Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αναστάσιος Πούλος: Χωρίς καύσιμα εδώ και 45 μέρες η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών [ VIDEO ]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Θάρρος με ρεπορτάζ του κ. Γιαννόπουλου για τα σκουπίδια στους κάδους που έχουν μείνει αμάζευτα στάθηκε αφορμή για να επισκεφτούμε την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Αναστάσιο Πούλο ο οποίος αν και πολύ σπάνια δίνει συνεντεύξεις εν τούτοις απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με το θέμα για το πρόβλημα με την συγκομιδή σκουπιδιών και γενικά το πρόβλημα που υπάρχει στην Δημοτική μας ενότητα με τα καύσιμα στα απορριμματοφόρα.

Είναι κοινό μυστικό στην Δημοτική ενότητα Φιλιατρών τα χρήματα για.......

την κίνηση των ασθενοφόρων, αποφρακτικού και σκαπτικών μηχανημάτων δεν βγαίνουν από κάποιο ταμείο της Δημοτικής ενότητας ή του Δήμου Τριφυλίας αλλά από τις τσέπες (την σύνταξη τους δηλαδή) τόσο του Αντιδημάρχου Φιλιατρών κ. Αναστάσιου Πούλου (άμισθος Αντιδήμαρχος) και του προέδρου της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών κ. Χαράλαμπου Στάμου επίσης άμισθου προέδρου.

Στην συζήτηση μας τόσο ο κ. Στάμος όσο και ο κ. Πούλος μας αποκάλυψαν ότι η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών είναι Χωρίς καύσιμα εδώ και 45 μέρες καθώς ο Δήμος Τριφυλίας δεν προχωρά σε σύμβαση με πρατήριο των Φιλιατρών για προμήθεια καυσίμων.
Καθημερινά η Δημοτική Ενότητα βγάζει ένα δρομολόγιο για σκουπίδια ενώ κανονικά θα έπρεπε να βγάζουμε δύο τόνισε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών.
Σε ερώτηση μας για το από που προέρχονται τα χρήματα για να κινηθούν τα απορριμματοφόρα στον Δήμο Τριφυλίας ο κ. Πούλος απέφυγε να μας απαντήσει ευθέως λέγοντας μας ότι η καθαριότητα της πόλης των Φιλιατρών επαφίεται στον πατριωτισμό.... και το σταμάτησε εκεί μην θέλοντας να πει ευθέως και χωρίς περιστροφές τους "χρηματοδότες" των καυσίμων.
Όχι όμως ότι εμείς δεν ξέρουμε ότι βγαίνουν από την τσέπη του κ. Πούλου (θυμίζουμε είναι ΑΜΙΣΘΟΣ αντιδήμαρχος) και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Χαράλαμπου Στάμου (αυτός και αν είναι άμισθος) που είναι και η αλήθεια.
Όσο κάναμε ρεπορτάζ υπάλληλος του Δήμου παρέδωσε στον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας απόδειξη με το ποσό των 50 ευρώ ποσό που αντιστοιχεί σε καύσιμα ημέρας.
Δεν καταλόγισε ευθύνες σε κάποιον προμηθευτή καθώς τα καύσιμα που παίρνει τα προπληρώνει.

Επεσήμανε ότι τα προβλήματα τώρα με τον Δήμο Τριφυλίας είναι πολύ μεγάλα. Καύσιμα δεν χρειάζονται μόνο τα απορριμματοφόρα αλλά και άλλα μηχανήματα όπως μια τσάπα, το αποφρακτικό. Εργαλεία που χρειάζονται να επέμβουν σε περίπτωση προβλήματος με το δίκτυο της αποχέτευσης.
Σε ερώτηση μας αν υπάρχουν πολίτες που να έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτά που γράφει το δημοσίευμα επεσήμανε ότι πρώτοι εκείνοι έχουν την ευαισθησία αυτή. Ζήτησε από τους συμπολίτες να προσέχουν να μην πετάνε κλαδιά έξω στους κάδους και γενικά να βοηθήσουν και εκείνοι να παρουσιάζει η πόλη μια καλή εικόνα.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χειριστές των μηχανημάτων που δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για καλό αποτέλεσμα σύμφωνα και με τις δυνατότητες που υπάρχουν και την οικονομική Μιζέρια που περνά η Δημοτική μας ενότητα.

