Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

TEΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-3. Μεγάλο διπλό για τους Φιλιατρινούς. Από το ένα τέρμα στο άλλο πέτυχε γκολ ο Αθανασόπουλος!

Σπουδαίο διπλό πέτυχε χθές η Εράνη Φιλιατρών στο τριφυλλιακό ντέρμπι όπου επικράτησε μέσα στους Γαργαλιάνους, του Τέλλου Άγρα με 3-0.

Μια σημαντική νίκη λοιπόν για την ομάδα του κ. Παναγιώτου αφού ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το αξιοσημείωτο βέβαια ήταν το γκολ που πέτυχε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος από το ένα τέρμα στο άλλο.

Από την άλλη, ο ....

Άγρας γνώρισε ακόμα μια ήττα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15′ ο Κόλλιας με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Άγρας είχε κάποιες ευκαιρίες να απαντήσει με τους Ψωρομύτη και Γεωργιόπουλο αλλά δεν κατάφερε τίποτα.

Στο 44′ ο Κόλλιας έκανε την σέντρα, ο Χρονόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσώλης.

Στο 55′ ο Αθανασόπουλος έκανε το δυνατό βολέ από το ένα τέρμα στο άλλο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, με τον Τσώλη να αποκρούει αλλά ο Καραπιπέρης θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και ο Μπλάνας μέτρησε το γκολ (0-2). Μια φάση, σίγουρα που αμφισβητήθηκε έντονα από τον Άγρα.

Στο 78′ ο Κόλλιας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λ. Χ. Ανδρώνη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-3). Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Ανδρώνης με τους Γαργαλιανιώτες να διαμαρτύρονται έντονα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Καστανά και Καραπιπέρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Λ. Ν. Ανδρώνης (80′ Μπολούν), Λ.Χ. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος (63′ Δημητρόπουλος), Πότσης, Γεωργακόπουλος, Δ. Σώκαλης, Παπανδρεόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46′ Κολεζνιτσένκο), Γεωργιόπουλος, Ψωρομύτης.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής, Μοροσάνου (78′ Αναστασόπουλος), Μιχαλακόπουλος, Γιάννης, Αλμπάν, Κώτσος, Διαμαντόπουλος (85′ Νικολόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (75′ Αντωνόπουλος), Κόλλιας, Χρονόπουλος.

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.