευή Καλογεροπούλου και Χριστίνα Ράμμου

Πάρτε μια μικρή γεύση από την χθεσινή βραδιά



ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το πρόγραμμα 2013 - 2014

Για την α' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας θα διεξαχθούν μόνο δύο αγώνες.
Συγκεκριμένα, το Διαβολίτσι θα υποδεχθεί τον Παπαφλέσσα Χώρας (η Χώρα ήταν γηπεδούχος αλλά ζήτησε αλλαγή έδρας) και το Ασπρόχωμα θα υποδεχθεί την Ομόνοια.

Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και έχουν προγραμματιστεί για τις 24-25 Αυγούστου.

Στην β” φάση θα έχουμε διπλές αναμετρήσεις.
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 31/8 και 1/9.

Το πρόγραμμα της β” φάσης του κυπέλλου έχει ως εξής:......


Κυπαρισσία – Ανδρούσα
Βλαχόπουλο – Δόξα Καλαμάτας
Εθνικός Μελιγαλά – Βέργα
Άμφεια – Πανθουριακός
Δώριο – Φαραί
Νικητής Χώρα/Διαβολίτσι – Καλλιθέα
Τέλλος Άγρας – Πατίστα
Αστέρας Μικρομάνης – Αβία
Σπερχογεία – Παναθηναϊκός Καλαμάτας
Μεθώνη – Αίας
Πάμισος – Ηρακλής Καλαμάτας
Νικητής Ασπρόχωμα/Ομόνοια – Κεραυνός
Ολυμπιακός Καλ. – Βαλύρα
Αρφαρά – Πανιώνιος
Εράνη – Τσικλητήρας Πύλου
Μιλτιάδης – Απόλλωνας Καλαμάτας

ΝΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Του Δημήτρη Α. Δριμή εκπαιδευτικού, τ. δημάρχου Αετού

Οι οφειλές της Γερμανίας προς τη χώρα μας γεννήθηκαν στη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου. Το θέμα «κοιμότανε» για πολλά χρόνια. Αναδείχθηκε μετά το 1996, κυρίως, από το Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και από το Δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας.
Οι Γερμανικές κυβερνήσεις με .......

απαράδεκτα προσχήματα (παραίτηση δήθεν του Κ. Καραμανλή το 1958, παραγραφή αξιώσεων λόγω χρόνου, αν και η συμφωνία του Λονδίνου το 1953 προέβλεπε την αναστολή των αξιώσεων μέχρι την ενοποίηση των δύο Γερμανιών …) αρνούνται μέχρι σήμερα την επίλυσή του. Οι κυβερνήσεις μας περιορίζονταν όλα αυτά τα χρόνια στο να συντηρούν τις Ελληνικές απαιτήσεις και όχι να τις διεκδικούν. Η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει αποζημιωθεί από τη Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Βουλγαρία όσο και η Ιταλία ανταποκρίθηκαν στις οφειλές τους προς τη χώρα μας.
Οι οφειλές της Γερμανίας αφορούν σε τέσσερις κατηγορίες.

1. Επανορθώσεις δημοσίων αγαθών. Οι επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας κατά τη διάρκεια της κατοχής είναι ύψους 7,1 δισεκ. δολαρίων αγοραστικής αξίας 1938. Αυτές, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας, υπολογίζονται σήμερα στο ποσό των 108,43 δισεκ. ευρώ, χωρίς τους νόμιμους τόκους.

2. Κατοχικό δάνειο. Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο είναι ύψους 3,5 δισεκ. δολαρίων αγοραστικής αξίας 1938. Συνήφθη το 1942 και ανέρχεται σήμερα σε περίπου 54 δισεκ. ευρώ, χωρίς τους νόμιμους τόκους. Το δυσβάσταχτο αυτό δάνειο είχε ως αποτέλεσμα τη γενικευμένη πείνα και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς απ’ αυτήν. Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως η Γερμανία έχει ήδη εξοφλήσει τα αναγκαστικά δάνεια που είχε συνάψει με τη Γιουγκοσλαβία και την Πολωνία.