Ευχαρίστησε τους Φιλιατρινούς για την πολύ μεγάλη κατανόηση που έχουν δείξει και που έχουν ανεχτεί πάρα πολλά στην διετία που πέρασε.
Έχουμε ανάγκη να βοηθήσουν όλοι.
Αν και του επισημάναμε ότι και η υπομονή έχει και όρια του αναφέραμε ότι η Δημοτική μας ενότητα αδικείται καθότι πληροφορίες του Φιλιατρά News αναφέρουν ότι όλες οι άλλες Δημοτικές ενότητες έχουν καύσιμα ενώ εμείς όχι. Αλλα και πάλι ο κ. Πούλος προσπάθησε να δώσει κάλυψη στον Δήμο.
Κλείνοντας ο κ. Πούλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε από τον Δήμο τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα.

Το θέμα είναι ότι όσο και ήθελε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών να καλύψει την αστοχία του Δήμου Τριφυλίας και ειδικά της οικονομικής Υπηρεσίας, το πρόβλημα που δημιουργείται ξεκινά από την οικονομική Υπηρεσία.
Και θα έπρεπε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας να έχει επέμβει ώστε να μην υπάρχει αυτό το αισχρό φαινόμενο με τα Φιλιατρά ριγμένα οικονομικά ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της η Δημοτική μας ενότητα.
Στο κάτω κάτω της γραφής οι πολίτες των Φιλιατρών πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ Δημοτικά τέλη τα οποία είναι ανταποδοτικά. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στους πολίτες αυτά τα χρήματα??? ΠΟΥ πάνε αυτά τα Χρήματα?
Το θέμα μόλις άνοιξε και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε συνέχεια.

Δείτε το Video με την συνέντευξη που πήραμε από τον Κ. Πούλο και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.



Όχι στη λήθη και αθώωση όσων ευθύνονται για τα Ελληνικά αδιέξοδα.

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Ο Ευρωπαϊκός Νότος βρίσκεται σε αναβρασμό εξ΄αφορμής των σκληρών αποφάσεων της Ευρώπης απέναντι στους λαούς του και των ασφυκτικών αδιεξόδων, από την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας. Πρωτοφανείς καταστάσεις ζήσαμε στην Κύπρο, στην Ελλάδα, ενώ στο τραπέζι του Προσκρούστη μπαίνει σιγά-σιγά και η Ισπανία ,η Ιταλία, η Πορτογαλία , ενώ αρχίζει η οικονομική ρωγματοποίηση ακόμη και της Γαλλίας.

Οι εκλογές στην Ιταλία, μίας Χώρας που εδώ και δεκαετίες .......

σχηματίζει Κυβερνήσεις Κυβερνητικών συνασπισμών, είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα απογοήτευσης των πολιτών και διάθεσής τους να δώσουν μία γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο.
Επέλεξαν λοιπόν κόμματα αντισυστημικά, κόμματα διαμαρτυρίας και έκφρασης της αγανάκτησης του λαού , εξ αφορμής των οικονομικών αδιεξόδων, ανεργίας και φτώχειας, αλλά και των εκτεταμένων φαινομένων διαφθοράς.
Όσον αφορά τη διαφθορά όμως , η Ιταλία είχε δείξει στο παρελθόν την αποφασιστικότητά της για εφαρμογή κράτους δικαίου και χτυπήματος της διαφθοράς, όσο ψηλά κι αν βρισκόταν ,όπως στην περίπτωση της φυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού της ,Τζούλιο Αντρεότι .
Παρά ταύτα η διαφθορά συνεχίστηκε και το αποτέλεσμα της κάλπης οδήγησε τη γείτονα Χώρα σε αδιέξοδο. Ευτυχώς λόγω άλλης δομής της διοίκησης, ο δημόσιος τομέας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν έχουν διαταραχθεί.

