Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απίστευτος γυναικοκαυγάς...Την έγδuσε στη μέση του δρόμου! [ VIDEO ]

Το περιστατικό αυτό συνέβη έξω από ένα εμπορικό κέντρο της Cinecitta, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν η μια την άλλη.

Η μια αποδείχθηκε ........

πιο δυνατή από την άλλη και της έσκισε το φόρεμα με μια μόνο κίνηση. Αυτό, βέβαια, είναι λίγο ύποπτο, γιατί είναι πολλοί εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι το σκηνικό ήταν στημένο.

Κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες το τράβηξε σε βίντεο και το "σήκωσε" στο youtube με τον τίτλο "Μεγάλη μάχη γυναικών, με τη μια να μένει γuμνή".

Η γυναίκα εκείνη που έμεινε μόνο με τα εσώρ0υχα, συνοδευόταν από έναν άντρα, ο οποίος μόλις είδε το συνέβη, την πήρε αγκαλιά, την έβαλε πάνω σε ένα σκουτεράκι, της έβαλε ένα ζακετάκι και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο:



Συνάντηση Σαμαρά Τατούλη για το σήμερα και το αύριο της Πελοποννήσου

Ως εξαιρετικό momentum για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτηρίσθηκε η σημερινή πολιτική συγκυρία με τη συνύπαρξη των δύο Πελοποννησίων πολιτικών σε θέσεις ευθύνης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία του συνόλου των..........

έργων που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κύρια έμφαση στους οδικούς άξονες, τις λιμενικές υποδομές, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις αερομεταφορές, ενώ μέσα στις προσεχείς ημέρες συμφωνήθηκε νέα συνάντηση, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφορικά με τη δημιουργία του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας, την πολιτική διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, την πολιτική τουριστικής ανάπτυξης και τις επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, με ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα οικονομίας, όπως η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω του Ταμείου Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, και η αξιοποίηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου καινοτομικών χρηματοδοτικών εργαλείων.

«Απελπισμένη» ενέργεια ή «μεγάλο παιχνίδι;»

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ορκίστηκε η νέα Ιταλική Κυβέρνηση που προέκυψε από την απροσδόκητη συνεργασία του «δεξιού-συντηρητικού» Κόμματος του κ Berlusconi με το «αριστερό» Κόμμα του κ Letta!...

Αντιπρόεδρος στη Νέα Κυβέρνηση θα είναι ο k Alfano, προερχόμενος από το Δικαστικό Σώμα και έμπιστος Σύμβουλος του κ Berlusconi…
Για πολλούς η επιλογή της ......

συνεργασίας του κ Berlusconi με το Δημοκρατικό Κόμμα του κ Letta ήταν μια πρώτου μεγέθους έκπληξη, που βρίσκεται στα σύνορα πράξεων που χαρακτηρίζονται ως «απελπισμένες ενέργειες»…
Ένα τμήμα του Κόμματος του κ Letta έχει τις ρίζες του στο παλαιό και δυναμικό Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας το οποίο ήταν και συμβολικά και πραγματικά «Κόκκινο πανί» για τον συντηρητικό κ Berlusconi.

Είναι, βέβαια, αλήθεια ότι ο ίδιος ο κ Letta είναι ένας μετριοπαθής πολιτικός της Αριστεράς πολιτικής και οικονομικής φιλοσοφίας που έχει χαρακτηρισθεί από τα Ιταλικά ΜΜΕ και κοινωνιολόγους-πολιτικούς αναλυτές ως «γεφυροποιός».
Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο θείος του κ Letta, και συγκεκριμένα ο κ Gianni Letta υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο έμπιστους Συμβούλους του κ Berlusconi…

Σήμερα ο κ Letta και η νεοσύστατη Κυβέρνησή του, αφού ανακοινώσουν το ‘πρόγραμμά’ τους στη συνέχεια θα ζητήσουν την καθιερωμένη «ψήφο εμπιστοσύνης» από την Ιταλική Βουλή και την Γερουσία.