3. Αποζημιώσεις των θυμάτων και των συγγενών τους. Οι αποζημιώσεις των θυμάτων και των συγγενών των θυμάτων, τουλάχιστον των 100 ολοκαυτωμάτων, δεν έχουν ακόμα αποδοθεί, όταν σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση του Ισραήλ αποδόθηκαν στο ακέραιο. Τέτοια περίπτωση είναι και ο μαρτυρικός Αετός. Είναι και τα θύματα του Διστόμου, που η αποζημίωσή τους ανέρχεται σήμερα περίπου στο ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου (11/2000), που αναίρεσε ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά επικύρωσε η απόφαση του αντίστοιχου Αρείου Πάγου (Corte Suprema di Cassαzione) της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2008. Ύστερα από προσφυγή της Γερμανίας, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στις 3.2.2012, αποφάνθηκε υπέρ της ετεροδικίας της Γερμανίας. Αυτό σημαίνει ότι και οι διεκδικήσεις των θυμάτων και των συγγενών των θυμάτων αποτελούν πλέον διακρατική υπόθεση.

4. Αρχαιολογικοί θησαυροί. Οι πολιτιστικοί θησαυροί που κλάπηκαν από τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και από παράνομες ανασκαφές, είναι καταγεγραμμένοι και δεν έχουν επιστραφεί ως όφειλαν. Είναι πάνω από 8.500 τα αρχαία αντικείμενα που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία.
Την τελευταία περίοδο, με πρωτοβουλίες κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κινητικότητα γύρω από το θέμα των οφειλών. Το ελληνικό κοινοβούλιο, ύστερα από σχετική επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε, Απρίλιος 2013, τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για το θέμα και ανέλαβαν αρμόδια θεσμικά όργανα τον οικονομικό προσδιορισμό των απαιτήσεων και τη νομική τους θωράκιση. Η διακομματική αυτή επιτροπή, όμως, δεν έχει ακόμα συσταθεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας παρουσιάζοντας το θέμα το χαρακτήρισε «ως μείζονος σημασίας εθνικό θέμα που δεν διεκδίκησαν και δεν έθεσαν οι κυβερνήσεις», τόνισε ότι «είμαστε υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό, στην γενιά της εθνικής αντίστασης και στις μελλοντικές γενεές» και επεσήμανε πως το θέμα συζητείται σε μια στιγμή που στη χώρα επικρατούν συνθήκες «ενός νέου, κοινωνικού αυτή την φορά, ολοκαυτώματος».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε στην πρόσφατη επίσκεψή του, 18-7-2013, στη χώρα μας άφησε ανοιχτό το θέμα του κατοχικού δανείου ενώ απέκλεισε το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.

Την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς υποδέχονταν το Γερμανό υπουργό οικονομικών, Β. Σόιμπλε, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλ. Τσίπρας και ο Μ. Γλέζος αναδείκνυαν, κατά την επίσκεψή τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ανεκπλήρωτο ιστορικό χρέος των Γερμανικών οφειλών. Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν γίνεται να αναγνωρίζουμε μόνο το Δημόσιο χρέος σε τράπεζες και funds και την ίδια στιγμή να μην διεκδικούμε το χρέος τρίτων προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θύμισε οτι ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών που έθεσε, με ρηματική διακοίνωση το Νοέμβριο του 1995, το θέμα των οφειλών στη γερμανική κυβέρνηση.

Η μεταπολεμική διεθνής κατάσταση, η εξάρτηση, η αδυναμία αλλά και η άρνηση των μετεμφυλιακών κυβερνήσεων να αξιοποιήσουν την κατοχική εμπειρία συνετέλεσαν στο να μην προβληθεί η τεράστια συμβολή της χώρας μας στον διεθνή αντιφασιστικό αγώνα. Είχαν ως αποτέλεσμα να μην διεκδικηθούν οι υποχρεώσεις έναντι της χώρας μας από αυτούς που την κατάστρεψαν. Καταστροφές που γέννησαν ανάγκες δανεισμού μετά τον πόλεμο. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος κατοχής, χωρίς να υπολογίζεται το κατοχικό δάνειο, αντιστοιχούσε στο 113,7% του ΑΕΠ της χώρας μας ενώ στην Ολλανδία το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 18% του ΑΕΠ..

