Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ ......... [ + VIDEO ]

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγο ένας νέος κάτοικος Φιλιατρων στην θαλάσσια περιοχή του Στομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άντρας 30 ετων κολυμπούσε στα κύματα όταν για άγνωστο λόγο έχασε την επαφή με το περιβάλλον.
Τα τεράστια κύματα του Στομιου δεν έχασαν την ευκαιρία τους και κατάπιαν μεμιάς τον άτυχο νέο.
Παρακείμενοι κολυμβητές έσπευσαν προς βοήθεια ήταν όμως πλέον αργά.
Απο εμάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Ο άτυχος άντρας είναι Έλληνας περίπου 50 ετών και ........

είχε έρθει στην περιοχή μας από την Αθήνα. Πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής γνωστού Ελεύθερου Επαγγελματία των Φιλιατρών.
Δυστυχώς μέχρι να οριστικοποιηθεί το όνομα του δεν μπορούμε να σας πούμε στοιχεία του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO από το συμβάν που μας παραχώρησε αναγνώστης του Φιλιατρά News τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
*Φωτό Αρχείου



Φιλιατρά: Μια όμορφη γιορτή λήξης του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου

Μια πολύ όμορφη γιορτή για την λήξη της χρονιάς στο κατηχητικό σχολείο του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου στα Φιλιατρά.

Ο Εφημέριος .......

του ναού πατέρας Γεώργιος καλύβας ευχαρίστησε πολύ για την παρουσία τους τους γονείς των παιδιών, τα ίδια τα παιδιά για την συμμετοχή τους και για όλα όσα έχουν κάνει όλη την χρονιά.

Το πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου έχει γίνει το κύτταρο της ενορίας για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Δόθηκε μεγάλη σημασία στις εθνικές εορτές βάζοντας τα παιδιά στο πνεύμα της ιστορίας των ηθών και των εθίμων του Έθνους μας που μας βάζουν να τα ξεχάσουμε.

Η Εποχή που ζούμε είναι ψυχοφθόρα τόνισε και προέτρεψε τους γονείς να φέρουν στην εκκλησία τα παιδιά τους και να βαλουν στην ζωή τους τον εκκλησιασμό.

Αμέσως μετα ακολούθησε ενα θεατρικό από τα παιδιά του κατηχητικού.

Στην ομιλία του μετλά το τέλος του θεατρικού ο γιός του πατέρα Γεώργιου Καλύβα, Δημήτρης είπε ότι η προσπάθεια ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο δειλά δειλά με λίγα παιδάκια, και φέτος η χρονιά εκλεισε με ενα θετικό απολογισμό και Ευχήθηκε την καινούρια κατηχητική περίοδο να ερθουν ακόμα περισσότερα παιδιά.

Δείτε το θεατρικό των παιδιών.




SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ e-click.gr ΚΑΙ ΤΟ Φιλιατρά News


ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!!!

Το μεγάλο διαδικτυακό ηλεκτρονικό κατάστημα e-click.gr σε συνεργασία με το Φιλιατρά News δημιουργεί για εσάς ένα Super Διαγωνισμό.
Το e-click προσφέρει Δύο (2) tablet 7" ιντσών για παιδιά έως 18 ετών.

Πως θα συμμετέχετε:
Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας να είστε από τον Δήμο Τριφυλίας και έως και 18 ετών.
Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί αυστηρά μέχρι απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα. (Ωρα λήψης του τελευταίου E-mail).
E-mail που θα ληφθούν μετά τις 12 το βράδυ δεν θα ........

συμμετέχουν στην κατάρτιση του καταλόγου. Φροντίστε για την έγκαιρη συμμετοχή σας.
Ο κατάλογος με τις συμμετοχές σας θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο διαδικτυακό κατάστημα E-click όπου και θα πραγματοποιήσει την κλήρωση και θα σας ανακοινώσουμε τους νικητές - Νικήτριες.

Τι πρέπει να κάνετε?

