Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Στο Διαδίκτυο το νέο e-shop του συμπολίτη μας φαρμακοποιού Βασίλη Παπαθεοδοσίου.

Μια νέα ιστοσελίδα είναι στον "αέρα" εδώ και λίγες μέρες και ανήκει στο φαρμακείο του συμπολίτη μας Βασίλη Παπαθεοδοσίου καθώς απόκτησε -μέσω της σελίδας- το δικό του E-shop μέσω του οποίου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει και να παραγγείλει online προϊόντα ομορφιάς όπως καλλυντικά, προϊόντα καθημερινής υγιεινής, κτηνιατρικά είδη, είδη για τον Άντρα την γυναίκα το παιδί, βιταμίνες, βότανα και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Η διεύθυνση που μπορείτε να .......

επισκεφθείτε την σελίδα και να δείτε τα προϊόντα είναι: www.inthepharmacy.gr

Ο Συμπολίτης μας Βασίλης Παπαθεοδοσίου σύμβουλος και αρωγός υγείας με την πολύχρονη πείρα του μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
Το inthePharmacy.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ξεχωριστές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε γνώση μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας, να σταθούμε αρωγοί σε απλά όσο και σε δύσκολα θέματα υγείας και με τις κατάλληλες παροτρύνσεις-συμβουλές, να δώσουμε διέξοδο στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας είτε online όλο το 24ωρο είτε τηλεφωνικά τηλ: 2761 0 32229 σε ώρες φαρμακείου 08:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00
Μέσα από το inthepharmacy.gr απαγορεύεται να εκτελούνται συνταγές και να χορηγούνται φάρμακα.

Αξίζει να την επισκεφθείτε και να την γνωρίσετε.
Πατήστε τον δίπλα σύνδεσμο: www.inthepharmacy.gr

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 20 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλη Παπαθεοδοσίου

Tηλ: 2761 - 0 - 32229
Κιν. 693 - 2337104
Web: www.inthepharmacy.gr



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Δήμος Τριφυλίας: Ευχαριστήρια σε Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων

Η δημοτική αρχή του Δήμου Τριφυλίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και Σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, ευχαριστούν και συγχαίρουν την διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικότου Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων, για την επιτυχή διεξαγωγή του διήμερου λήψης τεστ Παπανικολάου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων στις 14 και 15 Μαϊου 2013. Η ανταπόκριση του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής (118 κυρίες κάθε ηλικίας) απέδειξε τη σημασία και τη σοβαρότητα αυτής της εκδήλωσης.

Ευελπιστούμε ότι......


παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, συμβάλλοντας έτσι στην καλή υγιεινή κατάσταση των κατοίκων του Δήμου μας.

Επιστολή Κόλλια σε καλαφάτη για τις Θίνες Κυπαρισσίας

Κύριε Υπουργέ,
θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι περιήλθε σε γνώση μας «Σχέδιο Υπουργικής σας Απόφασης», αγνώστου πατρότητας και προέλευσης, «περί χρήσεων και περιορισμών δόμησης για την προστασία χερσαίων και υδατίνων εκτάσεων της περιοχής Θίνες Κυπαρισσίας με κωδικό GR2550005 του Ευρωπαϊκού Δικτύου προστατευομένων περιοχών NATURA 2000 των Δήμων Αυλώνας και Κυπαρισσίας». (Οι Δήμοι βέβαια αυτοί δεν υφίστανται πλέον αλλά είναι συνιστώσες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας).

Το «Σχέδιο» αυτό, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο .......

(στο βαθμό που έχει βάση και εγκυρότητα) ουσιαστικά διαμορφώνει ένα νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της συγκεκριμένης περιοχής, κάτι που ασφαλώς δε μπορεί να γίνει χωρίς διαβούλευση, ερήμην του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, όπως εκφράζεται δια των φορέων της.
Επί της ουσίας το «Σχέδιο» αυτό βρίσκεται σε πλήρη απόκλιση από το ΣΧΟΑΠ του τέως Δήμου Αυλώνος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της έγκρισής του, αλλά και από το πλαίσιο που έχει θέσει ο Δήμος μας, καθώς περιλαμβάνει ακραίες ρυθμίσεις, που σε κάποια σημεία του φθάνει ως την πλήρη απαγόρευση της Δόμησης, ενδεχόμενο που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στους κατοίκους της περιοχής.

