Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Νίκη ΠΛάτης: Επαναληπτική συνάντηση γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή

Την Παρασκευή 19 του μηνός στις 20:00 θα γίνει η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στην Νίκη Πλάτης λόγω μη απαρτίας στην σημερινή συνέλευση.

Θα γίνει απολογισμός της διοίκησης και εκλογές για την αναδειξη νέου Δ.Σ.


Σαμαράς: «Γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα…!» (video)

Η είδηση δεν είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς σε διάγγελμα του ανακοίνωσε την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, όπως καμάρωναν πώς θα καταφέρουν στην κυβέρνηση, μετά από πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Η είδηση είναι πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει κεφάλι που του προκαλεί …πόνους και ταλαιπωρίες. «Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα!» αναφώνησε αμέσως μετά από το διάγγελμα που μεταδιδόταν απ ευθείας στην τηλεόραση.
Η λεπτομέρεια πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα ακόμη «έγραφε», έκλεψε τη δόξα της μεγάλης κυβερνητικής επιτυχίας.

Δείτε το βίντεο και ακούστε τι λέει όταν αποχωρεί από το αναλόγιο




Απορίες για την φοέστα ανοίγματος του μεγάρου χορού Καλαμάτας

Αναρωτιόμαστε όταν απόψε το βράδυ ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο που καταδικάζει σε εξαθλίωση, μερικές ομάδες συμπολιτών μας, πως η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της πολιτικής Άρτος και Θεάματα προχωράει στη φιέστα του ανοίγματος του Μεγάρου Χορού ?

Δεν γνωρίζει άραγε ότι το ετήσιο κόστος λειτουργίας του είναι 1.000.000 ευρώ ?
Το σημερινό κόστος της......

φιέστας δεν αποτελεί πρόκληση και εμπαιγμό για τους υπό απόλυση συμπολίτες μας ?

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που για μας αποτελούν κατά παράφραση της γνωστής διαφήμισης ‘‘ Φιέστες με τα λεφτά του άλλου ’’

Δεν αρκούμαστε σε μεγαλόστομες δηλώσεις δήθεν συμπαράστασης και ψευτοαντίστασης.

Νίκος Φωτέας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Πρωτοπορία


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε όλο τον Μοριά δρούσε ο Μεσσήνιος απατεώνας

Για απάτες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος φαρμακοποιών, ...

γιατρών, καθώς και του ΕΟΠΥΥ, κατηγορείται 43χρονος Μεσσήνιος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, 10 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης, σε βάρος ιατρών και φαρμακοποιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ... ΔΥΟ ο ΣΥΡΙΖΑ και στη Μεσσηνία!
Δεν "περπατάει" τοπικά "σύμφωνο συμβίωσης" γιατί πληθαίνουν οι μνηστήρες της βουλευτικής έδρας.

Πέντε Μεσσήνιοι στη νέα Κ.Ε. - Τρεις με Λαφαζάνη και δύο με Τσίπρα - Σε φθίνουσα πορεία ο Πετράκος - Διεργασίες για αποκοπή του 'ομφάλιου λώρου" με "Ελευθερία" - Δεν έγινε μάθημα το πάθημα με την "περίπτωση Κοσμόπουλου". Οι χοροί καλά κρατούν στον τοπικο ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα... ζεϊμπέκικα εξουσίας συναγωνίζονται τα... τσιφτετέλια επικοινωνίας, τη στιγμή που ο μισός τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν "ψηφίζει" Πετράκο για περιφερειάρχη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το επίσημο έντυπο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης!
Μια πολιτική ανάλυση απο τον Θανάση Τσαμούλη με χιούμορ και αποκαλύψεις για την "επόμενη μέρα" του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκε ένα άλλο κόμμα απο το ιδρυτικό του Συνέδριο.
ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ σήμερα οι κινητοποιήσεις για το πολυνομοσχέδιο με την Αυτοδιοίκηση και τους εκπαιδευτικούς στα... κάγκελα!!!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ αύριο στο Μέγαρο Χορού, που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην έναρξη του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Ολόκληρο το πρόγραμμα, οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα εισιτήρια.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ταλαντούχος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αναστασιάδης μιλά για τα νέα του τραγούδια, τα σχέδιά του και την... οικονομική κρίση!
ΔΕΣΜΕΥΣΗ Αδωνι Γεωργιάδη σε μαντά και Φωτεινό για απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ το πρακτικό του Διεθνούς Διαγωνισμού για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο. Προχωρουν και οι τρεις κοινοπραξίες, εντός του Αυγούστου οι οικονομικές προσφορές και ο προσωρινός ανάδοχος. Μέχρι το τέλος του χρόνου ο οριστικός ανάδοχος και η σύμβαση.
ΣΥΛΛΗΨΗ 43χρονου Ελληνα για χοντρές απάτες κατά γιατρών, φαρμακοποιών και ΕΟΠΥΥ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Σαμπαζιώτη και άλλων 12 βουλευτών να μην καθιερωθεί υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ για επαγγελματοβιοτέχνες σε οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων.
ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ οι ρυθμίσεις για τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για συνταξιοδότηση απο τα 50 σε 10 Ασφαλιστικά Ταμεία.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 1η Αυγούστου [ VIDEO ]

Μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 1η Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 1η Αυγούστου από το 23% στο 13%, όπως ανακοίνωσε σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του προειδοποίησε ότι «εάν η φοροδιαφυγή αυξηθεί, τότε αυτό θα φταίει που ο ΦΠΑ θα αυξηθεί ξανά στο 23%».

Όπως είπε, ......

«τα καταστήματα πρέπει να κόβουν αποδείξεις, μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για νέες μειώσεις φόρων». Έστειλε μήνυμα ότι «το πείραμα πρέπει να πετύχει για να αρχίσει η αποκλιμάκωση των φόρων». Είπε επίσης ότι έλαβε υπόψιν του τις διαβεβαιώσεις χιλιάδων καταστηματαρχών ότι το μέτρο αυτό θα βοήθησει στην αύξηση του τζίρου.

Ο κ. Σαμαράς στο μήνυμά του σημείωσε ότι οι πιστωτές δεν έχουν ακόμη πειστεί για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, ωστόσο δέχτηκαν να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. «Το είχαμε υποσχεθεί αυτό πριν από ένα χρόνο ως κυβέρνηση και τώρα το υλοποιούμε», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, λόγω της επίτευξης των στόχων δεν θα εφαρμοστούν μέτρα που είχαν ψηφιστεί στο μνημόνιο για το 2014. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις απόστρατων και δεν θα εφαρμοστεί η επιβολή πρόσθετου φόρου 2 τοις χιλίοις στους τζίρους των επιχειρήσεων.

«Όχι μόνο αποτρέπουμε κάποια δυσάρεστα, αλλά επιβάλουμε θετικές αλλαγές», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αντίθετα από ό,τι ισχυρίζονται κάποιοι έχουμε πετύχει τους στόχους». «Πήρα πάνω μου την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων» υπογράμμισε.