Στείλτε μας ένα απλό e-mail στο Φιλιατρά News στην διεύθυνση Filiatranews@gmail.com με Θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ E-CLICK από τον λογαριασμό σας γράφοντας μας μέσα:
To Ονοματεπώνυμο σας
Την Διεύθυνση σας
Το E-mail σας
Τον Αριθμό τηλεφώνου σας
Ημερομηνία Γέννησης
Αριθμό ταυτότητας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Τα παιδιά που δεν έχουν ταυτότητα μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση με το όνομα ενός γονέα τους (πατέρα ή μητέρα) με τα στοιχεία τους και την διευκρίνηση ότι είναι για την συμμετοχή του υιού/κόρης μου (όνοματεπώνυμο παιδιού)

Κάθε συμμετοχή (μία για τον καθένα σας) θα καταγράφεται σε κατάλογο συμμετοχών ο οποίος θα αποσταλεί σε κλειδωμένο Ζιπαρισμένο φάκελο στο e-click.gr προκειμένου να γίνει η κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του e-click.gr και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από το Φιλιατρά News.
Για τον τρόπο παραλαβής των δώρων σας θα επικοινωνήσουν μαζί σας από το e-click.gr είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε στο E-mail Συμμετοχής είτε μέσω Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Συνεπώς χρειάζεται έγκυρο e-mail)

Καλή σας επιτυχία.
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Λειτουργία Ιατρείου Μαστού από 10 Ιουλίου

Πριν λίγους μήνες και ύστερα από την έλευση του ψηφιακού μαστογράφου η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της για την οργάνωση και λειτουργία ενός ιατρείου Μαστού.
Σήμερα και .........

ύστερα από στενή συνεργασία της Διοίκησης με το εμπλεκόμενο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο Διοικητής του Ιδρύματος κ.Γεώργιος Μπέζος ανακοίνωσε τη λειτουργία αυτού του Ιατρείου από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και για κάθε Τετάρτη.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ιδρύματος:

Ομάδα ειδικευμένων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου μας με οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ευαίσθητο και πολύ σημαντικό θέμα του Μαστού.
Βασικός στόχος του ιατρείου είναι η συμβουλευτική-προληπτική υποστήριξη όσο και η έγκαιρη διάγνωση και ορθή αντιμετώπιση των περιστατικών καρκίνου του μαστού.
Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί σχετικό ανακοίνωση για το πώς και που θα αντλούν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες.

ΒΕST TV

ΗΛΕΙΑ: Η υπόθεση βασανισμού σκύλου (δεν) προωθείται...

«Talk of the town» στον Πύργο ήταν την εβδομάδα που πέρασε το περιστατικό με τον σκύλο που ο ιδιοκτήτης του είχε δέσει στο αγροτικό αυτοκίνητό του (με καρότσα) με αλυσίδα και τον έσερνε στην άσφαλτο! (σχετικό ρεπορτάζ)

Ο άτυχος σκύλος έκλαιγε με λυγμούς από την αδικαιολόγητη ........

συμπεριφορά που του επεφύλασσε ο «αφέντης» του που δεν δίστασε να τον υποβάλει στο συγκεκριμένο μαρτύριο και μάλιστα καταμεσής ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πύργου!

Οι πληροφορίες του patrisnews.com αναφέρουν ότι ως το μεσημέρι της Παρασκευής ο Εισαγγελέας Πύργου δεν είχε λάβει το φάκελο με τη σχετική δικογραφία (σ.σ. έχουν κατατεθεί μηνύσεις ενάντια στον ιδιοκτήτη του ζώου), γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά… to be continued!

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου

Έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα κάνουμε γνωστό ότι ο σύλλογός μας ουδέποτε συζήτησε το ενδεχόμενο να δεχθεί έναν αριθμό αδέσποτων σκυλιών από άλλο Δήμο της Ηλείας στον χώρο που λειτουργεί ως καταφύγιο στην περιοχή της Συντριάδας στον Πύργο.

