Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΒ Βασιλόπουλος 15ήμερο προσφορών από 01 έως 14 Αυγούστου




ΑΒ FOOD MARKET ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Μ.Ε.Π.Ε.
1ο Χιλιόμετρο Εθνικής οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας
Τηλ: 2761 0 33835

Δείτε παρακάτω το φυλλάδιο προσφορών ...........

(από 01 έως 14 Αυγούστου).
Το ίδιο φυλλάδιο μπορείτε να το δείτε πιο άνετα και πιο εύκολα αλλά και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ (κλίκ)





Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι [ God Loves Caviar ]

Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι
[ God Loves Caviar ]


Του του Γιάννη Σμαραγδή

Με τους: Catherine Deneuve, Sebastian Koch, John Cleese, Catherine Deneuve, Juan Diego Botto, Evgeny Stychkin, Olga Sutulova, Λάκη Λαζόπουλο, Άκη Σακελλαρίου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιάννη Βούρο, Αλέξανδρο Μυλωνά, Γιώργο Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Παύλο Κοντογιαννίδη, Δημήτρη Καλλιβωκά, Τάσο Νούσια, Μάνο Τσαγκαράκη

Είδος: Κωμωδία (2012)
Προβολές: Από 02 έως 05 Αυγούστου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών


ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι είναι η συγκλονιστική ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος από πειρατής του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην Αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και καταλήγει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την επανάσταση του 1821. Κατά την παραμονή του στην Ρωσία, εξελίσσεται σε ζάμπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού. Η υπέρμετρη φιλοδοξία του τον φέρνει αντιμέτωπο με απανωτές συμφορές, μέχρι που αποφασίζει να χαρίσει όλη του την περιουσία και στο τέλος τον ίδιο του τον εαυτό στο όνομα της αγάπης.

Δείτε το trailer της ταινίας.




Ολόκληρο το πρόγραμμα προβολών των ταινιών θα το δείτε πατώντας εδώ

Βελτίωση – Συντήρηση Ε.Ο. Κυπαρισσία – Περδικονέρι – Πλάτη».

Για τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Βελτίωση – Συντήρηση 19ης Ε.Ο. Κυπαρισσία – Περδικονέρι – Πλάτη» απαιτείται η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας περί τη ΧΘ 0+800 του τμήματος Περδικονερίου - Πλάτης της 19ης Επ. Οδού Κυπαρισσία – Περδικονέρι – Πλάτη.

Η έναρξη της διακοπής θα γίνει τη ........

Δευτέρα 5-8-2013 και ώρα 7:30 πμ και προβλέπεται να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή16-8-2013.

Για ενδεχόμενη παράταση διακοπής της κυκλοφορίας θα γίνει νέα ενημέρωση.


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Με τρεις εκδηλώσεις που έχουν πια καθιερωθεί θα δώσει το παρόν στον πολιτιστικό Αύγουστο ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Στις 3 και 4 Αυγούστου θα γίνει η πολλή αγαπημένη εκδήλωση των παιδιών, το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».
 Παιδιά από.......

την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και του γυμνασίου θα περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη. Το διήμερο αυτό θα γίνει στο Πάρκο της Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ με τις οδηγίες εκπαιδευτικών και εθελοντών.

Οι εκδηλώσεις στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα κορυφωθούν με τη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Σ` αυτήν θα δώσει συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα χορέψουν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών. Επίσης θα υπάρχει έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Στο τέλος της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο θα φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους με γλυκά και αναψυκτικά.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της φιλαρμονικής και τριών τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της πόλης την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ..

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρυφιλίας.

Εκ Μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Αυγούστου 2013




Εκδήλωση Συλλόγου Ελαίας

Αγαπητοί συντοπίτες,

Απευθυνόμαστε στα τοπικά sites και blogspots ώστε να σας ενημερώσουμε για την επικείμενη καλοκαιρινή εκδήλωσή μας. Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή, συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και σας παρακαλούμε να την αναρτήσετε στους ιστότοπούς σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Με εκτίμηση

Ντίνα Κάππου Πρόεδρος
Στέλλα Ριτσάτου Γραμματέας


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητείται το φάρμακο prograf

O ΘΩΜΑΣ ΦΙΛΗΣ γεννημένος το 1967, ανασφάλιστος ΟΑΕΕ, ΤΗΛ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ 6973626767 έχει κάνει ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ ( ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 09905/2012/10615ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/ΚΕΠΑ ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΘΗΒΑΣ) ι ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 80% και έχει άμεση ανάγκη από το φάρμακο prograf του 1mg. Παίρνει 4 κάψουλες την ημέρα και χρειάζεται 4 ΚΟΥΤΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα
31/7/2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)
Ελλησπόντου 12 – Βύρωνας
210-7628209 + 6977.747431


-