Ο Ελληνικός λαός υποφέρει εκ νέου σήμερα από τους δανειστές του. Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, η χώρα εκποιείται, τα Ελληνόπουλα ξενιτεύονται. Ένας έντιμος συμψηφισμός, για παράδειγμα του κατοχικού δανείου, θα ελαχιστοποιούσε ή και θα μηδένιζε το ελληνικό χρέος. Μια εθνική κυβέρνηση οφείλει να ανταποκριθεί στο ιστορικό της χρέος, να προτάξει και να διεκδικήσει τα δίκαια του λαού μας. Να κινηθεί με όρους ρεαλισμού και όχι ραγιαδισμού.

Από το Kopanaki News

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. 13 Αυγούστου το party της ομάδας στον μύλο του Αγρίλη

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/8 ΣΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ cafe-bar MYLOS!
ΣΤΑ DECKS ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ DJ SPARKY T (official dj of STAVENTO) KAI 7 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ “Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ DJ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ 1991-1999.

Η ΠΑΡΟΥΣΙA ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ : 10 EΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ




Φιλιατρά: Παράσταση στο πάρκο της Βλαχέρνας.



Σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 20:30 η ομάδα Snakes cheerleading δίνει παράσταση στο πάρκο Φιλιατρών.
Μαζί θα γίνει και παρουσίαση προγραμμάτων με κορδέλες και κορύνες και διαγωνισμός αντοχής ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Χορογραφίες Ηλιάδης Γιάννης!

Είσοδος ελεύθερη

[15 χορηγοί: Μέγας χορηγός Ηλιάδης Γεώργιος]

Σας περιμένουμε



Φιλιατρά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά των Ερανείων 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Φιλιατρά, το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2013», που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στις 7-8-9-/08/2013, για έκτη συνεχή χρονιά στο όμορφο πάρκο της Βλαχέρνας της πόλης των Φιλιατρών.

Το τουρνουά ήταν κατηγορίας Rapid .......

(30 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 30΄΄ για κάθε κίνηση) και συμμετείχαν συνολικά 32 αθλητές, κυρίως από την περιοχή των Φιλιατρών, αλλά και εκδρομείς από Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή, όπως το Σιδηρόκαστρο και τη Μαραθόπολη.

Στην κατηγορία έως 12 ετών πρώτευσε ο Κορμάς Γεώργιος με 5 νίκες σε 5 αγώνες, 2ος ήταν ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης με 4 βαθμούς και 3ος ο Κουτσουμπίνας Παναγιώτης με 3,5 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι ήταν η Γεωργακοπούλου Μαρία με 3 βαθμούς.
Στην κατηγορία άνω των 12 ετών 1ος ήρθε ο Σαλακάς Φώτης με 4,5 βαθμούς, 2ος ο Αποστολόπουλος Δημήτριος με 4 βαθμούς και ακολούθησαν ο Αδαμόπουλος Σωτήριος και η Σαπέρα Ευδοκία με 3,5 βαθμούς. Η Σαπέρα Ευδοκία ήταν και η πρώτη γυναίκα, με 2η την Τριαντοπούλου Αφροδίτη (3 βαθμούς) και 3η την Μπαζάνου Γεωργία με 2,5 βαθμούς.