Ήδη ο συγκεκριμένος χώρος είναι κορεσμένος –φιλοξενώντας περίπου 200 σκυλιά κάθε ηλικίας- και εδώ και πολύ καιρό τον συντηρούμε οριακά.

Το πρόβλημα των αδέσποτων δεν λύνεται με τη μέθοδο του «κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι» αλλά με οργανωμένες προσπάθειες ευαισθητοποίησης των πολιτών και –το σημαντικότερο- με εφαρμογή του νόμου 4039 σύμφωνα με τον οποίο κάθε Δήμος υποχρεούται να διαθέτει Καταφύγιο φροντίδας και περίθαλψης αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων…

Εκ του Δ.Σ.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Ψήφο εμπιστοσύνης στη...Μεσσηνία


Τουριστική έκρηξη" προβλέπεται για την Καλαμάτα .........

σύμφωνα με την εταιρεία "Travel Plan"

Επί ποδός βρίσκονται οι επαγγελματίες του τουρισμού στην Καλαμάτα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή με τις αφίξεις τουριστών ήδη να βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε μόλις στο τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού.

Ήδη σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) από τις περιοχές που σημειώνουν μεγάλη άνοδο είναι η Μεσσηνία, λόγω του αεροδρομίου μέσω του οποίου "διοχετεύονται" τουρίστες σε διάφορες περιοχές.

Ενδεικτικά, στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου 2013 ο ελληνικός τουρισμός τρέχει με αύξηση 6,05% στις αεροπορικές αφίξεις σε σχέση με πέρυσι. Τα πρώτα αποτελέσματα της κίνησης στα αεροδρόμια είναι ότι για το συγκεκριμένο διάστημα σημειώθηκε μια αύξηση, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν ένα χρόνο, η οποία άγγιξε το 94,34%. Μόνο το Μάιο η αύξηση ήταν περίπου 35%.


Κυπαρισσία: Συναυλία μαθητών του τμήματος του πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Τριφυλίας

Σας προσκαλούμε στη συναυλία που θα δώσουν οι μαθητές του τμήματος του πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Τριφυλίας με το δάσκαλό τους Νίκο Παπαδήμο την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, στην Κυπαρισσία, στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στις 8.30 μ.μ.. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



-

Χαλαζόνι: Συνεχίζονται τα έργα από τους κατοίκους με απόντα τον Δήμο

Από Αναγνώστη μας

Σε κόντρα των δύσκολων καιρών που ζούμε εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε.
Γνωρίζοντας την οικονομική αδυναμία του Δήμου μας αλλά έχοντας κοντά μας τους απλούς πολίτες φίλους και συγχωριανούς συνεχίζουμε την προσπάθεια εξωραϊσμού, ανάπλασης και ανάπτυξης του μικρού χωριού μας.

Είμαστε από αυτούς .........

