Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η απάντηση Κατσίβελα στο Δημοσίευμα του Εθνους

Αμεση ήταν η απάντηση Κατσίβελα στο Δημοσίευμα του Εθνους στο οποίο επισημαίνει ότι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια έχει ζητήσει με έγγραφο της την πρόσληψη ιατρών για την κάλυψη των αναγκών.

Αναλυτοικά η απάντηση κατσίβελα αναφέρει:

Απαντώντας στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας ΕΘΝΟΣ.gr «ΜΟΝΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
1. Με το υπ΄αρ.πρ. 18658/18-10-2013 έγγραφό μας έχουμε ζητήσει την άμεση κάλυψη με δύο (2) Καρδιολόγους ιατρούς του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυπαρισσίας ,οι οποίοι θα διοριστούν άμεσα.
2. Όσον αφορά το αναισθησιολογικό τμήμα του Γ.Ν. Καλαμάτας έχουμε ήδη αιτηθεί από το Υπουργείο την πρόσληψη ενός (1) επικουρικού ιατρού αναισθησιολόγου, καθώς και ενός ιατρού παθολόγου για την παθολογική κλινική με το υπ΄αρ.πρ. 20779/26-11-2013 έγγραφό μας, οι οποίοι θα διορισθούν άμεσα.
Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα Νοσοκομεία μας είναι γνωστά και για αυτό γίνονται ενέργειες για την άμεση λύση τους.
Καλό θα ήταν οι σύλλογοι να είναι καλύτερα ενημερωμένοι για τις δράσεις των Διοικήσεων και να μην διασπείρουν πανικό και ελλείπεις ειδήσεις.


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.