Το τουρνουά σκάκι εντάχθηκε για πρώτη φορά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού το 2000 και αρχικά διεξαγόταν στον πεζόδρομο των Φιλιατρών. Από το 2007 μεταφέρθηκε και διεξάγεται ανελλιπώς στο πάρκο της Βλαχέρνας. Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους, για τρεις ημέρες, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει και να αναβαθμίσει την προσπάθεια αυτή.
Με εκτίμηση

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                  ΚΟΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Αυγούστου 2013






B' Τοπική 2013 - 2014 Το πρόγραμμα των 26 Αγωνιστικών

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας στις 8 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σε ότι αφορά την Νίκη Πλάτης που αγωνίζεται στην Β' Τοπική το πλήρες πρόγραμμα των 26 αγωνιστικών έχει ως εξής:




Α' ΓΥΡΟΣ



1η Αγωνιστική

ΑΒΙΑ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΡΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ



2η Αγωνιστική

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΡΙΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΒΙΑ



3η Αγωνιστική

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΡΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΑΒΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



4η Αγωνιστική

ΑΡΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΒΙΑ



5η Αγωνιστική

ΑΡΙΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΒΙΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



6η Αγωνιστική

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΡΙΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΑΒΙΑ



7η Αγωνιστική

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΑΡΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΑΒΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ



8η Αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΡΙΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΒΙΑ



9η Αγωνιστική

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΑΡΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΒΙΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



10η Αγωνιστική

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΡΙΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΒΙΑ



11η Αγωνιστική

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΑΒΙΑ - ΑΡΙΣ



12η Αγωνιστική

ΜΑΝΕΣΙ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΑΡΙΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΒΙΑ



13η Αγωνιστική

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΡΙΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΑΒΙΑ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ



Β' ΓΥΡΟΣ



14η Αγωνιστική

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΒΙΑ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΡΙΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ



15η Αγωνιστική

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΑΡΙΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΑΒΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ



16η Αγωνιστική

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΡΙΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΒΙΑΣ



17η Αγωνιστική

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΡΙΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΜΑΝΕΣΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΒΙΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ



18η Αγωνιστική

ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΡΙΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΒΙΑ



19η Αγωνιστική

ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΑΡΙΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΒΙΑ - ΜΑΝΕΣΙ



20η Αγωνιστική

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΡΙΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΒΙΑΣ



21η Αγωνιστική

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΡΙΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΒΙΑ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ



22η Αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΡΙΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΒΙΑΣ



23η Αγωνιστική

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΜΑΝΕΣΙ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΠΣ ΑΡΙΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΒΙΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ



24η Αγωνιστική

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΑΝΕΣΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ
ΑΡΙΣ - ΑΒΙΑ



25η Αγωνιστική

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΑΝΕΣΙ
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΡΙΣ
ΑΒΙΑΣ - ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ



26η Αγωνιστική

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΡΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΒΙΑ
ΜΑΝΕΣΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Brave [ Brave ]

Brave
[ Brave ]


Των Μαρκ Άντριους και Μπρέντα Τσάπμαν

Με τις φωνές των: Μέριντα - Ιωάννα Πηλιχού, Φέργκους - Σάκης Μπουλάς, Έλινορ - Ελένη Τσαλιγοπούλου (διαβάστε περισσότερα εδώ), Η Μάγισσα - Χριστίνα Βαρζοπούλου, Άρχοντας Ντίνκγουολ - Κώστας Μπακάλης, Άρχοντας Μαγκάφιν - Νίκος Νίκας, Άρχοντας Μάκιντος - Τηλέμαχος Κρεβάικας, Μόντι - Βίνα Παπαδοπούλου, Νεαρή Μέριντα - Νεφέλη Παπασταθοπούλου, Νεαρός Μαγκάφιν - Νίκος Ιωαννίδης, Νεαρός Μάκιντος - Χρήστος Θάνος, Το Κοράκι - Στέλιος Ψαρουδάκης, Γιανκ – Ντινκγουολ - Φοίβος Ριμένας, Μάρτιν - Γιάννης Παπαϊωάννου, Γκόρντον - Χρήστος Γλυκός

Είδος: Κινούμενα Σχέδια (2012)
Προβολές: Από 13 έως 15 Αυγούστου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών


ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ.

Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.

Δείτε το trailer της ταινίας.




Ολόκληρο το πρόγραμμα προβολών των ταινιών θα το δείτε πατώντας εδώ

Α Τοπική 2013 - 2014: Το Πρόγραμμα των 30 Αγωνιστικών

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας στις 8 η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σε ότι αφορά την Εράνη αυτήν την αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστή στην Α Τοπική της Μεσσηνίας.
Το πλήρες πρόγραμμα των 30 αγωνιστικών έχει ως εξής:


Α ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική

ΔΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ
ΦΑΡΑΙ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ





2η Αγωνιστική

ΜΕΘΩΝΗ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΟΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΦΑΡΑΙ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΩΡΙΟ




3η Αγωνιστική

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΕΘΩΝΗ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΦΑΡΑΙ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΩΡΙΟ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ




4η Αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΕΘΩΝΗ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΦΑΡΑΙ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΔΩΡΙΟ



5η Αγωνιστική

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΜΕΘΩΝΗ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΦΑΡΑΙ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΔΩΡΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



6η Αγωνιστική

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΕΘΩΝΗ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ
ΦΑΡΑΙ - ΔΩΡΙΟ



7η Αγωνιστική

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΜΕΘΩΝΗΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΦΑΡΑΙ
ΔΩΡΙΟΥ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ




8η Αγωνιστική

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΦΑΡΑΙ - ΜΕΘΩΝΗΣ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΔΩΡΙΟΥ



9η Αγωνιστική

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΦΑΡΑΙ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΕΘΩΝΗ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΔΩΡΙΟ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ




10η Αγωνιστική

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΦΑΡΑΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΜΕΘΩΝΗΣ - ΔΩΡΙΟΥ




11η Αγωνιστική

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΦΑΡΑΙ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΜΕΘΩΝΗΣ
ΔΩΡΙΟ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ



12η Αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΦΑΡΑΙ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΜΕΘΩΝΗ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΔΩΡΙΟ



13η Αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΦΑΡΑΙ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΕΘΩΝΗ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΔΩΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ




14η Αγωνιστική

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΦΑΡΑΙ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ




15η Αγωνιστική

ΦΑΡΑΙ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΕΘΩΝΗ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ
ΔΩΡΙΟ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ



Β ΓΥΡΟΣ



16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΔΩΡΙΟ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΦΑΡΑΙ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΜΕΘΩΝΗ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΦΑΡΑΙ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΔΩΡΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕΘΩΝΗ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΦΑΡΑΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΔΩΡΙΟ



19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΜΕΘΩΝΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΦΑΡΑΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΔΩΡΙΟ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ



20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΜΕΘΩΝΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΦΑΡΑΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΩΡΙΟ



21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΜΕΘΩΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΩΡΙΟ - ΦΑΡΑΙ



22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΘΩΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
ΦΑΡΑΙ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΔΩΡΙΟ



23η Αγωνιστική

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΕΘΩΝΗ - ΦΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΔΩΡΙΟ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ



24η Αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ -ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΦΑΡΑΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΜΕΘΩΝΗ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΔΩΡΙΟ



25η Αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ -ΦΑΡΑΙ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΔΩΡΙΟ - ΜΕΘΩΝΗ



26η Αγωνιστική

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΦΑΡΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΕΘΩΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΔΩΡΙΟ



27η Αγωνιστική

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΦΑΡΑΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΕΘΩΝΗ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΔΩΡΙΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ



28η Αγωνιστική

ΦΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΕΘΩΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΔΩΡΙΟ



29η Αγωνιστική

ΦΑΡΑΙ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΜΕΘΩΝΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΩΡΙΟ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ



30η Αγωνιστική
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΦΑΡΑΙ
ΜΕΘΩΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΔΩΡΙΟ
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