Πρόκειται για μια «απελπισμένη ενέργεια» του k Berlusconi στην Ιταλία που ταλανιζόταν ακυβέρνητη τους τελευταίους μήνες ή, με την επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας του, μια τρανταχτή επιβεβαίωση ότι o Cavaliere ήταν και παραμένει ‘άριστος παίκτης’ στο πολιτικό παλκοσένικο;
Κοντός ψαλμός…Αλληλούια!…


Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως την Μ.Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 12.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στην Κυπαρισσία. για λήψη απόφασης σχετικά με την επένδυση που πρόκειται να κάνει η εταιρία ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ στην περιοχή της Ελαίας - Αγιαννάκη Τριφυλίας.

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρς Μπασδάνης τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:


1. Πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από το Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της Εταιρείας ΝΕΟΣ ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. στην περιοχή Ελαίας Δ.Ε. Αυλώνος.

2. Λήψη απόφασης σχετικά με το αν αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως φέρεται προς υλοποίηση από το φάκελο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας, είναι σύμφωνη με το πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος και με την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής.

Basket: Εράνη Φιλιατρών - Θύελλα Παραλίας 67 - 52 [ VIDEO ]

Δύο νίκες σε δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πέτυχε χθες το απόγευμα το τμήμα basket της Εράνης κερδίζοντας την Θύελλα Παραλίας με σκορ 67 - 52. (Στην πρώτη Αγωνιστική κέρδισε τον αγώνα στα χαρτιά με 20-0 γιατί η ομάδα του Αρι δεν κατέβηκε στο γήπεδo).

Η ομάδα του Γιώργου .........

Γριβοκωστόπουλου στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα και στο 95% του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ.
Σε πολύ καλή μέρα ο Βασίλης Αθανασόπουλος που πέτυχε για την Εράνη τους περισσότερους πόντους χαρίζοντας στους πράσινους την νίκη. Ενώ σημαντική βοήθεια στην ομάδα πρόσφεραν οι Κωνσταντόπουλος και Μητρόπουλος χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε και την βοήθεια των υπολοίπων παικτών.

Τα δεκάλεπτα: 15 - 15 , 30 - 25 , 47 - 39 , 67 - 52

Δείτε το σχετικό Video







Πασχαλινλές ευχές από το blog Πύργος Τριφυλίας.




Φιλιατρά: Χτυπήθηκε σκυλί απο αυτοκίνητο.

Την γειτονιά με τις φωνές και τα κλάματα του ξεσήκωσε τις πρωΐνές ώρες ένα λευκό σκυλί απο τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πλατεία της πόλης το οποίο χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο -χωρίς την υπαιτιότητα του οδηγού- όπως μας είπαν.
Σύμφωνα με.......

πληροφορίες του Φιλιατρά News, το σκυλί περίπου στις 4 το πρωί είχε ξαπλώσει στην μέση του δρόμου. Σημειωτέον ότι το σκυλί δεν ακούει καθόλου με αποτέλεσμα να μην ακούσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός να μην το δει γιατί δεν ήταν στο οπτικό του πεδίο (λίγο πιο μπροστά από το παλιό Ατλάντικ) με αποτέλεσμα να το χτυπήσει και αυτό να αρχίσει να ουρλιάζει από τον πόνο ξεσηκώνοντας την γειτονιά στο πόδι από τις φωνές του.
Τρομαγμένο όπως ήταν, βρήκε καταφύγιο δίπλα από το Super Market Ερανα του κ. Τσατσάκου και μετά σε διπλανό σπίτι.

Μέχρι στιγμής το σκυλί φαίνεται να είναι γενικά καλά, αλλά λόγω του γεγονότος ότι κουτσαίνει, το μεσημέρι θα μεταφερθεί από μέλος της Φιλοζωίκής στον κτηνίατρο για να γίνει ακτινολογικός έλεγχος.