Κύριε Υπουργέ
από την πρώτη κιόλας στιγμή η νέα Δημοτική Αρχή του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας (συνιστώσες του οποίου αποτελούν οι τέως Δήμοι Κυπαρισσίας και Αυλώνας) προσέγγισε το ζήτημα με καθαρό και σαφή τρόπο:
• Ευαισθησία στο περιβάλλον και στην ανάγκη προστασίας του οικοσυστήματος (κυρίως στη προστασία της χελώνας caretta- caretta ).
• Κατανόηση στην απαίτηση των συμπολιτών μας να μη νοιώθουν «εξοβελισταίοι» από τις περιουσίες τους.
• Προοπτική αξιοποίησης της πανέμορφης αυτής περιοχής με ήπιας μορφής ανάπτυξη, στη βάση σαφούς θεσμικού πλαισίου διαχείρισης.

Τις θέσεις μας αυτές αναπτύξαμε και στην πρόσφατη (25 Απριλίου 2013) υψηλού επιπέδου σύσκεψη που έγινε στην έδρα του Δήμου μας και στις θέσεις αυτές ( ανεξάρτητα από το ζήτημα που έχει εγερθεί για τις επί μέρους δραστηριότητες συγκεκριμένου ιδιώτη στην περιοχή) στοιχίζεται και η τελευταία (15 Μαΐου 2013) ομόφωνη απόφαση- πλαίσιο του Δημοτικού μας Συμβουλίου:
1. Όχι στην ερημοποίηση της περιοχής.
2. Ναι σε μορφές ήπιας ανάπτυξης.
3. Να θεσπισθεί σαφές κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος.
4. Το θεσμικό πλαίσιο μέτρων που θα θεσπισθεί με την υπό έκδοση Υπουργική Απόφαση δε θα εξαντλείται σε « καθολική απαγόρευση» και δε θα οδηγεί σε ακύρωση ή αναστολή κάθε αγροτικής, επαγγελματικής ή οικοδομικής δραστηριότητας καθώς και κάθε δραστηριότητας στη χρήση αιγιαλού και παραλίας, εφόσον οι δραστηριότητες αυτές ασκούνται εντός του νομικού πλαισίου που θα θεσπισθεί.

Κύριε Υπουργέ
γνωρίζουμε ότι μετά τις καταγγελίες της ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ και την Αιτιολογημένη Γνώμη της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής το ζήτημα, είναι πιεστικό. Έχουμε εκφράσει τη βούλησή μας να συνεργαστούμε με τεκμηριωμένες προτάσεις και συγκεκριμένα μέτρα που θα κριθούν αναγκαία για την αντιμετώπισή του.
Γι’ αυτό και στο υπ'αρ. πρωτ. 7352/08.04.2013 έγγραφό μας προς εσάς υποβάλλαμε το αίτημα πριν από την έκδοση οποιασδήποτε κανονιστικής πράξης για την περιοχή να μας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσουμε τις συγκεκριμένες απόψεις και παρατηρήσεις μας. Αυτό άλλωστε ήταν και ένα από τα σημεία στα οποία καταλήξαμε στην προαναφερθείσα σύσκεψη. Δηλαδή ότι το σχέδιο που θα συντάξει η επιτροπή που έχετε ορίσει με την υπ’ αρ. πρωτ. 509/04.03.2013απόφασή σας θα τεθεί υπόψη μας, ώστε να συμβάλλουμε με τις δικές μας παρατηρήσεις.
Ήδη μετά τη «διαρροή» του εν λόγω «σχεδίου» το αίτημά μας γίνεται επιτακτικό και σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε επίσημα το Σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης πριν από την υπογραφή της προκειμένου να διατυπώσουμε τις παρατηρήσεις μας.

Φιλικά
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

«Η Σκιά του Ειδώλου», του Φιλιατρινού Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, 4 και 11 Ιουνίου στο «Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης». [ TRAILER ]

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Το πρωτόπαιχτο θεατρικό έργο «Η Σκιά του Ειδώλου», του συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν στο «Θέατρο της Ημέρας» και το θέατρο «Εν’ Αθήναις», συνεχίζει τρίτο κύκλο παραστάσεων, για τον μήνα Ιούνιο, στο «Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης».

Ένας νεαρός ηθοποιός προσπαθεί ........

να βρει το κουράγιο να εμφανιστεί στη σκηνή, στην πρώτη πρεμιέρα της ζωής του, όπου υποδύεται τη ζωή του Νικόλαου Δραγούμη, του άγνωστου Έλληνα ζωγράφου που έζησε στη Γαλλία και ονομάστηκε ο Βαν Γκογκ της Ελλάδος. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη καθώς η διελκυστίνδα μεταξύ επιβεβαίωσης και ανασφάλειας υποδαυλίζουν έντονα συναισθήματα και θέτουν ερωτήματα μέσα από μια βαθειά εσώτερη διαδικασία.

