Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Επίσκεψη Κουκούτση για τα προβλήματα των πολιτών [ VIDEO ]

Με κυρίαρχο αυτό της μεγάλης εγκληματικότητας.

Τα Φιλιατρά επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών με κυρίαρχο την εγκληματικότητα που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή και τις διαστάσεις που έχει πάρει κυρίως με την λαθρομετανάστευση.
Αφού άκουσε ........

τους πολίτες που του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις σχεδόν καθημερινές κλοπές που γίνονται στην πόλη ο κ. Κουκούτσης πρότεινα ν α γίνει μια συντονιστική ομάδα και να καλέσουν όλους τους βουλευτές του Νομού, όλους τους φορείς και να κοιτάξουν να βρούν λύσεις.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά news ο κ. Κουκούτσης όταν ρωτήθηκε για το αν έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αποψινή του επίσκεψη είπε ότι τα συμπεράσματα τα έχει βγάλει εδώ και καιρό.
Τα προβλήματα που ταλανίζουν τα Φιλιατρά είναι αυτά που ταλανίζουν όλη την υπόλοιπη χώρα.
Φτώχεια ανεργία που συναντώνται παντού. Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει τα όρια. παρατήρησε ότι όταν κάποιος βγαίνει στην πλατεία νομίζει ότι είναι σε ξένο κράτος, Μοζαμβίκη Χαρτούμ ή νότιες πόλεις Βουλγαρίας με τους τοπικούς ρομά.
Το πρόβλημα δείχνει αυτή την στιγμή δυσεπίλυτο. Εξέφρασε την ελπίδα του με την τοπική κοινωνία να εξευρεθούν λύσεις.
Προέτρεψε τους Φιλιατρινούς να ξεσηκωθούν και εμείς (Η Χρυση Αυγή) θα είναι αρωγός.
Απαντώντας σε ερωτήσεις του Φιλιατρά News για το επερχόμενο κλείσιμο -όπως λέγεται- του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών ο κ. Κουκούτσης είπε ότι ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ επιδιώκει να γίνουν πολυδύναμα τμήματα. και όσον αφορά την περιοχή μας, σκέφτονται την Τριφυλία να την κόψουν στα δύο και να γίνουν δυο πολυδύναμα τμήματα. Δηλαδή πιάσε το αβγό και κούρευτο όπως είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουκούτσης

Δείτε το σχετικό video από την επίσκεψη Κουκούτση στα Φιλιατρά.
Οι ερωτήσεις που τέθηκαν τέθηκαν ΜΟΝΟ απλό το Φιλιατρά News



Κυπαρισσία: Κυριακάτικο τσίκνισμα στην Άνω πόλη

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΛΑΔΙ
Απάτη εις βάρος ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας ύψους 500.000 ευρώ
Έρευνες και από την Ασφάλεια Αττικής για την εξάρθρωση του κυκλώματος


Απάτη που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ έκανε .....

Αθηναίος φερόμενος ως έμπορος αγροτικών προϊόντων σε βάρος τουλάχιστον 2 ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας, απάτη η οποία αποκαλύφθηκε όταν οι εξαπατηθέντες πήγαν να εξαργυρώσουν τις επιταγές και τα γραμμάτια που τους είχε δώσει για αγορά ελαιολάδου.

Την υπόθεση διερευνούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Ασφαλείας Μεσσηνίας και Αττικής, αφού υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως πρόκειται για κύκλωμα που δε δρα μόνο στη Μεσσηνία. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν δύο ελαιοτριβείς της Μεσσηνίας διαπίστωσαν ότι ο έμπορος που τους παρουσιάσθηκε πριν από λίγο καιρό και αγόρασε ελαιόλαδο είναι μέγας απατεώνας.

Επισκέφθηκε τα ελαιοτριβεία τους και έκλεισε συμφωνία αγοράς μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου. Μάλιστα, έφερε και φορτηγά για τη μεταφορά. Πλήρωσε, δε, τους ελαιοτριβείς με επιταγές και γραμμάτια, τα οποία, όμως, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν είχαν κανένα αντίκρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ τώρα για το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ που καταργείται με το σχέδιο «Αθηνά», παρά το… αποκοίμισμα των τοπικών φορέων από τον υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο.
Σε κατάληψη το ΤΕΙ από σπουδαστές-διοικητικούς υπαλλήλους. Στήριξη της παραμονής του τμήματος-«διαμάντι» του ΤΕΙ από Δήμο με επιστολή Νίκα στον Αρβανιτόπουλο, Αλευρά με τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του διοικητικού προέδρου Π. Καζάκου με επιστολή στους βουλευτές.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΕΡΧΟΝΤΑΙ το Σαββατοκύριακο οι πρώτες φετινές πτήσεις από Στοκχόλμη (σήμερα) και από Μόναχο (αύριο). Εκδήλωση την Κυριακή το βράδυ για τη δημιουργία βάσης της Aegean στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» παρουσία του Ευτύχιου Βασιλάκη, αντιπροέδρου της εταιρείας και του μέλους του Δ.Σ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλου.
● ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ τα είπαν για το δρόμο προς αρχαία Μεσσήνη και το Βιολογικό της Αίπειας.
● ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ συμμετοχή η προχθεσινή έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο Ιστορικό Κέντρο.
● ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ στην Costa Navarino, Δευτέρα και Τρίτη για τα αγροτικά προϊόντα από τα Ιδρύματα «Καπετάν Βασίλης» και «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια».
● 397 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ τον Φεβρουάριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για μικρά και μεγάλα εγκλήματα.
● Η ΧΘΕΣΙΝΗ επίσκεψη στην Καλαμάτα του διοικητή Περιφερειακών Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής και οι συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!