Στον αντίποδα της Ιταλίας βρίσκεται η Ελλάδα, που εν έτει 2013 και παρά τις ενδείξεις και σε αρκετές περιπτώσεις αποδείξεις ,για μακροχρόνια μακροβούτια του πολιτικού μας προσωπικού στη διαφθορά και τη συσσώρευση μαύρου χρήματος , κινούμαστε με βηματισμό χελώνας στην απόδοση ευθυνών.
Περιοριστήκαμε στην τιμωρία 2-3 πολιτικών δευτέρας διαλογής και θεωρήσαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της διαφθοράς κάνοντας το καθήκον μας;
Έκλεισε ο κύκλος των ευθυνών όσων πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού λαού και τον οδήγησαν στις πρωτοφανείς καταστάσεις του σήμερα;
Έκλεισε ο κύκλος των ευθυνών επειδή κάποιοι ψήφισαν Νόμους παραγραφής;
Ίσως απαιτείται για τους πολιτικούς μας, περισσότερος συγχρωτισμός με τον απλό λαό που βρίσκεται σε οδυνηρή κατάσταση σήμερα , για να γίνει αντιληπτή η οργή για τις παραγραφές, τα κουκουλώματα και τα συγχωροχάρτια.
Λένε χαρακτηριστικά οι πολίτες πως …«κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»

Επειδή δεν είναι σωστή η γενίκευση της απαξίωσης και της αποδοχής της παραπάνω λαϊκής ρήσης, ελπίζω να γίνουν από την Κυβέρνηση, όλα εκείνα που θα φέρουν την ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου στους Έλληνες και θα αποστομώσουν τους ακραίους που έχουν κάνει σημαία της πολιτικής τους παρουσίας, την τιμωρία των διεφθαρμένων.
Αντιληπτό πως η ανάγκη διακυβέρνησης και σταθερότητας της πατρίδας μας ,έφερε τη συγκυβέρνηση των τριών κομματικών σχηματισμών, βασισμένη πάνω σε κάποιες προγραμματικές αρχές και συγκλίσεις.
Αυτό δεν σημαίνει όμως, αθώωση πολιτικών προσώπων της Κυβέρνησης Παπανδρέου κυρίως, που διαδραμάτισαν ύποπτο ρόλο στην Ελληνική τραγωδία και θέλουν ν΄αναλάβουν και πρωταγωνιστικούς ρόλους, στη διακυβέρνηση του σήμερα .
Όσο και να πιστεύουν κάποιοι πως έχουμε υποστεί λοβοτομή , καλό είναι να μην ξεχνούν πως κανένας Έλληνας δεν αθώωσε όσους όρθιοι χειροκροτούσαν την καταστροφή μας, παρουσίαζαν ως μέγα «ηγέτη» τον Παπανδρέου και έμεναν αδιάφοροι μπροστά στις καταγγελίες για «φούσκωμα» του ελλείμματος και παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Να κυβερνηθούμε ναι, αλλά όχι να ξαναδούμε σε Υπουργεία και θέσεις ευθύνης όσους σιώπησαν, αδιαφόρησαν ή ενεπλάκησαν στη διάλυσή μας .
Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πως δεν ξεχνάμε και δεν αθωώνουμε κανέναν από τους θλιβερούς πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου, από τις μεγάλες ευθύνες τους.

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-4-2013 ]




Στην Εισαγγελία θα πάνε κάτοικοι το Δήμο Τριφυλίας για το σκουπιδαριό…

Αποφασισμένοι να υπερασπιστούν και να προασπίσουν το δημόσιο αγαθό της υγείας και της υγιεινής στα Φιλιατρά είναι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι ήδη έχουν απευθυνθεί σε νομικό για να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, σε βάρος του Δήμου Τριφυλίας, για το σκουπιδαριό που τους «πνίγει»!

Κάτοικοι των Φιλιατρών επικοινώνησαν χθες με το «Θ» και .......

περιέγραψαν την τραγική κατάσταση που βιώνουν με τα σκουπίδια στην πόλη των Φιλιατρών και την αδιαφορία του Δήμου Τριφυλίας και της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους για αποκομιδή των απορριμμάτων που βρωμίζουν την πόλη και εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία τους. Δυστυχώς, όπως μας είπαν, όσες φορές και αν παρακάλεσαν το Δήμο να μαζεύουν, όπως έχουν υποχρέωση εκ του νόμου, τα σκουπίδια, δεν υπήρξε ανταπόκριση και η κατάσταση με το σκουπιδαριό διαρκώς γίνεται και χειρότερη.