Ο πρωτότοκος Νικόλαος Δραγούμης, υπήρξε η πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη μορφή της οικογένειας του πρωθυπουργού Στέφανου Δραγούμη, με τα έντεκα παιδιά, μεταξύ των οποίων ξεχώριζαν, ο Ίωνας, η Ναταλία, ο Φίλιππος και άλλα, όμως ο Νικόλαος ήταν εκείνος που παρέμεινε στην αφάνεια. Η καλλιτεχνική του έφεση, σε συνδυασμό με την άσκηση πίεσης από την πλευρά του πατέρα του να σπουδάσει την Νομική επιστήμη που δεν επιθυμούσε, επιβάρυναν την ήδη ταραγμένη ψυχή του και επίσπευσαν τον εγκλεισμό του στα διάφορα ψυχιατρεία.

Το αυστηρό οικογενειακό κατεστημένο των Δραγούμηδων, τον ήθελε να ακολουθεί καριέρα διπλωμάτη, αλλά εκείνος, τύπος μποέμ, ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος, είχε πάθος με τη ζωγραφική. Πέθανε στο Δρομοκαΐτειο με την παράνοια να συνοδεύει το θεϊκό του ταλέντο κι αφού προηγουμένως βίωσε τον εγκλεισμό του σε αρκετά ευρωπαϊκά ψυχιατρεία. Υπήρξε εκπρόσωπος στην Ελλάδα της τεχνοτροπίας των κηλιδιστών (πουαντιγισμός).

Συγγραφέας: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος
Σκηνοθεσία: Μαρίκα Θωμαδάκη
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή
Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Φωτεινή Παπαδάκη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Β. Παπαδημητρίου
Φωτισμοί: Δημήτρης Τσολάκης
Φωτογραφίες: Ειρήνη Ζεϊμπέκου
Δημόσιες σχέσεις: Γιάννα Ακριβού
Παραγωγή: Κίρκη Καραλή

Ερμηνεύει ο Βασίλης Παπαδημητρίου

Παραστάσεις: Τρίτη 4 και 11 Ιουνίου, ώρα 9:30μ.μ. Διάρκεια: 65 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10 € ( μειωμένο 5 € )


Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλ.: 210 341 8550.
Πρόσβαση: http://www.mcf.gr/el/access/

Δείτε το Trailer



ΓΥΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 2013

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει το 18ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία
το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.
Η συμμετοχή είναι .........

ελεύθερη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

17:30 * 100 μ για νήπια
(1 κατηγορία αγοριών και 1 κοριτσιών)
* 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων
( 3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών: Α & Β , Γ&Δ, Ε&ΣΤ)
18:00 * 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες
(Γυμνάσιο αγόρια και κορίτσια, Λύκειο αγόρια και κορίτσια,
Ενήλικες 18-29 ετών ,30-39 ετών Βετεράνοι από 40 ετών και άνω,
Γυναίκες)
19:00 * 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω
(Άνδρες 18-29 ετών, 30-39 ετών,40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 ετών και
Άνω και γυναίκες)

(Για τη δημιουργία κατηγορίας απαραίτητη η ύπαρξη 5 αθλητών)
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας. Θα υπάρχει αναμνηστικό μετάλλιο για όλους όσους τερματίσουν τον αγώνα των 10.000 μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10.000 μ. στο e-mail kyparissiasports@yahoo.gr
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Για τα 1000μ και τα 4000μ. δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ .
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/kyparissiasports


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2013

UPDATE
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ + ΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ





ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ



ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2013

UPDATE
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ + ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ





ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2013

UPDATE
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ + ΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ




ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2013

UPDATE
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ + ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ





ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ



Φιλιατρά: Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή το πρώτο event "IAAF kids Athletics" [ Video ]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία των Φιλιατρών το πρώτο kids Athletics « ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ» που συνδυάζουν παιχνίδι, άθληση, ομαδικότητα, ευγενή άμιλλα.
Η διοργάνωση ........

έγινε από τον Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου, την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας.
Το ραντεβού είχε οριστεί για τις 17:30 όπου παιδιά Δημοτικού Είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία προκειμένου να δουν και να γνωρίσουν μέσα από ένα παιχνίδι κάποια αγωνίσματα στίβου.