Για μια ακόμα φορά έρχεται στο φως της Δημοσίοτητας το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πλατεία, πρόβλημα για το οποίο ο Δήμος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ καθώς υποχρεούται - και όπως μας έχουν πεί παίρνει επιχορήγηση γι αυτό το σκοπό- να δημιουργήσει χώρο φιλοξενίας των Αδέσποτων.
Η Φιλοζωϊκή ομάδα που δραστηριοποιείται στα Φιλιατρά έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στην βοήθεια των αδέσποτων και με την συνδρομή των Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην πλατεία.

Μεσσηνία: Βύθιση φορτηγού πλοίου - Δύο νεκροί ναυτικοί

Οι σοροί δύο ναυτικών, περισυνελέγησαν πριν απο λίγο απο τη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας, όπου το πρωί βυθίστηκε το φορτηγό piri Reis, μετά απο σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο Consouth, με αποτέλεσμα να αγνοούνται οκτώ ναυτικοί.
Το φορτηγό - κενό φορτίου - πλοίο Consouth, με σημαία .........

Αντίκουα Μπαρμπούντα, με 16 επιβαίνοντες και κενό φορτίου συγκρούσθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το φορτηγό πλοίο Ppiri Reis φορτωμένο με λιπάσματα, με σημαία Cook Islands και 17 άτομα πλήρωμα. Από τη σύγκρουση βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο Piri Reis, με αποτέλεσμα να αγνοούνται 10 άτομα.
Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες από πλωτά σκάφη του λιμενικού, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ένα αεροσκάφος c-130 και ελικόπτερο.


-

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 29 Απριλίου έως 05 Μαΐου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστίνα Μπίμπα

Tηλ: 2761 0 32 651
Κιν. 697 - 71 33 964

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"ΣΤΑ ΟΠΛΑ" η τοπική κοινωνία για το δάσος και την παραλια .......

της Ελαίας! Τοπικοί φορείς, αυτοδιοικητικοί της Τριφυλίας, πολιτικά στελέχη όλου του φάσματος και κάτοικοι διατρανώνουν την βούλησή τους να μην περάσουν τα "επενδυτικά" σχέδια real estate του εφοπλιστή Παππά.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις για τις προθέσεις της εταιρείας στην περιοχή.
Ανθρώπινη αλυσίδα την Πρωτομαγιά (Τρίτη του Πάσχα) στην παραλία της Ελαίας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" με ένα εντυπωσιακό φωτομοντάζ (έγχρωμο στην ηλεκτρονική εκδοχή της "Φ" στο likekalamata.gr).
Στη σημερινή "ΦΩΝΗ" ξεχωρίζουν τα θέματα:

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον Μεσσηνιακής καταγωγής κορυφαίο επιστήμονα και ερευνητή της NASA Περικλή Παπαδόπουλο ("Doctor Π.")
ΤΡΑΓΙΚΟΣ θάνατος 52χρονου αγρότη στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
27 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ σε Αργολίδα, Κορινθία και Λακωνία, όπου κατασχέθηκαν απο την Αστυνομία 8.500 κροτίδες και πυροτεχνήματα!
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗΣ καταγωγής ο "ήρωας της Βοστώνης" Δρ. Γιώργος Βέλμαχος, έγινε δεκτός απο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και συζήτησαν για την αναγκαιότητα δημιουργίας Κέντρου Τραύματος στην Ελλάδα.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η βελτίωση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στον Άγιο Νικόλαο.
ΜΕΤΡΑ της Τροχαίας για ασφαλή πασχαλινή έξοδο και επιστροφή στα Αστικά Κέντρα με βελτίωση της κυκλοφορίας, απαγορεύσεις και συστάσεις στους οδηγούς,
ΟΔΗΓΙΕΣ απο την Π.Ε. Μεσσηνίας για την ασφαλή αγορά κρεάτων και άλλων ειδών εν όψει του Πάσχα. Εντείνονται οι έλεγχοι στις τοπικές αγορές.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη
της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!