Επί μέρες, κάδοι γεμάτοι με σκουπίδια και στους χώρους γύρω από αυτούς υπάρχουν διασκορπισμένα κάθε είδους απορρίμματα. Η έντονη βρώμα και δυσοσμία κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική ιδίως τις τελευταίες μέρες που έχει ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Πεζοδρόμια έχουν «κλείσει» από σκουπίδια και κλαριά δέντρων και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Ακόμα και έξω από εκκλησίες, όπως στην Παναγία (Εισόδια της Θεοτόκου) και αλλού οι κάδοι είναι γεμάτοι, όπως και σε κοντινές αποστάσεις από σχολεία. Σε κεντρικά σημεία της πόλης η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, αλλά εκτός από την πλατεία όμως, οι γειτονιές των Φιλιατρών είναι γεμάτες με σκουπίδια.

Όπως είπαν στο «Θ» κάτοικοι των Φιλιατρών, «Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με το άρθρο 58 του Καλλικράτη, “προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα, κατευθύνει τις δράσεις του δήμου για την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης, διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και ασκεί τα καθήκοντά του με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας”. Εδώ έχει και τοπικό Αντιδήμαρχο, για τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, με αρμοδιότητες - υποχρεώσεις για την καθαριότητα της πόλης και την αποκομιδή των σκουπιδιών. Δεν κάνουν τίποτα.

Μας έχουν “πνίξει” τα σκουπίδια και δεν κάνουν τίποτα. Πήγαμε σε νομικό, γιατί δεν πάει άλλο, για να κινηθούμε νομικά και να κάνουμε προσφυγή στη Δικαιοσύνη με παράσταση στην Εισαγγελία και μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Δήμου Τριφυλίας και των νόμιμων εκπροσώπων του, του Δήμαρχου, του Αντιδήμαρχου Φιλιατρών και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, αλλά και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης για παράβαση καθήκοντος και παραβιάσεις της ισχύουσας Νομοθεσίας για την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και την καθαριότητα».












Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

-

Κυπαρισία: Καθαρισμός της σιδηροδρομικής γραμμής Κυπαρισσίας - Καλού Νερού.

Καθαρισμό της σιδηροδρομικής γραμμής Καλού Νερού – Κυπαρισσίας πραγματοποιεί αύριο ο Δήμος Τριφυλίας, σε συνεννόηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να επιτευχθεί η επισκεψιμότητα και στο σταθμό του ΟΣΕ στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζουμε οτι ο Δήμος Τριφυλίας .......

ο οποίος στηρίζει τον σιδηροδρομικό εκδρομικό τουρισμό έχει υποβάλλει επίμονο αίτημα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μην παρακάμπτεται ο σταθμός της Κυπαρισσίας από τις εκδρομικές της δραστηριότητες τις οποίες ο Δήμος Τριφυλίας έχει εκφράσει την βούλησή του να τις στηρίζει.
Δείγμα γραφής άλλωστε έδωσε ο Δήμος με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του τρένου στο σταθμό του Καλού Νερού.

Από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκύπτει ότι το αίτημα της επισκεψιμότητας του τρένου και στο σταθμό της Κυπαρισσίας θα ικανοποιηθεί.
Γι' αυτό άλλωστε και ο Δήμος προχωρά στο καθαρισμό της γραμμής ενώ άμεσα θα συγκροτηθεί και Επιτροπή από αιρετούς και εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων του Δήμου, η οποία σε συνεργασία με τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί δράσεις που θα ικανοποιούν τους εκδρομείς και θα αναδεικνύουν τις ομορφιές της περιοχής μας.

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ

Χρήση της Ειδικής Διαδικτυακής Εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) μπορούν να κάνουν από την 1-4-2013 έως και τις 8-4-2013, οι συνταξιούχοι του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων που δεν προσήλθαν έως τις 29 Μαρτίου 2013 στους ανταποκριτές του ΟΓΑ να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν τον ΑΜΚΑ ή τον ΑΦΜ.

