Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Φιλιατρά: Με λιακάδα γιορτάστηκε η επέτειος του ΟΧΙ. [ Φωτογραφίες και Video ]

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και Video.

Με ηλιόλουστο καιρό και με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, γιορτάστηκε στα Φιλιατρά η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στις εορταστικές .........

εκδηλώσεις παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος Αναστάσιος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Στάμος,
Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και Συμβούλων του τοπικού συμβουλίου Φιλιατρών και πλήθος κόσμου.
Απόντας -όπως πάντα άλλωστε- ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος για μια ακόμα φορά απαρνήθηκε να παραστεί στις εκδηλώσεις της πόλης του. Στους απόντες και ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στις 10:30 τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων από μαθητές σχολείων των Φιλιατρών και φορείς της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών κ. Βασιλική Μαρκοπούλου, και αμέσως μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων.
Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση ενώ καταχειροκροτήθηκαν το ειδικό σχολείο Φιλιατρών και το Επαγγελματικό εργαστήρι Φιλιατρών.

Σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον σημερινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Δείτε στο πρώτο video φωτογραφίες από τον εορτασμό και στο δεύτερο την παρέλαση (Σύντομα διαθέσιμο)







3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Πολύ ωραία κάλυψη!
    Χρόνια πολλά, αγωνιστικά και αντιστασιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou kolai stous episimous o apo sponta varcaris;to glipsimo sto megalio tou!tha trizoun ta kokala fournaraki k vorre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.