Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

BASKET: Εράνη Φιλιατρών - Κάστρο Μονεμβασιάς 59 - 63. Έχασε η Εράνη την άνοδο;;;; [ VIDEO ]

Τελευταίος αγώνας ήταν ο Χθεσινός για την Εράνη Φιλιατρών καθώς αντιμετώπιζε σε αγώνες μπαράζ το Κάστρο Μονεμβασιάς για την άνοδο στην Β' Τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πριν πούμε .........

για τον αγώνα, θα πρέπει να σταθούμε αρκετά στους γκρίζους λύκους που με τα σφυρίγματα τους έσφαξαν στην κυριολεξία την Εράνη για να κερδίσει τον αγώνα η Μονεμβασιά. Οι άνθρωποι έχασαν στην κυριολεξία αίμα για να κερδίσει η Μονεμβασιά. Μόνο που μετά τον αγώνα δεν μας είπαν τι ομάδα αίματος έχουν να τους βρούμε καμια φιάλη για να το αναπληρώσουν αυτό που έχασαν. Για τέτοια χάλια διαιτησία μιλάμε....

Και το έγκλημα είχε γίνει εύκολα αντιληπτό ακόμα και από τον λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους της Εράνης,
Δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση υπερβολή αν πούμε ότι οι γκρίζοι λύκοι έπαιξαν υπέρ της Μονεμβασιάς 80 - 20.....
Δεν εξηγείται αλλιώς οι γκρίζοι λύκοι είδαν και σφύριξαν δυο ή τρείς τεχνικές ποινές που έφαγε η Εράνη, ανύπαρκτο Αντιαθλητικό φάουλ κλπ κλπ ενω δεν είδαν παίκτη της Μονεμβασιάς να κλωτσάει πετσέτα που υπήρχε εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν σφύριζαν φάουλ δεν έδωσαν στην Εράνη τουλάχιστον 4 - 5 αντιαθλητικά φάουλ κάτω από την ρακέτα και δεν έδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ τεχνική ποινή σε όλο τον πάγκο της μονεμβασιάς που αντί για πάγκος Αθλητών θύμιζε περισσότερο κερκίδα ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου....

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εράνη φάνηκε υπερβολικά αγχωμένη για έναν τέτοιο τελικό με πάρα πολλά παιδαριώδη λάθη και το άγχος τους επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με τα σφυρίγματα των γκρίζων λύκων.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Εράνη βρισκόταν πίσω στο σκορ ενω τα σημάδια ανάκαμψης φάνηκαν στην τελευταία περίοδο καθώς η Εράνη κατάφερε να μειώσει ακόμα και στο καλάθι.
Εκεί ανέλαβαν ρόλο να καθαρίσουν το παιχνίδι οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους καθώς ήταν τόσο μεγάλη η αγωνία τους να κερδίσει "καθαρά" η Μονεμβασιά που σε νεκρό χρόνο καταλόγισαν φάουλ στην Εράνη και να οδηγήσει την μονεμβασιά σε βολές.

Τα δεκάλεπτα: 8 - 20 , 20 - 34 , 34 - 47 , 59 - 63

Φαινομενικά η Εράνη έχασε την άνοδο στην Β' Τοπική. Στην πραγματικότητα όμως.....?????? Πόσο νόμιμα έγιναν όλα???

To be continued..... με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σε επόμενη ανάρτηση....



Θρήνος στην Κυπαρισσία για το χαμό της Μάρθας Φωτεινοπούλου

Θρήνος στην Κυπαρισσία για το χαμό της συζύγου του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου. «Έφυγε» η Μάρθα.

Στο πένθος .........

βύθισαν την Κυπαρισσία σήμερα το πρωί οι λυπητερές καμπάνες που χτύπησαν για τον άδικο και πρόωρο χαμό της 38χρονης συζύγου του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Αβδάλα, Μάρθας Φωτεινοπούλου. Η Μάρθα «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί, ξεκινώντας το ταξίδι στην αιωνιότητα των ουρανών, μετά από νοσηλεία σε εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας, ύστερα από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Η τραγωδία του άδικου και πρόωρου χαμού της 38χρονης μεγαλώνει καθώς η άτυχη Μάρθα κυοφορούσε τρίδυμα, τα οποία δυστυχώς «χάθηκαν» και αυτά. Ο κόσμος, σήμερα το πρωί, στην αγορά της Κυπαρισσίας, «πάγωσε» μόλις ήχησαν λυπητερά οι καμπάνες και στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου απέραντη θλίψη απλώθηκε στην πόλη. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.

Στο σύζυγό της, στους γονείς της, τα αδέρφια της και τους συγγενείς της ευχόμαστε ο Θεός να τους δίδει δύναμη, κουράγιο και την εξ Ύψους παρηγορία.

Καλό ταξίδι Μάρθα.

ΘΑΡΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Τα θερμά συλλυπητήρια στον κ. Αβδάλα και από την Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΔΟΕ ψάχνει λογιστή για κομπίνα – «μαμούθ»!

Στα ίχνη οικονομικού κυκλώματος, με κέντρο την Καλαμάτα,........

που κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες ευρώ από ένα μεγάλο αριθμό πολιτών μη αποδίδοντας το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας ή τις εισφορές στο ΙΚΑ, βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Πρωταγωνιστής φέρεται να είναι γνωστός λογιστής, ιδιοκτήτης φοροτεχνικού γραφείου στην πόλη...