Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Μαντά από την Κυπαρισσία για τις εκλογές της Ν.Δ.

Εκλογές για τις νέες Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές και τους νέους προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων των 6 Δήμων της Μεσσηνίας διεξήχθησαν χθες.
Από την Κυπαρισσία που....

βρέθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, αφού σημείωσε πως οι εκλογές ήταν σε εξέλιξη, ανέφερε: «Η προσέλευση, από το πρωί, θεωρείται ικανοποιητική παρά τις συνθήκες της ημέρας τις δύσκολες και, βεβαίως, το ότι έχουν στηθεί κάλπες μόνο στις έδρες των Δήμων. Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος ανταποκρίνεται από μακρινές περιοχές, έρχεται να ψηφίσει και να δώσει με την ψήφο του τη στήριξη στους νέους εκπροσώπους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Έχει γίνει προσπάθεια να εκπροσωπηθούν τα νέα Όργανα με νέα στελέχη, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά και σε ιδέες και σε προτάσεις και σε νοοτροπία, προκειμένου να στηρίξουμε το δύσκολο έργο που κάνει η κυβέρνησή μας αυτή τη στιγμή μέσω της παράταξής μας στο Νομό Μεσσηνίας».
Επίσης, αναφέρθηκε στις εκλογές για τους Θεματικούς Τομείς της νέας Νομαρχιακής που ακολουθούν και την εκλογή προέδρου της ΝΟΔΕ.

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή εξέφρασε και ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής – στέλεχος της ΝΟΔΕ Ν.Δ, Μεσσηνίας, Πέτρος Αλεξόπουλος, λέγοντας: «Διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος της Τριφυλίας, όχι μόνο έχει απομακρυνθεί από το κόμμα, αλλά βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά σε αυτό. Πιστεύουμε, με την προσέλευση του κόσμου, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη στη βάση της, περισσότερο από κάθε άλλη φορά!»

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

3 σχόλια:

  1. Και μετα ξυπνησατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχουν ακομα και τωρα ψηφοφοροι αυτου του κοματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σας χρειάζεται.......να μιλάτε ετσι για τον Πρόεδρο ,θα ήθελα να το ζήσω και αυτό να βγεί η Χ.Α να δω πόσοι απο εσας τους λαλίστατους θα μιλάτε μετά γιατί το έχετε καραμέλα στο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.