Σύμφωνα με ...........

ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ, οι συνταξιούχοι μπορούν να ελέγξουν εάν είναι συμπληρωμένα σωστά τα στοιχεία του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ στην ενημερωτική επιστολή που τους έχει στείλει ο Οργανισμός.
Στην περίπτωση που διαπιστώσουν πρόβλημα, μπορούν να συμπληρώσουν τις ελλείψεις στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). στη θέση, «Συμπλήρωση κενών ΑΜΚΑ και ΑΦΜ Συνταξιούχων».

Οι συνταξιούχοι που θα συμπληρώσουν τον ΑΦΜ ή/και ΑΜΚΑ μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής υπηρεσίας έως τις 8-4-2013 θα λάβουν κανονικά τη σύνταξη του Μαΐου 2013.

Για την Εφαρμογή πατήστε εδώ

Στο ΣτΕ οι δικηγόροι για το χαράτσι [ VIDEO ]

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγ. Συλλόγου Αθηνών, Γ. Αδαμόπουλος
Συγκρούσεις φέρνει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ στην τρικομματική κυβέρνηση.

Ήδη, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Αδαμόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» σημείωσε ότι θα προσφύγουν στο ΣτΕ αν διατηρηθεί το χαράτσι στα ακίνητα ενώ τόνισε ακόμη τα προβλήματα που υπάρχουν με αφορμή το θέμα.

Δείτε το Video




MarketBeast

Καφέ - Ψητοπωλείο Μ' άλλη γεύση.


Το καφέ - Ψητοπωλείο "Μ' άλλη γεύση",

είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει

ότι στην κρίση ρίχνει τις τιμές του

και για όλο τον Απρίλιο,

σας προσφέρει όλες τις πίτες ΜΟΝΟ με 1,50 ευρώ

και το χοιρινό σουβλάκι ΜΟΝΟ 0,80 ευρώ.

Τηλέφωνο παραγγελιών 2761 0 33 363
Facebook profile: Μ' άλλη Γεύση

Δείτε παρακάτω και το φυλλάδιο μας.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Κόμβος η Καλαμάτα, φέρνει την Πελοπόννησο πιο κοντά στην Ευρώπη
Mιλάνο - Καλαμάτα σε 1 ώρα και 50 λεπτά


Σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας βρίσκονται ήδη από τις .........

2.00 χθες μετά το μεσημέρι οι 78 τουρίστες που χρησιμοποίησαν την πτήση της Ryanair από το Μιλάνο με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας.

Με την πτήση αυτή εγκαινιάστηκε και το συγκεκριμένο δρομολόγιο της εταιρείας. Το αεροσκάφος υποδέχθηκαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δ. Μανιάτης και ο πρόεδρος της διαδημοτικής επιτροπής τουρισμού, Αθαν. Ψαρούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ χθες οι πτήσεις από Μιλάνο, δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τον Οκτώβριο. Σε λιγότερο από δύο ώρες πας ή έρχεσαι. Έντονο ενδιαφέρον από τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά για τη Μεσσηνία από την επόμενη χρονιά.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΚΑΙ «ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ» στις αποζημιώσεις για την Ολυμπία Οδό , ξανά στη Βουλή με νέα ερώτηση του Γιάννη Λαμπρόπουλου.
• ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπεροχή Σαμαρά στη δημοφιλία και την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για το Mega από τη GPO. Από τις μετρήσεις προκύπτει ότι το πολιτικό σκηνικό δεν διαταράσσεται.
• ΣΥΣΚΕΨΗ στην Π.Ε. Μεσσηνίας για την επικείμενη έναρξη συγκομιδής της εαρινής πατάτας. Προέχει η ποιότητα και οι ικανοποιητικές τιμές.
• ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ευθύνες για το λιμάνι Κυπαρισσίας.
• ΚΑΛΠΑΖΕΙ η ανεργία στην Ευρώπη. Εφιάλτης στην Ελλάδα που πιάνει ταβάνι και ιδιαίτερα στους νέους που πλησιάζει το 60%!!!
• ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΑΛΜΑ από τις εταιρείες που εμπορεύονται επιτραπέζιες ελιές.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!