που πιστεύουν πως λαοί που δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον.
Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε φέτος το καλοκαίρι να στρέψουμε την προσοχή μας σε κάτι ιδιαίτερο…στην ιστορία και συγκεκριμένα στους ήρωες που γέννησε αυτός ο τόπος το Χαλαζωνι. Προγραμματίζουμε λοιπόν μια πολιτιστική βραδιά για να αντλήσουμε εμείς οι μεγάλοι δύναμη και θάρρος από τους ήρωες προγόνους μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας ινδάλματα και παραδείγματα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει τα έργα για την συντήρηση του μνημείου των ηρώων και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου γύρο από αυτό, που φιλοξενείται στον περίβολο του σχολείου του χωριού μας.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός μιας εβδομάδος.
Τα αποκαλυπτήρια του νέου πλέον μνημείου με μια σημαντική ιστορική αναφορά θα πραγματοποιηθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ σε πανηγυρική τελετή.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα χρήματα για το συγκεκριμένο έργο καλύφθηκαν από το ταμείο του συλλόγου μας καθώς και από εθελοντική εργασία.
Όμως δεν σταματάμε εδώ ….
Για τα παιδιά καλοκαίρι και χωριό σημαίνει ανέμελο παιχνίδι.
Γνωρίζοντας πως το παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με το διάβασμα για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον κοινοτικό μας εκπρόσωπο ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΣΟΥΛΟ αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 με φυσικό χλοοτάπητα στο χώρο του σχολείου .
Το έργο είναι σύνθετο από τεχνικής άποψης ,δύσκολο στο κατασκευαστικό του κομμάτι και βέβαια θα κοστίσει .
Όμως η αγάπη όλων μας για το χωριό μας και η θέληση για προσφορά ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Ίδη ο χώρος έχει διαμορφωθεί ,η σπορά έχει πραγματοποιηθεί με πολύ καλά αποτελέσματα οι τεχνικοί σύμβουλοι έχοντας κάνει αυτοψία έχουν καταθέσει τις εκθέσεις τους για το τι θα χρειαστεί ο αθλητικός αυτός χώρος και σύντομα τα δοκάρια θα βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο. Ο σύλλογος και για αυτό το έργο έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων. Αξίζει όμως να υπογραμμιστεί και η πολύ σημαντική εθελοντική εργασία τόσο του κοινοτικού μας συμβούλου όσο και άλλων συχωριανών μας που τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Τέλος τις επόμενες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η χάραξη των γραμμών του γηπέδου μπάσκετ ώστε τα παιδιά να έχουν στη διάθεση τους ένα πιο λειτουργικό αθλητικό χώρο.

Φίλοι είναι σημαντικό να ζεις να συνεργάζεσαι και να δημιουργείς σε ένα χώρο με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα τις ίδιες ανησυχίες τα ίδια όνειρα.
Εμείς μοιραζόμαστε την αγάπη για τον τόπο μας γι αυτό σε τόσο δύσκολους καιρούς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... συνεχίζουμε να κτίζουμε ένα καλύτερο παρόν για τα παιδιά μας γιατί θέλουμε να τους προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον.Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου μας – όλους εσάς- γιατί μας δύνεται την δυνατότητα τα όνειρα των παιδιών μας να τα πραγματοποιούμε .
Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές συγχωριανούς και μη που βοήθησαν ή βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια . Να είστε πάντα καλά.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2013

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις σχολές των Ηλεκτρονικών-Τηλεπικοινωνιών (και όχι μόνο)
Τα ηλεκτρονικά και οι τηλεπικοινωνίες είναι δυο επιστήμες όπου εξελίσσονται ραγδαία και που πιστεύουμε ότι πάντα θα έχουν μια μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Στην συνέχεια σας παραθέτουμε τις σχολές τις ειδικότητες και τις ........

προοπτικές και σας προτρέπουμε να ασχοληθείτε με αυτές.
Σπουδές ηλεκτρονικού ανά εκπαιδευτική βαθμίδα
n ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματικές σχολές Υ.Π.Δ.Μ.Θ. -και άλλων φορέων Ο.Α.Ε.Δ )
n ΕΠΑ.Λ. (Επαγγελματικά Λύκεια-Υπουργείο Παιδείας δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων - άλλοι φορείς
n ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματικές σχολές Υ.Π.Δ.Μ.Θ. -και άλλων φορέων Ο.Α.Ε.Δ )
n Ι.Ε.Κ. Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Υ.Π.Δ.Μ.Θ. και άλλοι φορείς
n Α.Τ.Ε.Ι. Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά ιδρύματα Υ.Π.Δ.Μ.Θ
n Α.Ε.Ι. Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα Υ.Π.Δ.Μ.Θ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΙΕΚ
n ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ
n ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ
n ΙΕΚ ΟΑΕΔ
n Οι ειδικότητες προκηρύσσονται στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς, δεν είναι γνωστές από πριν και δεν είναι οι ίδιες κάθε χρονιά.
Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΙΕΚ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
n ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
Αφορούν τμήματα του 4ου Επιστημονικού Πεδίου στις ειδικότητες:
n Ηλεκτρονικής
n Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων
n Τεχνολογίας Ήχου
n Αυτοματισμού
n Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής
n Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων.
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
n ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
n ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
n ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΑ

· ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

n ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
n ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
n ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
n ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

n ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
n ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
n Οι πτυχιούχοι του τμήματος μπορούν να ασχολούνται στα παρακάτω αντικείμενα:
n Παραγωγή η εμπορία πάσης φύσεως ιατρικών οργάνων
n Επισκευή, συντήρηση, ανακατασκευή ιατρικών μηχανημάτων και οργάνων
n Φροντίδα, συντήρηση, επισκευή και έλεγχο των νοσοκομειακών συσκευών και οργάνων
n Συμμετοχή στην αξιολόγηση προσφορών και την προμήθεια ιατρικών οργάνων και εξοπλισμού
n Εξειδικευμένες εργασίες εγκατάστασης και θέσεως σε λειτουργία ιατρικών οργάνων και εξοπλισμού εργαστηριών και τμημάτων νοσοκομείων (χειρουργεία, ακτινολογικά κλπ)
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
n ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙ
Η κατάρτιση είναι τόσο πρακτική( κατασκευή -συντήρηση οργάνων, χόρδισμα-συντήρηση πιάνων, ηχοληψία και ηχογράφηση μουσικών συνόλων σε εσωτερικό η εξωτερικό χώρο, χρήση ηλεκτρονικής και ψηφιακής τεχνολογίας) όσο και θεωρητική.
ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ
n ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ
Αντικειμενο σπουδων του τμήματος είναι η εφαρμογη της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας στη σύνθεση, παραγωγή και διαχείριση του μουσικού ήχου, καθώς και η τεχνολογία των μουσικών οργάνων και η ακουστική τεχνολογία των χώρων
Το Πρόγραμμα Σπουδων του τμήματος περιλαμβάνει
1.Μαθηματα Γενικής Υποδομής όπως Φυσική-Κυματική, Μαθηματικά, Ακουστική- Ψυχοακουστικη, Θεωρία της Μουσικής, Εισαγωγή στην πληροφορική και προγραμματισμός Η/Υ κλπ
2. Μαθήματα Ειδικής Υποδομής όπως Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, Σύγχρονη τεχνολογία στη Μουσική, Εισαγωγή στις Μουσικές Συσκευές ψηφιακής Διασύνδεσης (MIDI) κλπ
3. Στα Μαθήματα ειδικότητας περιλαμβάνονται μαθήματα όπως Πληροφορική, Μουσική Σύνθεση, Δημιουργία με διατάξεις MIDI, Μηχανικής του Ήχου, Ηχοληψία, Μουσική Σύνθεση και Εικόνα. Οργάνωση Studio, Μουσική και Πολυμέσα και μαθήματα Τεχνολογίας Μουσικών Οργάνων (κλασικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα και Σύγχρονα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα), Ηχητικός Σχεδιασμός κλπ.


ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
n ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ)
ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 145
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
n Κύριο αντικείμενο ενασχόλησης των αποφοίτων του τμήματος είναι η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η εγκατάσταση και διαχείριση συστημάτων επεξεργασίας, αποθήκευσης, ανάκλησης και μετάδοσης πληροφορίας με οποιαδήποτε μορφή
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
n Λειτουργεί τμήμα στην
Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Μαρούσι Αττικής)
Το πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ χορηγείται στο τέλος του Α! κύκλου σπουδων μετά από πρόγραμμα σπουδων διάρκειας 8 εξαμήνων και παρέχει δικαίωμα διδασκαλίας στην ειδικότητα στην Β/θμια εκπαίδευση. Το πτυχίο αυτό από άποψη ακαδημαϊκού επιπέδου είναι ισότιμο με πτυχίο ΤΕΙ.
Οι κάτοχοι του Πτυχίου ΑΣΠΑΙΤΕ μπορούν να φοιτήσουν για 2 επιπλέον εξάμηνα σε ειδικό πρόγραμμα του οικείου τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ (Β! κύκλος σπουδών) η σε ΤΕΙ
Δηλαδή με σπουδές συνολικής διάρκειας 5 ετών οι απόφοιτοι της Σχολής αποκτούν δυο πτυχία το βασικό πτυχίο Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α! κύκλος) και το Πτυχίο Μηχανικού Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Β! κύκλος) αντίστοιχης ειδικότητας και ισοδύναμο με αυτό των ΤΕΙ.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
n Πληροφορικής
n Ψηφιακών Συστημάτων και Μικροϋπολογιστών
n Ηλεκτρονικών
n Συστημάτων Αυτομάτου Έλεγχου
n Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, Μικροκυμάτων και Κεραιών
n Ραδιοτεχνίας και Τηλεόρασης
ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Καθηγητής ηλεκτρονικών σε
n Επαγγελματικές σχολές
n Επαγγελματικά Λύκεια - Ι.Ε.Κ.
n Α.Τ.Ε..Ι και Α.Ε.Ι.
ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
n Βιομηχανία ή βιοτεχνία κατασκευής - συναρμολόγησης ηλεκτρονικών συσκευών οικιακής χρήσεως ή γενικότερα καταναλωτικών συσκευών όπως στερεοφωνικών συστημάτων, τηλεοράσεων, δεκτών ραδιοφωνίας, τηλεφωνίας κ.τ.λ.
n Βιομηχανία ή βιοτεχνία ή εταιρεία συναρμολόγησης Η/Υ.
n Τεχνική εταιρεία ή Εργαστήριο εγκατάστασης συστημάτων Η/Υ και δικτύων.
n Εταιρεία ή Εργαστήριο επισκευής και εγκατάστασης συσκευών ήχου και εικόνας καθώς και εγκατάστασης κεντρικών κεραιών τηλεόρασης.
n Τεχνική εταιρεία εγκατάστασης δομημένων καλωδιώσεων για δίκτυα Η/Υ.
n Υπολογιστικά κέντρα μικρών η μεγάλων εταιρειών.
n Σε καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ήχου και εικόνας καθώς και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων πάσης φύσεως.
n Σε καταστήματα πώλησης υπολογιστών και δικτυακών προϊόντων.
n Σε τεχνικές υπηρεσίες που ασχολούνται:
n α. Με συντήρηση και επισκευή οικιακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών.
n β. Με συντήρηση και επισκευή υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΣΕΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ-ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Φανή Αβραμίδου - Αρρωστημένα σε θελω + Στίχοι [ Lyrics ]

Μουσική Καλημέρα.

'

Οι Στίχοι του τραγουδιού


Ήταν στη ζωή μου όλα εντάξει μια χαρά
Σ' είχα ξεπεράσει πλέον πέρναγα καλά
Μέχρι που αποφάσισα να πάω για ποτό
Ήπια και θυμήθηκα το πόσο σ' αγαπώ.

Και τότε έσπασα...

Αρρωστημένα εγώ σε θέλω
Έχω κολλήσει και ναι το παραδέχομαι !!!
Αρρωστημένα εγώ πεθαίνω
Να ζω μακριά σου όχι δεν το δέχομαι !!!

Ίσως δε περίμενα και αυτό να μου συμβεί
Να σε βλέπω δίπλα μου χωρίς να είσαι εκεί
Ήρθες σα το κλέφτη μες τη σκέψη μου ξανά
Άναψες τα πάντα στο κορμί μου ξαφνικά

Για σένα καίγομαι...

Αρρωστημένα εγώ σε θέλω
Έχω κολλήσει και ναι το παραδέχομαι !!!
Αρρωστημένα εγώ πεθαίνω
Να ζω μακριά σου όχι δεν το δέχομαι !!!

Αρρωστημένα εγώ σε θέλω
Έχω κολλήσει και ναι το παραδέχομαι !!!
Αρρωστημένα εγώ πεθαίνω
Να ζω μακριά σου όχι δεν το δέχομαι !!!