Ο Τεχνικός υπεύθυνος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος όπου υπό τις οδηγίες του τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και κάθε ομάδα πέρασε και τα 5 αθλήματα που είχαν απλωθεί στην πλατεία.
Πολύτιμη βοήθεια στο όλο εγχείρημα υπήρξε από τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας όπου με την δική τους συμβουλή οι ομάδες πέρναγαν ένα ένα τα αθλήματα κάνοντας κυρίως τους πολύ μικρούς φίλους μας να τα γνωρίσουν αλλά και ταυτόχρονα να αθληθούν.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος αφού ευχαρίστησε τα παιδιλα για την συμμετοχή τους και τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας για την υποστήριξη και βοήθεια που πρόσφερε είπε ότι πρόκειται για αγωνίσματα του κλασικού στίβου σε μια άλλη μορφή στηρίζοντας τον στίβο σε μια παιγνιώδη μορφή και ομαδικότητα.
Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή παιδιών ενώ σε ερωτήσεις που του θέσαμε για το αν μπορούν μεσα απο τέτοιες εκδηλώσεις να αναδειχθούν νέα ταλέντα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος απάντησε πως σίγουρα μπορούν να αναδειχθούν ταλέντα στον κλασικό Αθλητισμό.
Μεσα απο αυτήν την παιγνιώδη μορφή του κλασικού Αθλητισμού ένα έμπειρο μάτι μπορεί να αναγνωρίσει σε ένα παιδί αν είναι ή όχι ταλέντο. Τα πρώτα δείγματα επεσήμανε μπορούν να φανούν μέσα από τις ηλικίες των 8 ή 9 ετών που είναι κοντά στο τελείωμα του Δημοτικού Σχολείου.
Τόνισε δε, ότι σήμερα είδε πολλά παιδιά που ξεχώρισαν\. Από εκεί και μετά είναι να μπορέσουν να οδηγηθούν στον Κλασικό Αθλητισμό, να μάθουν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Διαχώρισε τον Αθλητισμό από τον πρωταθλητισμό καθώς είναι δυο διαφορετικά επίπεδα. Τόνισε δε και παρακίνησε τους γονείς να σπρώξουν τα παιδιά στον Αθλητισμό που θα τα βοηθήσει όταν είναι να πάρουν την ζωή στα χέρια τους να γίνουν πιο σταθεροί, πιο έτοιμοι και πιο σίγουροι για την ζωή τους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας Γιώργος Μέλλος τόνισε ότι το βασικό ηταν ππου σήμερα τα παιδιά διασκέδασαν, ενώ όπως αμς είπε η ίδια εκδήλωση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στην πλατεία των Γαργαλιάνων.
Ο ΑΣ Τριφυλίας όταν κάνει εκδηκώσεις τις κάνει και στις 3 μεγάλες πόλεις της Τριφυλίας.
Ευχαρίστησε τον κ. Τριανταφυλλόππουλο λέγοντας ότι έχουν άψογη συνεργασία καθώς ο ΑΣ Τριφυλίας είναι επίσημο μέλος του ΣΕΓΑΣ.
Παρατήρησε οστόσω την αυξητική τάση που υπάρχει απο συμμετοχές στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Δείτε το σχετικό Video.




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΓΧΥΣΗ στην Τριφυλία από την διαρροή «σχεδίου υπουργικής .......

απόφασης» για την περιοχή Natura του Νότιου Κυπαρισσιακού Κόλπου.
Το «σχέδιο» διέρρευσε μέσω… ταβέρνας και διακινήθηκε από το φιλικό περιβάλλον Παππά.
Πρόκειται για αντιγραφή από το Σχέδιο Π.Δ. του 2002.
Δέκα παρατηρήσεις από τη «ΦΩΝΗ» που οδηγούν σε εύγλωττα συμπεράσματα και αποκαλύπτουν γιατί καλλιεργείται η σύγχυση και η παραπληροφόρηση.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην οποία προβάλλονται επίσης τα θέματα:
• ΣΥΛΛΗΨΗ δύο Αλβανών που είχαν ρημάξει τα πάντα στην περιοχή Μελιγαλά, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας.
• ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ σε πρόθεση ψήφου και παράσταση νίκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση στα «Παραπολιτικά». Εντυπωσιακή η πτώση του ΠΑΣΟΚ!
• ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ο γιορτασμός των Μεσσηνίων Αγίων στην Καλαμάτα.
• Ο «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ» του Παπαδιαμάντη την Τετάρτη στο ΔΗΠΕΘΕΚ από το σχήμα «Ηθικόν Ακμαιότατον».
• ΣΤΕΓΝΗ 3 χρόνια η υδατοδεξαμενή στην Αυλώνα λόγω… λάστιχου! Αυτά τα ακούνε στο Δήμο Τριφυλίας;
• ΜΝΗΜΗ ΠΟΝΤΙΩΝ: Το Άγνωστο Ελληνικό Ολοκαύτωμα. Εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.



● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!